![]() |
5 jaskinia scarabów odkryta
Krótko i zwięźle. Ta jaskinia istnieje :) Odkryłem ja w sumie po 10min. Wprawne oko i cierliwość oraz pewna mapa ogólnie wszystkim dostępna pomogla mi ją odnaleźć. By nie przeciągać ss'ki.
Ps. Postaram się zrobić w najbliższym czasie filmik. ;) Ps2. Pozdrowienia dla całej mojej gildi , świata refugia i dla Dromka :* |
Dobra robota.
Ja juz watpilem w mozliwosc dojscia do niej :). |
No gratulacje :)
Wyglada na naprawde spora :P |
Mozesz jeszcze dac ssa gdzie ja trzeba wykopac na powierzchni ;]:P
|
Dużo jest tam larv ??? :p Żeby było gdzie expić sorcem :p
|
Na scaraby nie ma co chodzic bo tam od za***anioa larw a scarabów to po 2 wyjdzie w tunelu -.-
|
gdzie est wejscie plx bo macie screeny 2 lvl i wejscia nie mozna znalesc:D szukam od 40 min:P:P:P
|
dajcie SSka jak to wyglada na powierzchni :P
|
Może byście zaczeli szukać? Oni tylko odkryli, nikt nie powiedział że pokażą jak tam dokładnie dojść :)
|
najpierw se poexpia potem powiedza ;f
|
Ooooooo dajcie jakies wskazówki, wejscie do tej jaskini trzeba po prostu odkopac tak ?
|
a ja mam koncepcje inna:P:P
widziecie 4 jaskinie gdzie jest wejscie po srodku taki dwoch wiekszych kwadratow!!5 chyba tez bedzie pomiedzy nimi i tak tez szukam:Do godzinki:PP |
Taka zaginiona to ona nie jest expilem tam knightem jakies pol roku temu. Znajduje sie on na polnocny-wschód od Ank~
|
W sumie to po co oni to gadali :D mogli sobie dowoli expic i mieli pewnośc że nigdy nikogo tam nie bedzie....teraz duzo osób tam będzie chodziło :)
|
moze troche dokladniej..??
|
1 screen pochodzi z poziomu -2. Co do drugiego nie mam pojęcia. A skoro nie podali dokładnie wejścia, pozostaje do przejrzenia gdzieś 1/4 pustyni na ank.
|
Zeby odkopać wejscie w miejscu w którym sie ma pewność że wejscie jest trzeba kopać 5-8 razy ? To jezeli obszar w ktorym sie kopie to jakies 1/4 moze 1/5 ank to sobie wyobraźcie ile oni musieli kopac ;P
|
www.tibianews.net >>maps...
opatrycie pookombinujcieŁD ja pry okayji 3 scarabs coins wykopwalem ale znalazlem:Dpowodzenia |
Ja was proszę o jakąś wskazówkę...
Czy to jest gdzieś tu? http://i14.photobucket.com/albums/a3...tled-3copy.jpg |
hah, ja na ich miejscu bym nikomu nie powiedział, pomyślcie ile oni się męczyli??, żeby ją znaleźć.
ps. ja znam tylko 2 jaskinie scrabuw ;p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:04. |