Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   lost-mega serial (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=59845)

PiXik 29-12-2005 22:04

lost-mega serial

Ten serial jak żaden inny przyciąga widzów o różnorakich wymogach co do filmu znajdziemy tam wszystko dlatego jest oglądany przez tak wiele osób.jakie macie zdanie na temat tego filmu?czy też go oglądacie?a może już widzieliście?jak dla mnie najlepszy serial jaki kiedykolwiek widziałem

Gromnjir 29-12-2005 22:14

Pewnie nie bede oryginalny jesli powiem, ze serial jest dobry... a nawet bardzo dobry. Wciaga, postacie sa naprawde zroznicowane i ciekawe...

Chcę więcej...

Gtyk 29-12-2005 22:20

Niezly musze przyznac, chociaz "paranormalne" zjawiska jak te w odcinku o Murzynie i jego synu, w ktorego obecnosci dzieja sie dziwne rzeczy, albo dzisiejszy odcinek i pechowe liczby jakos psuja moja opinie o tym serialu...
Btw, mam dziwne przeczucie, ze na koncu ktoregos sezonu Lost okaze sie, ze cala katastrofa byla ukartowana przez jakas telewizje i wszystko jest krecone jako reality show, wtedy moje zdanie zmieni sie o 180stopni i uznam Zagubionych za jeden z najgorszych seriali jakie ogladalem... jezeli w to wszystko wplatane zostanie UFO, moja reakcja bedzie jeszcze gorsza...

Uncle Warrior 29-12-2005 22:29

A ja co tydzien zapominam ogladac. Juz nie wiem o co chodzi i c*** ;/

Mathea 29-12-2005 23:09

LOST to rzeczywiście jeden z najlepszych seriali, jakie oglądałam. Fakt faktem, że przez ostatnie dwa tygodnie nie miałam jak go oglądać, ale niczego nie straciłam - trailery i streszczenia w necie mi pomogły i nie pozwoliły zapomnieć co i jak ^^
Gtyk, bądź pewien, że zakończenie nie będzie takie, że jest to kręcone do reality show... nie będzie w to także wplątane UFO... czytałam gdzieś fajny artykulik, mogę podać link, jesli zechcesz... ale to na priv ^^'

Ashlon 29-12-2005 23:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gtyk
albo dzisiejszy odcinek i pechowe liczby jakos psuja moja opinie o tym serialu...

Przed kilkoma odcinkami bylo wspomniane o "czarnej skale", dzisiaj jest dopowiedzenie tego. I te pechowe liczby - na tym dziwnym bunkrze byly one wyryte, a szaleniec, z ktorym spotkal sie "grubas", mowil o "otworzeniu pudelka", co moze swiadczyc, ze w tym bunkrze cos ciekawego jest...Fabula swietnie sie rozwija :) Ciekawe, kto nadawal dziwny komunikat z wiezy, skoro nikogo tam nie bylo...

Wg mnie serial super :) Co tydzien ogladam.

Gtyk 29-12-2005 23:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mathea
Gtyk, bądź pewien, że zakończenie nie będzie takie, że jest to kręcone do reality show... nie będzie w to także wplątane UFO... czytałam gdzieś fajny artykulik, mogę podać link, jesli zechcesz... ale to na priv ^^'

Uspokoilas mnie ;) ale nie, raczej wole sam odkrywac to jak potoczy sie akcja, niz od samego poczatku znac jej zakonczenie ;)

Mathea 29-12-2005 23:46

Gtyk, to nie jest tak, że serial skończy się tak, jak pisze w tamtym artykule. Tam są tylko domniemania co do tego.

Cytuj:

a szaleniec, z ktorym spotkal sie "grubas", mowil o "otworzeniu pudelka"
O otworzeniu puszki raczej ;> od razu skojarzyło mi się to z puszka Pandory... wypuścił na świat nieszczęścia.. jesli to prawda, to w tym artykule jest to doskonale uzasadnione...
Pozdrawiam

Caer 30-12-2005 01:29

Najlepsze seriale to "Bez Skazy" i "Rodzina Soprano". Na czym ten "Lost" leci?

Tana 30-12-2005 01:58

Up@ w czwartki na TVP1 i od poniedzialku do piatku na AXN.

Co do serialu... Nie wiem czy i tak nie jest, ale ten serial bylby idealny na ksiazke. Jako ruchome obrazki to mnie jakos nie rusza. Niby fabula fajna, bohaterowie zroznicowani, watki przerozniaste... Ale troche mi to przypomina 'mode na sukces'. Kazda osoba ma swoj watek, ktory trzeba pamietac, zeby zrozumiec nastepny odcinek, a jak opuscisz kilka (watkow badz odcinkow), to czujesz sie niepewnie, a co gorsze, nie lapiesz co sie dzieje.
Jak dla mnie Lost jest za bardzo zobowiazujace.

