![]() |
Kolejne solo, tym razem BK :P
|
Niezle :).Jaki loot z bk? :)
|
heh GRATZ, GRATZ i jeszcze raz GRATZ xD
szkoda ze teraz bk od 50+ lvla bo tak tez bym moze zsolowal :P |
Nice nice ale jaki loot?
|
Brawo zsolowanie black knighta jest bardzo trudne ale na mana shieldie poszło jak po maśle.
|
Suuuper zdjatka a jaki miales m lvl?to mnie ciekawi
|
No gratz a jaki loot ;]
|
Loot? heh to zalezy z którego :P najlpesze co wypadlo to halabarda :]
|
WOw gratz :D jaki masz m lv ?? i na ktorym lv byles na tym bk :D
|
Cytuj:
|
:)
zigi pokarz im swoj eq :)niech szczeki poodpadaja :P
|
POKAZ SPRZET!!!!
Stuff plx :baby:
Nie no, na tibia.com mozecie sprawdzic jego lvl, mlvl za pewnetez gdzies ta sie w highscores plata. Ale lvl napewno 50+ :] BTW: Tez czekam na 50lvl... BK quest....c-arm+c-shield Ale narazie sie bede szykowal na Orc Fortress. |
Fajne screeny, szkoda tylko, ze BK ma tak niski wspolczynnik wyzucalnosci przydatnych rzeczy......
+ pytania rzeczowe:D : czy bylo trudno :P ? Ile poszlo many z mana shielda? Ile sdków poszlo? |
brawo.... poprostu twoje fotki sa miodzio zawsze fajne potworki izawsze prawie SOLO : :)) ~ja jedyne co soluje to 2 dragi na klate :] .. mam nadzieje ze zrobisz solo na warlocku :P lub hero tez by bylo fajnie. Pozdro.
|
Hehe ladne SSy... to tylko behe i wrl zostal? :P
A co do solowania hero, to banalne... nawet na 45 lvlu i 50 mag lvlu mozna go zsolowac bez leczenia, bez mana shieldow czy innych takich "dziwow" :) |
Po zobaczeniu tych sskow nie moge sie doczekac kiedy ja swoim druidkiem zsoluje ta wredna bestie.
No i przede wszystkim wielkie gratz za zsolowanie BK. |
no ladnie bk na solo gratz
|
zigi maj master ^_^
|
Wielkie GRAZT, ze zasolowanie Czarneko "Skurczybyka" :D
Spoko zdjęcie, tylko szkoda, że EQ nie widać :P |
Ss'y the best rub takich durzo to bedzie git :))
Tylko dlaczego niepokazales eq :baby: Lubie ogladac ss'y szczegunie z Huntuw takie jak ty zrobiles na Bk 8) RUB foty RUB Noham obecnie :miecz: ~~eternia~~ Gogudgi Wielki obecnie:berserk: Prawda jest srebram a milczenie zlotem :evil: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:11. |