![]() |
Old Widow na titani
|
Mi RULZ? :)
|
Spoko film. Łatwo sie z nia uporali, szkoda ze taki slaby loot. Ale ten ziomek co padl to mnie roz***al :D :D nie dosc ze bloker uzyl challengu i mial po nim tyle tyle czasu zeby sie uhnac albo vite wbic.... a ten lol nawet zle exura wpisal, parodia xD xD
|
jak dostalem hita za 268 myslalem ze to jakis palek miss zrobil ale to jestnak old widow :S zdygalem :d
|
Cytuj:
LoL :] Ty zdygałeś... to co ja moge powiedzieć, jak nonstop na redzie stalem? :D |
ehh s****ysyn z tego Olda~ :) parodia :D ale cóż gz dla was :) widać że chłopcy z Fatality :)
Xortexx |
HaHaHaHa :D filmik dobry ale ten koleś co źle "Exure" wpisał rozłorzył mnie na łopatki.Pozdro
Klins. |
...
w takim momencie taka literówka w exurze omg ... no zasrana oldwidow postarałaby się zjadła jakąś biżuterje albo zbroje żeby z niej mozna było coś wyloocić <żart> :P Pozdro
|
smieszny byl ten typ a akcja dobra
02:01 Ante the warior: excura
poison go bezczelnie pokonal :P |
08:45 Ante the warior: excura
O LOL! Hahahaha! Ziom red probuje sie exurowac a tu 08:45 Ante the warior: excura xD ale tak to fajnie :) |
ogolnie pardodia ze old widow go nie wziol na 1 strzal jak marrion dostal hita 398 (majac mms na sobie). :P
|
Film nawet fajny z tego co widze to Seq ładnie wam idzie na Titani :]
|
Sequ ty to masz ladnie we łbie:D GZ
|
Nie co ten gościu co padł był mądry zamiast sie uhnąć albo vitnac to nic nie zrobil i trucizna go dobila :D a jeżeli chodzi o blokera to old window male hioty mu wkladal B)
|
Hau hau hau
Moim zdaniem film do dupy nie no Filmik fajny ale tak mi sie chciało śmiac z tego kolesia jak padł od trutki xDDD Spox Hail tytani :P
|
Szkoda, że nie padłeś :]
|
a ja nie moge sciagnac ;(;(;(
|
chyba po nowym roku bedzie mozna.
|
Sękacz muj idolu tak serio to dawaj więcej filmów, całkiem nieżle ci to wychodzi.
|
:/
"You have requested the file old_widow_seq.rec (128020 Bytes). This file has been downloaded 494 times already.
IMPORTANT: Download-accelerators are only supported with a PREMIUM-Account!" ;( :confused: zrobcie cos z tym pls? ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:09. |