![]() |
Rooka za znajomość....
No więc:
Ide sobie spokojnie przez dp i nagle widze kumpla (jest on złodziejem najlepszym jakiego znam, ale jednak jest moim kumplem). Więc krzycze "hiyaz Michel" a on "hiho Rasi" a tu podbija do mnie "typ" 79 elite knight (mestre boca) i muwi "give me GS or 30k. Ja mu muwie o co chodzi (bo głupim zachowaniem było ny go wyśmiać). A on do mnie że jestem z tym złodziejem na MC i to moja druga postać. Ja zbulwersowany muwie do niego że to nie prawda i że to muj kumpel (tylko kumpel nie 2 char). A on do mnie "go rookgard". Ja muwie "why".No to on swoje i znowu "give me Gs or 30k" a ja do niego "come to PoH with me, I'm lured Gs :)) . No to on nie poczuł żartu i znowu do mnie swoje. Wkońcu się lognąłem i sie odczepił (mam taką nadzieję). Potem się dowiedziałem, że muj przyjaciel ukradł mu tego samego dnia 2 Giant Swordy, 2 Knight Legsy oraz 117 k. 8) 8) 8) . Potem doszłem do wniosku, że typ miał prawo się w*****ać ale jakim prawem na mnie.........? You advanced in fist fighting (22) |
znajomosci z takimi ludzmi zawsze koncza sie zle albo zazwyczaj
|
No coz chyba kazdy by sie spienil jakby stracil 2 giant swordy i 2 knight legsy, a plul sie do ciebie dlatego ze se pomysal ze jestes z tym twoim qmplem w zmowie i razem okradacie ludzi i sie dzielicie lupami, a tak wogule to ktory masz lvl?
|
Rasielin
Trimera lvl 23 (6k expa to next lvl) 4 mg lvl No w sumie 2 Gs ,2 knight legsy,117k to ja nawet nie widziałem na oczy (oprócz domków :P) "nOObem nie można zostać, trzeba się nim urodzić" |
a mozna wiedziec jak ten twoj kumpel ukradl te rzeczy? bo raczej gosciu na tak wyskim lvl noobem nie jest.
|
Heh tez mamtakiego qmpla... Na 8 lv jakims cudem zabil knajta 20 lv i zdobyl (pokazal mi) K-armor, Beholder shielda i f-sworda 8o. No i od tamtego mementu wiem skad biora sie 8,9,10levele z k-setem i f-swordami ?(
|
w sumie czemu miałby się na ciebie nie rzucac?
"Przyjaciele moich wrogów są moimi wrogami" więc trudno tu się dziwić... no i mnie też itreresuje jak ten kolo dał się oskubać na taką kasę?! może tą postać kupił albo wymyślił sobie tą kradzież? |
Cytuj:
|
Znam 3 sposoby na kradzież (nie za dobre ale zawsze coś......) 1: kładziesz jagode na krzynce ponieważ i szkrynka i jagoda som niebieskie (i to naprwde wychodzi 8o) 2: powiedzieć komuś żeby położył na dp item i wrzucać na dp jakieś gówna (label,parcel itp) i albo typ przesunie itemke razem z labelami i parcelami albo się w***** i wyloguje (i bedzie nas straszył że mamy rooka itd.) a 3 (w to został wpakowany muj kolega) chciał trade tower shield za 18 k (na trimce normalna cena) i powiedziała babka żeby położył 18k na dp a ona tower shielda (nie było ludzi w dp) no i tak zrobił a ona że sięprzeuwamy kratke w tył i zamieniamy miejscami (no i spoko nie nabrał się na to) jak się cofnoł kratke w tył to siem typ zalogował ;];];];] przed tower shieldem.
"nOObem nie można zostać treba się nim urodzić" |
Masz pecha. Mógł się przywalić i bez tego.
|
nieprawda
Cytuj:
|
Dobra ja mam parametry postaci takie:
Nazwa:Tehij Świat:Titania:flaga_pl: Lvl:8 :( Mlvl:0 :( :( Miasto: Venore Klasa:Knight:miecz: Skill : 19/18 Słaby lvl Aaaaaaahhhh... |
Cytuj:
|
pozwole sobie zacytowac Tehij :
Dobra ja mam parametry postaci takie: Nazwa:Tehij Świat:Titania Lvl:8 Mlvl:0 Miasto: Venore Klasa:Knight Skill : 19/18 Słaby lvl Aaaaaaahhhh... ---------------------------------------- .... ino co tu ****a ma do tematu?.... wytlumaczcie o co biega z niebieska skrzynka bo nielape :P sposob 2 jest troche.....kiepski....malo kto sie na to daje.... 3 sposob jest ciekawy....ale ino idioci sie nabieraja ;]]]] spytaj swojego kolege jak buchnol itemki od takiego gostka....to wazne |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:34. |