![]() |
W qpie sila (najlepsze filmy zebrane do qpy)
Demon Quest <DED>
Demon Quest <WIN><nowy klijent> Annihilator<nowy klijent> Antica Sorc PK<stary> Dragonki<stary> Silver Druid PK Zebralem wszystko najlepsze do qpy. To wszystko poprostu trzeba widziec. Co do tych dwoch filmow z demon questow wedlog mnie lepszy jest tem <DED>. Ciekawszy i wogule ale sami ogladnijcie i ocencie. KIZZZZ milego ogladania!! :rolleyes: |
Za niedlugo umieszcze nowe bo mam 171 filmow :PPP
|
SUX bo interia :(
Tylko jeden filmik sie zassal ale za to WYPASSSSSSSS 8o |
tylko plz nie interia!
|
To na czym proponujecie?? ZAraz zmienie:PP
mogem tez cos dolozyc:P |
DAj na republice, tylko dawj po 1 bo bedzie ze limit transferu przekroczony :P
|
|
Taaa 171 filmów. Teraz powiedz ile z nich jest na nową wersje :P Bo ten anticasorc to nawet bez sciagania moge powiedziec ze jest na starą ;)
Jakby co to ja tez moge zamieścić, mam około 60 na nową wersje(z tym że sporo z nich już tu jest). Edit:Weż albo podawaj wersje tych filmów albo w ogóle ich nie zamieszczaj bo połowa z nich nie działa a te co działają to nudne jak flaki z olejem(albo tak popularne że już oglądane) |
Noom wiesz mi to nie przeszkadza ktora wersja poniewaz mam obie :PPPPP Jak bedziesz chcial zebym ci przeslal to podaj tylko mail na gg (3oo4o26) a ci wyśle.
Tibie CAM do starej wersji tez mam. |
A wiecei czemu w kupie siła ? Bo kupy nikt nie ruszy ..... :))
|
Spoko. Będziesz tak wysyłał każdemu stare wersje kto będzie chciał obejrzeć? I skąd mam wiedzieć której wersji mam używać do jakiego filmu? Przeciesz nie będe strzelać bo to strata czasu.
Moim zdaniem to się kupy nie trzyma... |
Byś mógl chociaż napisać które filmy są na nową wersje TibiaCam żebym nie musiał na próżno ściagać ?(
|
Na tym ahlitaor quescie to bym wybral prezent.Bo by moglo byc cos fajnego. Naprzyklład MPA
|
Cytuj:
Filmiki są wypas! |
W prezęcie są podobno soft bootsy ;)
|
Cytuj:
|
mam prosbe czy moze ktos tutaj zamiescic instalke do tibi 7.2?? bo te filmy sa chyba na tibie 7.2 albo mi sie cos zje....ło
|
Cytuj:
Ciekawe tylko, skąd się te pogłoski wzięły, skoro wszyscy biorą magic swordy? I słyszałem że te soft bootsy mają 5 armora. Także nie opyla się ich brać, bo magic sworda będziesz używać. Ale prędziej bym poświącił te 5 arma, niż zrezygnował z BOHów. |
A ja slyszalm o SOFT BOOTSach...
Ja slyszalem o SOFT BOOTSach ze przyspieszaja regeneracje many i hp o iles tam %
[chyba nawet o 25% 8o] ale jak wszyscy wiemy... w tibii sa miliony roznych plotek !!! :O |
W prezencie jest anhilator bear (taki miesiek :) )
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:24. |