![]() |
Secura - demon helmet quest. - film
Porozumialem sie z paroma osobami i doszedlem do wniosku, ze umieszcze tutaj moj film. Film nie powinien zaliczac sie do "quest spoil", przynajmniej mam taka nadzieje, bo tam jest tylko bicie sie. No ale to juz nie moja decyzja czy sie zaliczy czy nie.
Link1: www.pebe83.prv.pl/xo/orlinaction.rec Link2: www.orl*********/orlinaction.rec Milego ogladania. :confused: Orl :confused: |
spoko
Fajny film Gratki wykonania Questu...Teraz jeszcze polski druid co zrobi anni , by sie przydał
@down Chodzi mi o to ze zrobil demon helmet to teraz jeszcze annihilatora :) No bo jak nam wiadomo demon helmet i annihilator to dwa najtrudniejsze questy |
gz~~
@up o co ci chodzi ? Ciekawa taktyka, jesli chodzi o quest =), nie podejrzewam ze usuna za qs, bo to nie jest qs =) jeszcze raz GRATZ =) |
Wypas Style -Doggy- :D
Znam z rla Miska lords of-Dragonsa i slyszalem tobie duzo dobrego :)
Miales farta ze nie padles ale Szacunek sie nalzey bo quest wypas zrobiony ;) Co do Qs to demon helmet i anihilator sie nie licza do tego od dawna :) Gl |
Gz
Hmmm no nieźle za***ioza teraz każdy zaczął anni i dhq że drut włazi i exura gran mas res ale pierwszy był anni na titani (moge się mylic) z pierwszym druidem który wykonał anni
Jeszcze raz gratki wykonania niezła ekipa tam poszła niktórzy to chyba zeszli dopiero jak wysztko wybite na poca jak zątku sie umawiali to po pierwszym ue mieli zejść jak banshee sie rozwali Pozdro |
Nieźle. Widzę, że Orzel wymiata. Gratki panowie / panie? ; p
|
Gratz , ale jednak to non-pvp wiec jest o wiele prosciej . Na non-pvp juz tak miło nie jest :) .Jednak na pewno masz duze szanse na zrobienie Anihilatora , ale z drugiej strony na wojnie nigdy sie nie pobawisz :) Cos za cos ;) Gratz jeszcze raz /
|
xd
Na pvp nie poszło by wam tak łatwo. :baby: no ale cóż wykonaliście więc gz :p
|
Cytuj:
nie czuje roznicy :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: |
:p
Jest różnica jeżeli nie zauważyłeś tona pvp jakby zrobili taki sposób to by nawzajem sie pozabijali tym ue.
|
Gratz dla tych panów :D
Dużo osób jest z mojego miasta np Lethal , Mikesz itp :) A od pewnego pana kupiłem demon helmet a tym panem jest Arez 8o jesszcze raz gratz życze udanego anni |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:49. |