![]() |
Dragon Shield z Rata!?
Kolega wybierał się na dragi lecz spotkało go coś niezwykłego...
http://rapidshare.de/files/10168730/dragonnnn.rec.html Patrzcie i komentujcie : O |
O QRWAAAAAA........ TY... to bylo dobreeeee......... naprawde dobre....... o.0
|
jakis bug... bardzo ciekawe xD
edit: i nara ide pohuncic na raty :p |
Osz kurde xD
Farciaz ! Ja tez tak chce xd |
Hmmm. na początku myślałem że z kimś tam jaja chcieliście sobie zrobić i ktoś włożyl dragon shielda do padniętego rata(tego obok zabitego przez ciebie) a ty tylko podszedłeś i LOOL. Ale to jest po pierwsze zbyt ryzykowne a po drugie po cholere takie cos robić. No nic, wychodziłoby na to że na prawde wypadła, ale dalej nie moge w to uwierzyć. To musiałby być jakiś gigantyczny bug. OMG sam nie wiem co o tym mysleć:P.
|
LOOOOOOOOOOOL xD
|
mhm ide na raty na rooku ^^
|
Ale jaja. Podrzucic tego nie mógł, możliwe ze film jest fakiem. Czegos takiego jeszcze nie widzialem.
@edit Błąd, raz widzialem film w którym typ pokazuje na trade dsl. |
Haha! :D
Tera ludzie zamiast na dragi bedą biegać na raty w Kazz xD |
Lmao, i Wy w to wierzycie?
Mam conajmniej 3 powody żeby sądzić, że ktoś rzucił rata na rata, i włożył do niego dragon shield: 1) Dlaczego on bił z HMM? Żeby nie było widać tego co podrzuca. 2) Większość osób jak idzie z kazo to nie otwiera/nie zabija ratów. 3) I akurat by włączył TibiCam na hunt ? |
Imposible.. :P nie mam pojęcia jak ale jeżeli to fake to koleś ma talent ;)
|
Ludzie, przeciez sa TibiCam fejki.
I to jest jeden z nich. |
Cytuj:
|
Jeszcze jedna opcja. Kiedy bylo widac tylko cialo szczorka ktos sie bardzo szybko zalogowal, wrzucil dshielda i wylogowal. Oprucz faka to jedyna opcja.
|
Cytuj:
proste... i logiczne |
moze i masz racje ale:
1)poprostu chcial nakrecic film od poczatku:] 2)strzelal z hmm dla "picu" 3)zauwaz ze raty sie na niego zucily a takto na kogos innego nie? |
heh i co sie tak wszyscy podniecają... wystarczy ze gosc wzial inne cialko rata w ktorym podlozyl wczesniej dragon shielda... Juz padlo wiele uzasadnien np. ze ludzie wychodzący z kazo nie otwierają ratów bo po co...
I TO NIE JEST ZADEN BUG - LUDZIE PRZEJRZYJCIE NA OCZY... :] temat do zamkniecia |
sorki jesli beda niejasnosci bo niezauwazylemze jest 2 strona :D ale jak mogl sie wlogowac i potem wylogowac skoro mial battle?? choc mogl dac exita i zauwazcie na vipy ze raz jedna osoba sie loga i niewiem jak z respem bo CHYBA niema tam podwojnego respa ;)
|
Cytuj:
Proste koles walnal z daleka HMM zeby inny podrzucil rata z dragon shieldem, Rata mozna rzucac na daleką odległosc, wiec koles stal za rogiem i rzucil rata proste :) |
Po tych wszystkich komentach obejrzalem jeszcze raz filmik... i widac jest ze bardzo latwo wlasnie ktos mogl podrzucic cialo rata... on walil z hmm zeby byc na odleglosc i zeby tamten nie byl wioczny.. tamten stakl na niewidce zeby go raty nie laly... a po drugie dlatego z hmm bo jakby walil z gsa to o zabiciu odrazu by sprawdzil a on by nie zdazyl bo jakby po chwili sprawdzil i czekal az tamten rzuci to cialo to byloby podejrzane... po 2 to widac dosyc swierza krew... i to jest krew wlasnie tego podrzuconego rata bo musi byc siwerzy rat zeby szybko nie zgnil i zeby draggy shield nie poszedl sie ***** cala filozofia.. jak w to nie wierzycie to obejrzcie jeszcze raz filmik o zobaczycie ze bnardzo latwo tendrugi koles mogl podrzucic to cialo zeby go nie bylo widac na filmie... ;]
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:48. |