![]() |
problem z nagrywarką DvD
mam problem z nagrywarką.gdy chce nagrać płyte cd(dvd jeszcze nie próbowałem)dochodzi do 5% i wyskakuje blad
http://tinypic.com/jhejid.jpg nagrywarka jest z firmy Aopen.nie jest z polski może w tym problem.nie podlaczylem jednego kabla w instrukcji pisze ze to audio poprzednia nagrywarka nie miala tego prosze o jak najszybsza pomoc z gory dziekuje ps.po probie nagrania plyta nie chce sie wysuwac i trzeba uruchamiac ponownie komputer |
Spróbuj nagrywać na innych plytach, ta akurat może być zjetegowana, albo na innych prędkościach zapisu.
Cytuj:
|
3płyty:::::)i nic
|
Nagrywaj z prędkościa 4x albo 8x. W skrajnych przypadkach nawet 2x. Co prawda troche to trwa, ale na 99% powinno pomoc. Tez tak mam, ale jak wolno nagrywam to jest OK.
|
kupa probowalem i nic;/
|
To nie wiem... Ew. sciagnij najnowsze Nero i sproboj wybrac Nagraj dysk DVD zamiast Nagraj dysk CD. Roznicy nie ma, a moze ruszy...
|
Sprawdź logi nero. Na screenie widzę communication failure, to znaczy, że nie może się połączyć z nagrywarką. Może kable źle podłączyłeś? Albo niedociśnięte są? Brudne styki? A może po prostu sterowniki?
Sprawdź to wszystko. Pozdrawiam. |
dobra kupa podlaczylem stara podlaczalem 2 razy ale juz dziala chyba nie docislem kabli:-)ale to tylko chyba dzięki za pomoc
|
Ja miałem trochę inaczej, bo dochodziło też do 5%, ale wtedy się zawieszało. Zaczęła działać dopiero po ponownym zainstalowaniu windowsa :/.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:44. |