![]() |
Fanfare - magiczny przedmiot
Witam chodzi mi o trabke która niedawno znalazłem.
Kiedy zabijam trole to przewaznie mój hitpoints wynosi 9 10 (lvl 8) a gdy atakuje + uzywam trąbki wzrasta on do 16!!!! Pewnie wydfaje wam sie to niewiarygodne ale tak jest. Szukałem juz na forum na ten temat tematów ;) i znalazłem i pisali ze sa to plotki , ale ja myśle że to nie sa plotki!! JAKIE JEST WASZE ZDANIE I CZY TAK SAMO MACIE??? Niewiem jak jest na innych potworach ale na trollach tak mi sie dzieje ;) |
Jakiś dowód? Film, screen, cokolwiek? Na słowo Ci raczej nikt nie uwierzy. Ja napewno -.-
|
Jakaś głupota, no jasne granie na trąbce dodaje ataku jak niektóre ringi skilli.
Nic o tym nie wiem.Daj SS uwierze. |
Hm. To może być ciekawe. Chyba mam fanfare jeszcze w depo ; )
|
Jak by cos dawala to by niemozna jej w sklepie kupic tak poprostu...
|
A graliście wy kiedyś w zwykłe RPG? Pieśń barda zwiększa obrażenia zadawane przez drużynę. CipSoft mógł coś takiego zrobić, na wzór rpg.
Nie znacza to oczywiście że to prawda, no ale jest to jak najbardziej możliwe. |
Fanfare
Trąbkę można dostac w quescie :cup: w Carlin.
|
Trabka
Ciekawe porównanie RPG i zasad walki tibii ;] No racja racja, ale chyba nie kazdy z Nas jest bardem :P Ogólnie niech ktoś to sprawdzi.
"Nigdy nie mów nigdy" |
ehh
Ty to dziwny jestes :D hahah wiem ogluszasz go pewnie ^^
|
Cytuj:
|
Jak by cos takiego dzialalo na wszystkie potworki to na demona by sie szlo z kapela.;p
|
Kapela Umarlaków
Cytuj:
|
fanfare
Niemożliwe żeby fanfare coś dodawała. Po porostu kolo nie miał pomysłu na Temat i walnął jakieś głupoty (8lvl).
|
A świstak siedzi i zawija w sreberka.
Taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak napewno gdy trabka gra zadajesz wieksze hity . Poprostu zwykly zbieg okolicznosci ....... |
... fajnie by wojny wyglądały ... idzie taka 'rzesza' ludzi i każdy daje na trąbce :D ... zaraz byłyby fanfare-boty , żeby nie zaklikać myszki na śmierć ...
edit : kojarzy mi sie taki odcinek z bajki Mucha-Lucha , gdzie chodziła za Rikochetem taka kapela :D i pomagała w walce (przysparzała ich :P) ... |
jakby trabka cos dawala to by to tym dawno weidziano a pozatym topjest raczje malo wiarygodne B)
|
Cytuj:
|
Musze sprobowac z ta trabka. A jesli naprawde dodawala by do ataku pare % to byla by raczej duzo warta i z trudniejszego questa8o
|
Cytuj:
A do Topicu sprawdzałem z tą fanfarą na treningu gdzie obrażenia były małe wtedy można bylo zobaczyć lecz ja żadnych większych hitów slimowi nie zadawałem... |
taaaaa.. akurat system wie, że akurat w tym momencie nie zatrąbiłem tylko w innym i w tym momencie walne zamiast 11 to 18.... omg.... najlepsze jest to, że połowa osób w to wierzy xDDD
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:48. |