![]() |
Screeny od ToMkA
A oto moje screeny z kilku miejsc i kilku postaci
http://republika.pl/skriny_tibia/ DeBiLe kLiKnIjCiE Na sCrEeNa i tAm sIe zAcZnĄ ScReEnY... |
Żałosna przeróbka.....
A jeżeli to nie przeróbka to nie wiem co to jest, chyba masz jakiegoś sponsora albo drugiego chara. Ale i tak wiem że to przeróbka....... i jeszcze ta tibia gg blee.. |
Żałosne, a szczególnie ten stuff...
Dlaczego tam jest czarne tło pod spodem? Dlatego ze to całkiem nieudane przerobienie... |
ŻAŁOSNE !! X(
|
Nie wiem po co to zrobiles , slepy by to zauwazyl ze to jest fotomontaz , tylko wendka jest real :D
|
Cos Ci ta przerubka nie wyszla. Najbardziej dene jest to tlo pod przedmiotami....
|
Stary może i bym sie nie kapnął gdyby nie to że BoHy krzywo wkleiles :P , tak wogole to te zdjecie jest bez sensu :P
|
heh...nie zostaniesz fotografem...:)
|
No i co ? Tez tak umiem i sie nie podniecam !! X( nie wiem ... nie czaje cie ... nie rozumiem ...
:P -------------------- Wulkan of the druid -> Julera -> Carlin -> Lvl 17 i 24 mlvl (i rosna) :] |
LOL!!! to jest fotomontaż??? ja myślałem że to prawdziwy eq a szczególnie skull staff:D
|
powiem tylko jedno 8o buhahahahahahhaa
|
No nie ladnie dizecko zauwazylo by ze to jest fotomonataz ten skull staff nie no buhehehe
|
Jak masz robic fake to rob to z klasa bo to po prostu zalosne... Skullstafa bym ladniejszego na paincie narysowal (ten zreszta tez chyba z painta sciagany)... No comment, czlowieku jak sie masz zamiar nie kompromitowac to lepiej zaloz sobie drugie konto bo tym to juz jestes stracony...
|
eh...
a ch... ze przerubka :/ ja tu nie widze zadnego sensu tych zdjec :/......lol ?(
|
Naprawde zalosny fotomontaz.troche krzywo ci to wszysto wyszlo, eh a te napisy to juz calkowicie. Pocwicz moze z Photo Shopem tak z 10 lat to moze ci sie uda kiedys zrobic dobry fotomontaz. Ten jest do bani.
|
Mega Lipa.....
Niedość, ze przeróbka to jeszcze lipna X( Buuuuuuuuuuuu X( |
wszystko troche krzywe :P ale ci sie nudzi .......
co chciales przez to nam powiedziec?? |
Wiesh... mój pies by zrobił lepszy fotomontaż (może w przyszłości pokaże :D )
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:19. |