![]() |
Zathroth istnieje?? Sami spojrzcie:P
Dzis prubowalem sobie zrobic postac o imieniu "Zathroth". Okazalo sie ,ze to imie jest. Sprawdziłem w players online (wpisalem oczywiscie :p) i pokazalo ze nie ma tego imienia! Moze jest jakis npc o takim imieniu??(raczej nie potwór bo da sie zrobic iimie potwora [wpiszcie np. rat:p]) dziwne co? co sadzicie???
|
Cytuj:
Był Jest i Będzie ten nick to legenda Dawnej Tibi. Ma zmniejszony lev i Pacc do konca istnienia Tibi. Poprostu Cipp zadbali zeby nikt sie pod niego nie podszywal. A i o ile mnie pamiec nie myli. Nawet jesli ktos skasowal postac o niku "X" to juz nigdy nikt nie bedzie mogl uzyc tego nicku "X" w kazdym razie nie w bliskiej przyszlosci. |
Ja slyszalem cos o nim, ale tylko to co napisal Wordi, ktos zna wiecej szczegolow na temat tej "postaci"?
|
Może uda mi się rzucić troche światła na sprawę.
A więc: Postaci takich jak: Tibiasula Uman Zathroth Noodles itd. nie ma Znalazłem jednak wyjątki: Kruzak Marvik i co dziwne: Fardos (jeden z pierwszych bogów) i kilka innych. (pamięta ktoś Ferumbrassa? ;) ) Jeżeli chodzi o potwory to mam wątpliwości. np: Demon , Skeleton , Rat (da sie, tak jak założyciel tematu mówił) i kilka innych. (A co sie będe rozpisywał sami szukajcie :p ) Nie wiem jak Cipsoft ogranicza możliwości nazywania postaci ale jakiś system napewno jest. @Down Umiesz angielski? Jak tak to przeczytaj Genesis tibii (szacunek dla każdego kto to przeczytał, w końcu to historia tibii) Jak nie umiesz to powiem tylko że to jeden z bogów (może raczej pół boga :p ) |
Zathroth ?? kto lub co to jest bo 1 raz sie z ta nazwa stykam... co ona oznacza??? :confused:
|
OO ludzie radze poczytac genesis. Bardzo ciekawa lekturka (chociaz jak dla mnie zbyt fantastyczna). Zathroth to nie gracz tylko jeden z bogow w tibii (dokladnie to ten najgorszy). Mozliwe ze CIPy zablokowali mozliwosc nazywania sie tak jak legendarne postacie. Nie mylcie tych ktorzy sa w legendachz tymi ktorzy istnieli (Ferumbras).
|
Cytuj:
|
Cytuj:
A prayer for Zathroth etc.etc. |
Cytuj:
P.S. Gdzie moge znaleść ten genesis ? |
Cytuj:
Z tego co kiedyś gdzieś wyczytałem to po usunięciu postaci jej imię jest w bazie 1 rok. Nie jestem pewien na 100% ale jest to prawdopodobne. Cytuj:
|
Muwiąc rat chodzilo mi o BAZĘ!!!!!!!!!!!!
ciekawe, może kiedyś będie taki potwór??? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:55. |