Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   Sylwester 2005/2006 na Hibernie (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=60110)

MasterGos 01-01-2006 11:45

Sylwester 2005/2006 na Hibernie

Wiatm!

Poniżej zamieszczam zdjęcia z sylwestra na Hibernie. Było fajnie. Udekorowaliśmy jeden z dachów w carlin goście nie dopisali ale byliśmy dumni z tego co zrobiliśmy :]

http://www.zmzvallheru.republika.pl/sylwester.JPG

http://www.zmzvallheru.republika.pl/sylwek1.JPG

ALE jak zwykle coś musiało pójść nie tak i poszło przyszedł Polak na 7 lvl i zaczął niszczyć wszystko X( olewał to ża będzie mijał hunta więc wziąłem sprawę w swoje ręce i zaliczyłem 2 dedy z powodu czachy ;( .

Morał jest taki na każdą impre brać dobrą ochronę jeśli nie chce się mieć kłopotów..

Mister 01-01-2006 11:53

Impra

Fajna impreza byla wyrzerka pewnie umnie na securze byly GFb SD hmm itp latały :) :)

szcześliwego nowego roku
:) :) :) :) :) :) :) :) :)

Stonek 01-01-2006 11:53

Biba godna pozazdroszczenia, 5 gości to już tłum.

Vizharan 01-01-2006 11:55

Chcicalem pogratulowac takim osobom co Noc sylwestrowa spedzaja przed kompem i graja w tibia "Gratuluje" :baby: <--- dzieci :P

Dj Nekro 01-01-2006 11:59

Fajnie fajnie sobie wymysliliscie :) ale jak mozna spedzic sylwka przed Tibią? o.0 tego nigdy nie zrozumiem, no chyba ze niemiales gdzie isc :)

P.S
Ja i tak niepamietam co wczoraj robiłem :D

EDIT:
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vizharan
Chcicalem pogratulowac takim osobom co Noc sylwestrowa spedzaja przed kompem i graja w tibia "Gratuluje" <--- dzieci

Nie kazdy ma gdzie isc na sylwka wiec co maja robic? Moze isc spac? W Tibi tez jakos sie da spedzic :) bo to gra On Line, nie? Mozna pogadac itd. ;) Pozdro!

Magic tytus 01-01-2006 12:03

Dla mnie to troche żałosne ludzie to gra ale spedzac przy niej sylwka ?? .... w wigilie tesh se graj .... znam gosci któzy wola posiedziec przy pc niż spotkac sie z rodzina

tacy ludzie powinni zmienic system wartosci :evul:
dosiego roku wszystkim :p

MasterGos 01-01-2006 12:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Stonek
Biba godna pozazdroszczenia, 5 gości to już tłum.

Co do liczebności gości to porostu jedni przychodzili i odchodzili tak że sam się pogubiłem ile osób było ale spodziewaliśmy się większych tłumów ;)

Co do tego że przy tibi spędziłem sylwestra

Mam nie mało latek bo już będzie niedługo 18 :cup: . Po prostu tego sylwestra spędziłem w domu i pomyślałem że było by fajnie zorganizować sylwka w tibi.

Dj Nekro 01-01-2006 12:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Magic tytus
Dla mnie to troche żałosne ludzie to gra ale spedzac przy niej sylwka ?? .... w wigilie tesh se graj .... znam gosci któzy wola posiedziec przy pc niż spotkac sie z rodzina

tacy ludzie powinni zmienic system wartosci :evul:
dosiego roku wszystkim :p

Co bys zrobil jagbys niemial gdzie isc na Sylwka? Moze chialbys pojsc spac, i nie zobaczyc pieknych fajerwerkow?
Jezeli chodzi o Wigilie to naprawde to juz by byl wstyd!

kaczi 01-01-2006 12:15

Dj Nekro:
Ja tam lepiej, pare miesięcy abstynencji będzie ;)

A co wy się tak czepiacie, że sylwester przed Tibią itp., Pełno jest ludzi którzy akurat nie mają gdzie wyjść i muszą siedzieć w domu. Więc lepiej coś robić, niż później żałować, że się przespało.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MasterGos
ale spodziewaliśmy się większych tłumów

Ta.. szczególnie w sylwestra wszyscy przy kompie siedzą ;)

MasterGos 01-01-2006 12:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kaczi
Ta.. szczególnie w sylwestra wszyscy przy kompie siedzą ;)

Trzeba było widzieć co sie działo przed depo w carlin na Hibernie. Ledwo dawało się przejść. :p

zoom 01-01-2006 12:50

gratz najlepszy sylwester przed komputerem.

Sent 01-01-2006 12:54

film nawet fajny, ale jak mozna spedzac sylwka przy Tibi <lol>

@edit
sorry za pomylke to nei film :P ja jescze nie doszedlem do siebie wiec .. xD

Dj Nekro 01-01-2006 12:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sent ..
film nawet fajny, ale jak mozna spedzac sylwka przy Tibi <lol>

Znowu ty zaczynasz ta glupia gadke? - Przeczytaj poprzednie posty. Tam pisze jak mozna spedzic Sylwka przed kompem!!!

Sent 01-01-2006 12:59

@up

koles wyluzuj .. dla mnie poprostu wydaje sie to nienormalne .. kazdy ma prawo cos powiedziec nie?

Dj Nekro 01-01-2006 13:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sent ..
@up

koles wyluzuj .. dla mnie poprostu wydaje sie to nienormalne .. kazdy ma prawo cos powiedziec nie?

Nienormalne?! Do chol*ry! Pisałem przeciez ze jak ktos niema gdzie isc na Sylwka to co pojdziesz spac? Zamiast spedzic tego Sylwka przed Tibia i o 0:00 zobaczyc fajerwerki? - Pomysl troche.

Ja juz mam dosc, nie wypowiadam sie w tym temacie, bo wiekszosc chyba nie umie czytac:D. Pozdro.

..::Rey::.. 01-01-2006 15:06

Mozna spedzic sylwka przed Pc

Do mnie przyszedl kumpel i np. ogladalismy troche TV (american pie 3 :P) potem nie bylo co robic to logowalismy sie. Mysle jednak ze na 100% wolalbym spedzicsylwestra w gronie kumpli(szkoda ze panienek nie było ;( ) :P

HAIL 2006!! MŚ w Piłce Nożnej już niedługo!!

Natalka Bartkowiak 01-01-2006 15:10

Nieeeeeee

Szkodaaaa że mnie tam nie bylo bo tez mam postac na hibernie i wlasnie na carlin.

natalek 01-01-2006 15:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vizharan
Chcicalem pogratulowac takim osobom co Noc sylwestrowa spedzaja przed kompem i graja w tibia "Gratuluje" :baby: <--- dzieci :P

racja... jak mozna spedzac sylwestra w domu.. i to grajac w tibie ! ! ! ! ! :|

Master Mind 01-01-2006 16:07

Ludzie,jak ktos chce spedzac sylwka przed kompem to jego sprawa :p To tak samo jakbyscie zarzucali komus ze spedza nowy rok przed tv ,a masa ludzi tak robi ;)

Eraiva 01-01-2006 18:08

Ja uwazam ze Sylwek przed kompem jest spoko jesli nie ma sie gdzie isc. Na Tibii mozemy pogadac wkoncu ze swoimi kumplami :):P

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:22.