Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Potwory (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=17)
-   -   Zathroth istnieje?? Sami spojrzcie:P (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=60174)

coconut 01-01-2006 19:50

Zathroth istnieje?? Sami spojrzcie:P

Dzis prubowalem sobie zrobic postac o imieniu "Zathroth". Okazalo sie ,ze to imie jest. Sprawdziłem w players online (wpisalem oczywiscie :p) i pokazalo ze nie ma tego imienia! Moze jest jakis npc o takim imieniu??(raczej nie potwór bo da sie zrobic iimie potwora [wpiszcie np. rat:p]) dziwne co? co sadzicie???

Wordi 01-01-2006 19:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez coconut
Dzis prubowalem sobie zrobic postac o imieniu "Zathroth". Okazalo sie ,ze to imie jest. Sprawdziłem w players online (wpisalem oczywiscie :p) i pokazalo ze nie ma tego imienia! Moze jest jakis npc o takim imieniu??(raczej nie potwór bo da sie zrobic iimie potwora [wpiszcie np. rat:p]) dziwne co? co sadzicie???

Był Jest i Będzie ten nick to legenda Dawnej Tibi. Ma zmniejszony lev i Pacc do konca istnienia Tibi. Poprostu Cipp zadbali zeby nikt sie pod niego nie podszywal. A i o ile mnie pamiec nie myli. Nawet jesli ktos skasowal postac o niku "X" to juz nigdy nikt nie bedzie mogl uzyc tego nicku "X" w kazdym razie nie w bliskiej przyszlosci.

Tasiu 01-01-2006 20:15

Ja slyszalem cos o nim, ale tylko to co napisal Wordi, ktos zna wiecej szczegolow na temat tej "postaci"?

Quezacoatl 01-01-2006 20:43

Może uda mi się rzucić troche światła na sprawę.
A więc:
Postaci takich jak:
Tibiasula
Uman
Zathroth
Noodles
itd. nie ma
Znalazłem jednak wyjątki:
Kruzak
Marvik
i co dziwne:
Fardos (jeden z pierwszych bogów)
i kilka innych. (pamięta ktoś Ferumbrassa? ;) )

Jeżeli chodzi o potwory to mam wątpliwości.
np: Demon , Skeleton , Rat (da sie, tak jak założyciel tematu mówił)
i kilka innych. (A co sie będe rozpisywał sami szukajcie :p )

Nie wiem jak Cipsoft ogranicza możliwości nazywania postaci ale jakiś system napewno jest.

@Down
Umiesz angielski? Jak tak to przeczytaj Genesis tibii (szacunek dla każdego kto to przeczytał, w końcu to historia tibii)
Jak nie umiesz to powiem tylko że to jeden z bogów (może raczej pół boga :p )

Rzorek 01-01-2006 20:52

Zathroth ?? kto lub co to jest bo 1 raz sie z ta nazwa stykam... co ona oznacza??? :confused:

Myst Rydan 01-01-2006 21:00

OO ludzie radze poczytac genesis. Bardzo ciekawa lekturka (chociaz jak dla mnie zbyt fantastyczna). Zathroth to nie gracz tylko jeden z bogow w tibii (dokladnie to ten najgorszy). Mozliwe ze CIPy zablokowali mozliwosc nazywania sie tak jak legendarne postacie. Nie mylcie tych ktorzy sa w legendachz tymi ktorzy istnieli (Ferumbras).

szkodi 01-01-2006 21:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wordi
A i o ile mnie pamiec nie myli. Nawet jesli ktos skasowal postac o niku "X" to juz nigdy nikt nie bedzie mogl uzyc tego nicku "X" w kazdym razie nie w bliskiej przyszlosci.

nie w bliskiej przyszlosci. dokladnie tak :) bo dawno temu moim 1 charem byl "szkodi" a pozniej szkodi kastroyko. szkodiemu dalem delete'a i przez dlugi czas chociaz szkodiego nie bylo w bazie to nie moznabylo zalozyc takiego name'a na servie. teraz jest jakis noobek :x

Manrox 02-01-2006 18:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rzorek
Zathroth ?? kto lub co to jest bo 1 raz sie z ta nazwa stykam... co ona oznacza??? :confused:

Pójdź sobie na monka, on ci powie:
A prayer for Zathroth etc.etc.

Nietypowy 02-01-2006 18:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Myst Rydan
OO ludzie radze poczytac genesis. Bardzo ciekawa lekturka (chociaz jak dla mnie zbyt fantastyczna). Zathroth to nie gracz tylko jeden z bogow w tibii (dokladnie to ten najgorszy). Mozliwe ze CIPy zablokowali mozliwosc nazywania sie tak jak legendarne postacie. Nie mylcie tych ktorzy sa w legendachz tymi ktorzy istnieli (Ferumbras).

Mogę jeszcze dodać że był to chyba Sorcerer :]
P.S. Gdzie moge znaleść ten genesis ?

Ewynarek 02-01-2006 18:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez szkodi
nie w bliskiej przyszlosci. dokladnie tak :) bo dawno temu moim 1 charem byl "szkodi" a pozniej szkodi kastroyko. szkodiemu dalem delete'a i przez dlugi czas chociaz szkodiego nie bylo w bazie to nie moznabylo zalozyc takiego name'a na servie. teraz jest jakis noobek :x

Z tego co kiedyś gdzieś wyczytałem to po usunięciu postaci jej imię jest w bazie 1 rok. Nie jestem pewien na 100% ale jest to prawdopodobne.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nietypowy
P.S. Gdzie moge znaleść ten genesis ?

O tutaj.

coconut 02-01-2006 20:04

Muwiąc rat chodzilo mi o BAZĘ!!!!!!!!!!!!
ciekawe, może kiedyś będie taki potwór???

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:55.