![]() |
nareszcie zrobiłem to
NAreszcie jestem uczciwy ale do pewnego stopnia kiedy zdobyłem durzy lvl i wyszedłem z rooka pik zaczeli mnie zabijać wiec sleńczałem przed kompem i śleńczałem asz wreszcie wymyśliłem sposub nauczyłem sie zpewnego tricku ktury jest zapisany w tibi jako błąd a tak naprawde to generator lvl i uzbrojenia ten błąd można hacknąć nawet w prostym programie jakim jest notatnik :D pewnego dnia postanowiłem sie zemśćić na tibi i na 8 lvl dodałem sobie kilka ulepszen tzn: skille 166/79 uzbrojenie fire sword itd ... i od jakiegos mieśiąca ludzie płacą mi za takie rzeczy jeżeli jest ktoś kto jest zainteresowany tym co robie prosze go o wysłanie (acc i pasworda) na adres e mail: <cenzura by Dobo ;)>jestem uczciwy i nie chackuje postaci ...
|
OMFG!!!!
It's the lamest thing I've ever heard 8o 8o 8o 8o I myślisz że ktoś się na to nabierze? xD xD |
A świstak siedzi i zawija je w te sreberka... Człowieku nikt nie da ci hasła i accounta, każdy zczai, że to kit. X(
|
Mnie tylko zastanawia co ten post jeszcze robi, i jak taki człowiek jak autor tego posta ma racje bytu X(
|
Cytuj:
Post zabezpieczony (tzn mail usunięty gdyby ktos mu uwierzył (ROTFL!)) Więc pozostaje już tylko się z niego śmiac ;) |
Powiem ci jedno : Puknij sie w czułko i tak logicznie pomyśl
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:46. |