Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=14)
-   -   Co jest z Tibia.pl? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=59914)

SimonEKO 30-12-2005 15:44

Co jest z Tibia.pl?

juz od dluzszego czasu zadnych newsow, wiesci, nic o nowym updacie... czyzby ten wielki dla magow i druidow swiateczny update byl poczatkiem konca ukochanej tibia.pl?

Rybzor 30-12-2005 15:51

Zartujesz? ledwo jeden update a juz chcesz drugi? widac Tibia.pl nie ma powodow do pisania newsow, byc moze niedlugo dojdzie news o nowym orshabaalu albo cos, nie martw sie Tibia.pl nie umiera:P, juz tyle przetrwala ze chyba jeszcze dlugo pociagnie

Vaxxia 30-12-2005 15:57

Ostatni news został napisany 6 dni temu, więc chyba nie jest tak źle? :P

Ashlon 30-12-2005 16:31

Potrzebne info na temat rozdzek i kosturow masz na forum (do czasu update'u glownej stronki mozesz poszukac), o szybkosci many juz pisano, a czary niedlugo zostana zmienione...Faktycznie, koniec tibia.pl ;)

Gangrel 30-12-2005 18:11

Opisy wandów i rodów są już gotowe, lista czarów jest już aktualizowana. Co do newsów...no cóż, nie było o czym pisać więc po co mielibyśmi je pisać?

SimonEKO 31-12-2005 12:36

coz... mi niechodzi o to co jest na forum, ale to co jest na samej stronce...
forum to forum, strona to strona :]

wiem ze duzo wiecej dzieje sie na forum... ale samo forum to NIE JEST strona!

Raul 31-12-2005 13:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SimonEKO
wiem ze duzo wiecej dzieje sie na forum... ale samo forum to NIE JEST strona!

A są strony, które tylko i wyłącznie opierają się na forum, nie posiadając strony głównej. Forum to strona, bliższe prawdy jest stwierdzenie, że forum to nie strona główna. Ale teraz nam napisz czego wymagasz, aby znajdowało się na stronie głównej?

SimonEKO 31-12-2005 15:26

sam nie wiem :P
moim zdaniem w "Bronie" powinny byc tez "laski" albo cos takiego i powino tam byc o rozdzkch i laskach, i chyba niejest zmieniona grafika brass helmeta... niby malo, ale jestem bardzo wymagajacym czlowiekiem :P

edit: a, i uaktualniony dzial o czarach
edit2: i zegarek na forum zle chodzi xDDDDDD

Marcepanowy maciek 31-12-2005 15:35

Wreszcie ktoś coś napisał o tym. Sam chciałem założyc taki temat.Nie dlatego że niema niusów ale że niema na stronie głownej info o różdżkach i laskach.Niezmieniono też czarów.A z tego co wiem to na forum już podali z czego wypada jaka różdżka i laska. NO więc moderatorzy: DO DZIEŁA!

vaviec 31-12-2005 15:41

up@
Jesli przedluzysz dzien o pare godzin i adminom jeszcze zaplacisz to bedziesz mial rozdzki-.-.
Niektorzy ucza sie/studiuja/pracuja...To nie jest takie: PSTRYK!I gotowe.

Thomas 01-01-2006 21:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SimonEKO
sam nie wiem :P
moim zdaniem w "Bronie" powinny byc tez "laski" albo cos takiego i powino tam byc o rozdzkch i laskach, i chyba niejest zmieniona grafika brass helmeta... niby malo, ale jestem bardzo wymagajacym czlowiekiem :P

edit: a, i uaktualniony dzial o czarach
edit2: i zegarek na forum zle chodzi xDDDDDD

1. Czytaj wszystkie posty-.- Gengrel napisał przecież, że różdżki i wandy są gotowe, tlyko czekają, zeby wprowadzić jest na server (Moderatorzy chcą pewnie, żeby wszystkie informacje o update były wprowadzone na raz:] [zostały jeszcze czary])
2. Zegarek możesz sobie przestawić...
Panel kontrolny użytkownika--> Zmień opcje--> Data i opcje czasu.

LUDZIE CIERPLIWOŚCI! MOD TEŻ CZŁOWIEK!:[

Gangrel 01-01-2006 22:17

Pragnę zauważyć jedno. Moderator też musi jeść, spać, pracować, uczyć się i mieć jakieś rozrywki. Ponadto jesteśmy sporo starsi od średniego usera, więc mamy mniej czasu. Jestem jednym z najmłodszych a mimo to moge poświęcić max. 2 godziny dziennie, i to nie codziennie, są dni kiedy wogóle mnie na forum nie ma.

Shinjix 01-01-2006 22:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thomas
[zostały jeszcze czary])

ekhm... Czary też czekaja na opublikowanie ;>

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thomas
LUDZIE CIERPLIWOŚCI! MOD TEŻ CZŁOWIEK!:[

Nie, dla nich wszystko ma być natychmiast...

Poza tym my nie dajemy nieprawdziwych informacji, tak jak to robią *niektóre* strony. Wyznajemy zasade - jak się człowiek spieszy, to się diabeł cieszy - lepiej poczekać i dać pewniaka niż sie pospieszyć i pomylić.

Plask 02-01-2006 13:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez vaviec
up@
Jesli przedluzysz dzien o pare godzin i adminom jeszcze zaplacisz to bedziesz mial rozdzki-.-.
Niektorzy ucza sie/studiuja/pracuja...To nie jest takie: PSTRYK!I gotowe.

Zgadzam sie mody to nie maszyny niedosc ze oczyszczaja forum z noobow to jeszcze maja wszystko w jeden dzien zrobic dajcie spokuj;p
Niedlugo zrobie Ciechocinek dla moderatorow;p :)

DarkMan 02-01-2006 18:54

Tibia.pl informacje z poprzedniego up date chyba gotowe?Denerwuje mnie to ze nigdy nierobicie rzeczy na czas...look na tibia.org juz wsyzstk prawie gotowe.A wy jak zwykle...Pustka stare info i jak tu was newbie polecac zeby poczytali jak grac w tibie...Od updata musi minac rok zebyscie cos zrobili...ogulnie No Coment choc juz skomentowalem.CYA

Matek 02-01-2006 18:55

tak bywa, przeciez sila adminow nie zmusisz do updatu.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:42.