![]() |
Sylwester 2005/2006 na Hibernie
Wiatm!
Poniżej zamieszczam zdjęcia z sylwestra na Hibernie. Było fajnie. Udekorowaliśmy jeden z dachów w carlin goście nie dopisali ale byliśmy dumni z tego co zrobiliśmy :] http://www.zmzvallheru.republika.pl/sylwester.JPG http://www.zmzvallheru.republika.pl/sylwek1.JPG ALE jak zwykle coś musiało pójść nie tak i poszło przyszedł Polak na 7 lvl i zaczął niszczyć wszystko X( olewał to ża będzie mijał hunta więc wziąłem sprawę w swoje ręce i zaliczyłem 2 dedy z powodu czachy ;( . Morał jest taki na każdą impre brać dobrą ochronę jeśli nie chce się mieć kłopotów.. |
Impra
Fajna impreza byla wyrzerka pewnie umnie na securze byly GFb SD hmm itp latały :) :)
szcześliwego nowego roku :) :) :) :) :) :) :) :) :) |
Biba godna pozazdroszczenia, 5 gości to już tłum.
|
Chcicalem pogratulowac takim osobom co Noc sylwestrowa spedzaja przed kompem i graja w tibia "Gratuluje" :baby: <--- dzieci :P
|
Fajnie fajnie sobie wymysliliscie :) ale jak mozna spedzic sylwka przed Tibią? o.0 tego nigdy nie zrozumiem, no chyba ze niemiales gdzie isc :)
P.S Ja i tak niepamietam co wczoraj robiłem :D EDIT: Cytuj:
|
Dla mnie to troche żałosne ludzie to gra ale spedzac przy niej sylwka ?? .... w wigilie tesh se graj .... znam gosci któzy wola posiedziec przy pc niż spotkac sie z rodzina
tacy ludzie powinni zmienic system wartosci :evul: dosiego roku wszystkim :p |
Cytuj:
Co do liczebności gości to porostu jedni przychodzili i odchodzili tak że sam się pogubiłem ile osób było ale spodziewaliśmy się większych tłumów ;) Co do tego że przy tibi spędziłem sylwestra Mam nie mało latek bo już będzie niedługo 18 :cup: . Po prostu tego sylwestra spędziłem w domu i pomyślałem że było by fajnie zorganizować sylwka w tibi. |
Cytuj:
Jezeli chodzi o Wigilie to naprawde to juz by byl wstyd! |
Dj Nekro:
Ja tam lepiej, pare miesięcy abstynencji będzie ;) A co wy się tak czepiacie, że sylwester przed Tibią itp., Pełno jest ludzi którzy akurat nie mają gdzie wyjść i muszą siedzieć w domu. Więc lepiej coś robić, niż później żałować, że się przespało. Cytuj:
|
Cytuj:
|
gratz najlepszy sylwester przed komputerem.
|
film nawet fajny, ale jak mozna spedzac sylwka przy Tibi <lol>
@edit sorry za pomylke to nei film :P ja jescze nie doszedlem do siebie wiec .. xD |
Cytuj:
|
@up
koles wyluzuj .. dla mnie poprostu wydaje sie to nienormalne .. kazdy ma prawo cos powiedziec nie? |
Cytuj:
Ja juz mam dosc, nie wypowiadam sie w tym temacie, bo wiekszosc chyba nie umie czytac:D. Pozdro. |
Mozna spedzic sylwka przed Pc
Do mnie przyszedl kumpel i np. ogladalismy troche TV (american pie 3 :P) potem nie bylo co robic to logowalismy sie. Mysle jednak ze na 100% wolalbym spedzicsylwestra w gronie kumpli(szkoda ze panienek nie było ;( ) :P
HAIL 2006!! MŚ w Piłce Nożnej już niedługo!! |
Nieeeeeee
Szkodaaaa że mnie tam nie bylo bo tez mam postac na hibernie i wlasnie na carlin.
|
Cytuj:
|
Ludzie,jak ktos chce spedzac sylwka przed kompem to jego sprawa :p To tak samo jakbyscie zarzucali komus ze spedza nowy rok przed tv ,a masa ludzi tak robi ;)
|
Ja uwazam ze Sylwek przed kompem jest spoko jesli nie ma sie gdzie isc. Na Tibii mozemy pogadac wkoncu ze swoimi kumplami :):P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:22. |