![]() |
Dobo to LOL!!!!!
Dobo to lol bo nie umie pożądnie zmienic strony trzeba być kompletnym lolem żeby pisać że z mace z żadnego potwora nie wypada.....krótkim słowem zgudzie sie ze mną że to kopletnym:
-lol -n00b -rotfl To jest król wszystkich n00bów i lolów oraz rotflów..... Jak to przeczyta topewnie to skasujebo sie wstydzi lolek:blazen: blazen: |
HAHAHHAH
Prosze szybko odpowiadacx
|
Taaaaaak a newsa to nie potrafisz przeczytać?
Jest jasno napisane że skrypt narazie... NIE DZIAŁA!!!! Jak to jest ośmieszyć się tak na oczach wszystkich forumowiczów ;)? |
dudo glupi jestes
|
Dobo to lol niech żyje sam
Dobo idź do domu sie zchować bo zasmiecasz forum
Kto cie tu lubi Ciulu |
Cytuj:
BTW Prosze wytłumacz mi, o'mighty~ co to znaczy Cytuj:
Cytuj:
?( |
Ty słuchaj ty dzieciaku......
A burak jestes
|
dudo milo mi ze obronilem twojego kumpla ale po Hu* piszerz takie pierdloly dobo jest spoxik kolo a na kur*** ci to ze poprzeklinasz na niego idz sie wyzyj nie wiem na dwór jezeli masz kolegó w co watpie jezeli wszystkich tak obrazasz X( X(
dobo ban dla tego pana |
LOl!
Dobo wiesz co ja na twoim miejscu bym zrobil?
Dalbym mu bana na 30 dni i niech sie nauczy szacunku do medatorow :P to tylko propozycja........Dudo to glupek :D |
Dobra, koniec tej niekonstruktywnej gadki ;) W dwóch postach zdążyłem juz udowodnić że jesteś n00bem, więc po co dalej to ciągnąć?
;) C'ya later~ @Konradek, Kidler Thx za poparcie ;) Temat zostawiam, by towarzystwo z IRCa miało sie z czego posmiac ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:24. |