Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Broń i przedmioty (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=15)
-   -   Fanfare - magiczny przedmiot (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=60082)

Adrians 01-01-2006 01:24

Fanfare - magiczny przedmiot

Witam chodzi mi o trabke która niedawno znalazłem.
Kiedy zabijam trole to przewaznie mój hitpoints wynosi 9 10 (lvl 8) a gdy atakuje + uzywam trąbki wzrasta on do 16!!!! Pewnie wydfaje wam sie to niewiarygodne ale tak jest.
Szukałem juz na forum na ten temat tematów ;) i znalazłem i pisali ze sa to plotki , ale ja myśle że to nie sa plotki!!
JAKIE JEST WASZE ZDANIE I CZY TAK SAMO MACIE??? Niewiem jak jest na innych potworach ale na trollach tak mi sie dzieje ;)

ripper 01-01-2006 10:13

Jakiś dowód? Film, screen, cokolwiek? Na słowo Ci raczej nikt nie uwierzy. Ja napewno -.-

Dewazar 01-01-2006 10:20

Jakaś głupota, no jasne granie na trąbce dodaje ataku jak niektóre ringi skilli.
Nic o tym nie wiem.Daj SS uwierze.

Sokochłap 01-01-2006 10:25

Hm. To może być ciekawe. Chyba mam fanfare jeszcze w depo ; )

Pawel The Knight Of Dark 01-01-2006 10:50

Jak by cos dawala to by niemozna jej w sklepie kupic tak poprostu...

Gufat III 01-01-2006 11:06

A graliście wy kiedyś w zwykłe RPG? Pieśń barda zwiększa obrażenia zadawane przez drużynę. CipSoft mógł coś takiego zrobić, na wzór rpg.

Nie znacza to oczywiście że to prawda, no ale jest to jak najbardziej możliwe.

A$ zbrodni 01-01-2006 11:52

Fanfare

Trąbkę można dostac w quescie :cup: w Carlin.

Jvd 03-01-2006 10:59

Trabka

Ciekawe porównanie RPG i zasad walki tibii ;] No racja racja, ale chyba nie kazdy z Nas jest bardem :P Ogólnie niech ktoś to sprawdzi.
"Nigdy nie mów nigdy"

Fire Phoenix Magic mage 03-01-2006 11:04

ehh

Ty to dziwny jestes :D hahah wiem ogluszasz go pewnie ^^

Zuno Ryder 03-01-2006 14:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez A$ zbrodni
Trąbkę można dostac w quescie :cup: w Carlin.

wów ale odkrycie

Plask 03-01-2006 14:45

Jak by cos takiego dzialalo na wszystkie potworki to na demona by sie szlo z kapela.;p

Rookslayer of Dolera 04-01-2006 18:38

Kapela Umarlaków

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Plask
Jak by cos takiego dzialalo na wszystkie potworki to na demona by sie szlo z kapela.;p

taa a demon by walnoł z energy beama i bys mial kapele trupów. A co do tematu ciągle myśle że to plotki ale sproboje bo już tego questa robiłem dawno temu. B)

Flisu 18-01-2006 16:27

fanfare

Niemożliwe żeby fanfare coś dodawała. Po porostu kolo nie miał pomysłu na Temat i walnął jakieś głupoty (8lvl).

Trenei 18-01-2006 17:14

A świstak siedzi i zawija w sreberka.
Taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak napewno gdy trabka gra zadajesz wieksze hity . Poprostu zwykly zbieg okolicznosci .......

DRoN 18-01-2006 17:19

... fajnie by wojny wyglądały ... idzie taka 'rzesza' ludzi i każdy daje na trąbce :D ... zaraz byłyby fanfare-boty , żeby nie zaklikać myszki na śmierć ...
edit : kojarzy mi sie taki odcinek z bajki Mucha-Lucha , gdzie chodziła za Rikochetem taka kapela :D i pomagała w walce (przysparzała ich :P) ...

Kontroler 19-01-2006 09:49

jakby trabka cos dawala to by to tym dawno weidziano a pozatym topjest raczje malo wiarygodne B)

Cassius 28-01-2006 10:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gufat III
A graliście wy kiedyś w zwykłe RPG? Pieśń barda zwiększa obrażenia zadawane przez drużynę. CipSoft mógł coś takiego zrobić, na wzór rpg.

Nie znacza to oczywiście że to prawda, no ale jest to jak najbardziej możliwe.

Nie sadze, zeby CipSoft zrobil z Tibii "Duengon and Dragon" ale sam nie dawno zrobilem ten quest wiec sprawdze czy to prawda.

Conan Barbarzyncaa 28-01-2006 16:43

Musze sprobowac z ta trabka. A jesli naprawde dodawala by do ataku pare % to byla by raczej duzo warta i z trudniejszego questa8o

AdiTheMaster 28-01-2006 17:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DRoN
... fajnie by wojny wyglądały ... idzie taka 'rzesza' ludzi i każdy daje na trąbce :D ... zaraz byłyby fanfare-boty , żeby nie zaklikać myszki na śmierć ...
edit : kojarzy mi sie taki odcinek z bajki Mucha-Lucha , gdzie chodziła za Rikochetem taka kapela :D i pomagała w walce (przysparzała ich :P) ...

:P Chyba to był jeden z najlepszczych odcinków Mucha Lucha chociaż dobry byl też ten z tą Faraonką co ją Pchła obudzil bo nałożyl na nią tą maskę :P :P :P

A do Topicu sprawdzałem z tą fanfarą na treningu gdzie obrażenia były małe wtedy można bylo zobaczyć lecz ja żadnych większych hitów slimowi nie zadawałem...

mashroom paulo 28-01-2006 18:02

taaaaa.. akurat system wie, że akurat w tym momencie nie zatrąbiłem tylko w innym i w tym momencie walne zamiast 11 to 18.... omg.... najlepsze jest to, że połowa osób w to wierzy xDDD

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:48.