Edit, bo pomylilam kanaly, dobrze ze tam na dole czuwają ;p

Anteks 30-12-2005 08:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tanatess
w czwartki na TVP2

Na TVP1 :)

Fajny serial.. naprawdę mało już takich na swiecie :)

Jowisz 30-12-2005 08:22

Ja uważam ze to super serial. Nie moge sie doczekać już następnego czwartku :D:D I tego kiedy otworzą ten "bunkier" Polecam wszystkim :D

Rendarn 30-12-2005 09:52

Ogladam każdy odcinek i musze przyznać, że serial bardzo ciekawy. Troche to monotonne "przechodzenie" w kazdym odcinku na innego bohatera (opisywanie jego historii itp.), chociaż mnie to tak bardzo nie przeszkadza, i jestem ciekaw jak dalej potoczą się losy bohaterów. Oglądalność też jest bardzo dobra, średnio 5,6 mln ludzi w Polsce oglada kazdy odcinek, chyba gorzej tylko od niektórych telenowel i transmisjii meczów itp. Polecam każdemu oglądanie, i nagrywanie odcinków (mmm:P). Na AXN jest chyba zawsze 1 odcinek do przodu, mimo to ogladam tylko na tvp i prosze nie spoilowac :)

PiXik 30-12-2005 10:03

ps.prosze żeby nie pisał nikt zakończenia przez przypadek bo go na pal;p
i zapraszam do komentarzy.
ps2.czy ktoś coś wie o następnych seriach?bo to leciało niedawno na innym kanale i kolega mówił że mają być następne serie Lost.

Uncle Warrior 30-12-2005 10:32

Kiedys sobie sciagne episody wszystkie i obejze :P

Times 30-12-2005 13:10

Przez przypadek obejzalem 1 odcinek . Wkrecilem sie w niego.... Teraz z niecierpliwoscia czekam do nastepnego czwartku... moim skromnym zdaniem skonczylo sie opisywanie wszyskich glównych bohaterów. Byli już murzyn z chłopcem, gruby, koreaniec i jego żona, lekaz, rockmen, Sojer, ta dziewczyna w ciąży, taka inna z bratem (niechodzi mi o chorobe psychiczną) ta co była transoprtowana przez kolesia co mnial pistolety, irakijczyk i ten gosciu z nożami. Chyba wszyskich wymienilem.

Mathea 30-12-2005 13:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pawelekthedruid
ps2.czy ktoś coś wie o następnych seriach?bo to leciało niedawno na innym kanale i kolega mówił że mają być następne serie Lost.

Owszem, będzie drugi sezon LOST ;)
od 22 stycznia ma nadawać go jedynka, jak dobrze pamiętam. I chwała, że jedynka. Nie wytrzymałąbym, gdyby puszczali go na np. tvn-ie, gdzie puszczają reklamy...

Arthus Drag'Tail 30-12-2005 18:54

Co do tych watkow: w kazdym odcinku inna postac jest opisywana. Bardzo ciekawy zabieg imo. Tak naprzyklad bylo z tymi japoncami (chinczykami? sam nie wiem).. Na poczatku mozna bylo pomyslec ze on jest jakims zlym czlowiekiem/ moze nawet morderca. Lecz przy wyjasnianiu jego watku okazalo sie calkiem inaczej...

Khazid 30-12-2005 19:42

Obejrzałem wszystkie odcinki serialu już jakiś czas temu. Narazie mają przerwe w wypuszczaniu nowych, a szkoda:(. Szczerze mówiąc często się denerwowałem oglądając to - jest poruszany pewny wątek, który mnie interesuje, puszczam nastepny odcinek, a tam nie, nie ma wyjaśnionego poprzedniego wątku ale są dodawane 3 nowe! Ogląda się to jak narkotyk:D

@Arhus
Koreańczyk...
@Mathea
Polecam! Ja już oglądałem - zaczyna się coś dziać w końcu ;) Ale więcej nie zdradze.
@Jowisz
W tym "bunkru" poznasz nowe znaczenie pechowych liczb. Więcej nie mówie.

Herhor 30-12-2005 19:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tanatess
Up@ w czwartki na TVP1 i od poniedzialku do piatku na AXN.

Co do serialu... Nie wiem czy i tak nie jest, ale ten serial bylby idealny na ksiazke. Jako ruchome obrazki to mnie jakos nie rusza. Niby fabula fajna, bohaterowie zroznicowani, watki przerozniaste... Ale troche mi to przypomina 'mode na sukces'. Kazda osoba ma swoj watek, ktory trzeba pamietac, zeby zrozumiec nastepny odcinek, a jak opuscisz kilka (watkow badz odcinkow), to czujesz sie niepewnie, a co gorsze, nie lapiesz co sie dzieje.
Jak dla mnie Lost jest za bardzo zobowiazujace.

Edit, bo pomylilam kanaly, dobrze ze tam na dole czuwają ;p

eee, mode na sukcesz powiadzasz? Właśnie te seriale są dla mnie bardzo różne... W "Lost" faktycznie trzeba uważać, oglądać co tydzień, bo się człek zgubi. Ale fabuła kręci, nie daje się nudzić. A "mode" to sobie można raz na 30 odcinków zobaczyć, wtedy faktycznie coś tam się dzieje (słowa mojej mamci ;) )

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:42.