![]() |
Pokonam Bandita??
Jestem sorcem mam 13 lvl i 18 shielding
eq:Plate Set,crown helmet,wand of dragonbreath,dwarven shield,leather boots i mam 1 pytanie Czy pokonam bandita?? |
jassne bandit to lewar lejesz z rozdzki i uciekasz :P
|
Bez uciekania
A bez uciekania też bym go pokonał??
|
No pokonasz bez uciekania ale wiesz...mi na 13 lvlu (najt) troche walil =/
Jakas tam exura gran ci pujdzie <maby> ale tak to luuuz :D |
Cytuj:
|
Moim zdaniem 8-30 level to czas aby zrobic skille mlvl i kupic wmiare dobre eq.
O huntach powinienes myslec jak nabijesz ten 30lvl+. Mowie ze na hunta bo jednak jestes slaby jeszcze i taki potworek to jest jakies wyzwanie dla ciebie. Powinienes sie narazie zajac expieniem na dwarfah i rotah (kopalnie dwarfow lub kazzo) a puzaniej mozesz chodzic do katedry na te potworki ;]. To moje zdanie na ten temat* :p |
NO wiesz
Uda sie na 100% o ile zaopatrzysz sie na wszeli wypadeh w uh ultimate healing :cup: bo zawsze moze sie cos zdarzyc aha kup sobie troche hmm tak na wszeli wypadek gdyby bylo ich 2 pa B)
|
Lepiej zamiast w UH zaopatrz się w IH (intense healing) na Twoim lvl (13) masz około 210 HP a UH leczy za 250 - więc to będzie strata UH.
Wybór zależy od Ciebie. Powodzenia |
Pokonasz go na luzie poprostu trzymasz odstep okolo 2-3 kratek i jedziesz...
|
Cytuj:
Co do tematu może spróbuj? Z takim eqpem powinno się udać.Tylko uwaga na smugglery które też się tam kręcą podobno. |
Cytuj:
Z doswiadczenia wiem ze odnowienie hp uhem zalezy od poziomu mlvl |
Cytuj:
apropo tematu dasz rade na 100 % bendziesz uciekal i tyle trzeba byc dalnem zeby tego nie umiec :baby: |
Debilne pytanie... mnie na 14lvl praly 2 bandity 3 smugglery i 5 wild warriorow i wyszlem calo tylko troche exur gran spalilem :D
|
powinienes pokonac :) muj cioteczny brat na 10 lvl knajtem sieknol go sam oczyscil cala dc oprucz slime.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@topic Zabijesz solowialem 2 na 10 lvl za czasów tibii 7.5 (sorcem zecz jasna) |
Cytuj:
@topic Zabijesz solowialem 2 na 10 lvl za czasów tibii 7.5 (sorcem żecz jasna) sry za podwójnego posta ale mam net dziwny wiec kiepsko mi to idzie =/ =/ =/ |
Pokonasz spokojnie. Ale po co było po takiego idiotycznego potworka new temat robić? Jakby tak wszyscy pisali: Czy zabije rotworma? / Czy zabije dwarfa? MYŚLCIE LUDZIE !!!
|
Lol ja na 8lvl zabijałem je (16 shielding), na 13 to ja cyklopy na klate brałem a ty sie bandita cykasz... Rozwalisz go na lajcie, tez pytanie -.-"
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:03. |