Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Kyra War (Venore battle) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=59966)

patrikozzz 31-12-2005 02:57

Kyra War (Venore battle)

http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/3816

Film nie mój, znaleziony na tibicams.com ;) Enjoy!

Skrzat 31-12-2005 05:24

wtf

wojna ? to raczej byla szyba akcja a nie... Wojna to jak duzo ludzi sie bije a to chyba jakies porachunki byly.... a takto to przerabane w venore miszkac na pvp ciasno jak ciul.....

Xeltix 31-12-2005 06:32

Film widzialem juz wczesniej , a tak btw jaki masz nick na servie patrikoz

Jowisz 31-12-2005 09:36

Ostro nobowata akcja -.-

<KiLLeR> 31-12-2005 13:32

...

Ten filmik jush jest na forum najpierw poszukaj ... nabijanie postów - temat do skasownia bo po co 2 takie same

patrikozzz 31-12-2005 15:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez <KiLLeR>
Ten filmik jush jest na forum najpierw poszukaj ... nabijanie postów - temat do skasownia bo po co 2 takie same

1) Filmik na forum jest z innych walk -.-

2) Tu nie ma licznika postów, więc nie ma po co nabijać? A nawet jakby był to i po co nabijać?

3) Sam się skasuj =P

Cytuj:

wojna ? to raczej byla szyba akcja a nie... Wojna to jak duzo ludzi sie bije a to chyba jakies porachunki byly.... a takto to przerabane w venore miszkac na pvp ciasno jak ciul.....
Nazwijmy to akcją wojenną. Tam jest wojna Homeboyz vs. Lucrum Ira. Co do Veno? Może akurat koleś z dragów wracał? xD

Cytuj:

Ostro nobowata akcja -.-
Lol? Czemu? Wojna to wojna.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez XelTix
Film widzialem juz wczesniej , a tak btw jaki masz nick na servie patrikoz

Już tam nie gram, mam problemy z netem i zatłoczonymi jaskiniami =/ Wracam na Iridie chyba.

Nirvy 31-12-2005 23:28

xd

:baby: Narazie nie ma się czym podniecać, paladyni walą z arrowsów, sorcowie niektórzy run nie używają tylko różdżek za miesiąc powiedzmy będzie co oglądać jak beda pierwsze 80 lvle...

Draconis Dragontooth 31-12-2005 23:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez <KiLLeR>

lol tak nabija posty .. tylko mały problem jest , mianowicie nie ma już licznika postów ..-.-'

patrikozzz 01-01-2006 01:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nirvy
:baby: Narazie nie ma się czym podniecać, paladyni walą z arrowsów, sorcowie niektórzy run nie używają tylko różdżek za miesiąc powiedzmy będzie co oglądać jak beda pierwsze 80 lvle...

Hehe, nie wiem czemu, ale jakoś wole wojny low-lvli. Razi mnie bicie kolesia przez 30 minut, bo on i jego koledzy mają 40 bp uh ;)

Kowal B3 01-01-2006 11:20

Ten film przypomina mi akcje a Azury. Pomysł był niezły dopuki ten GM nie padł :(

patrikozzz 01-01-2006 13:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kowal B3
Ten film przypomina mi akcje a Azury. Pomysł był niezły dopuki ten GM nie padł :(

Czy Ci się aby na pewno filmy nie pomyliły?

szkodi 01-01-2006 17:11

mi tam podoba sie filmik i tyle ;) bardzo fajny tylko ze szukanie tego typka zajelo im troche czasu :P do tego ich pvp nie miazga raczej bo nie potrafili zrobic trapa :x

Arbalest 01-01-2006 18:44

Na tykaich lv'lach to wojna nie będzie zbytnio efetywna bo skąd weźmiesz parenaście bp sd? Kupisz? Lolz. Co do filmiku to jak na swoje "możliwości" to nie najgorszy.

P.S. Ponieważ o Kyrze nic nie wiem to o co w tej wojnie chodzi i kto w niej walczy? Pol vs. Swe?

Squib 01-01-2006 20:33

niezly film :]

Vasili 02-01-2006 13:57

Wlasciwie to jest maly licznik. Tylko trzeba (juz nie pamietam gdzie) chyba na nick kliknac i - zobacz wszystkiep osty uzytkownika i wam tam napisze ile ich jest :)

A zeby nie offtopicowac zabardzo: Nie wiem czxy mozna to nazwac Kyra war (venore battle) o ja ale battle po prostu. Chodza wiekszosc czasu a jak juz znalezli tego kolesia to bili max 5 min i koniec -.-

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:46.