![]() |
hunt za domek
Wiec tak , kupilem se domek na nowym serwie Kyra, oczywiscie dostalem za to hunta...no wiec wg rad tutora napisalem o tym temat na forum. Jednak przebiegły człek aby nie dostac bana wymyslil historie ze niby mu do tomba wbijalem i co 10 minut pytalem sie kiedy konczy i zabijalem mu potwory o.O naprawde... jakos wogole do niego przed huntem nie pisalem albo czy wogole go widzialem ? moze w DP. I co byscie zrobili w takim wypadku na moim miejscu ? Ziom ktory mnie hunci to Skogs Mullen 33 MS z jakiejs nobowej gildi co wczoraj wieczorem zrobil -.-. Proszę link do tematu na forum.tibia.com :
http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1078434 Dodajcie tam swoje komenty albo cos przeciez tak nie moze byc GM wogole nie reaguje a ziom se sciemy wali jakies ze mu do tomba wbijam by banika nie zalapac. Moze ktos moze go nastraszyc..nie wiem piszcie tu |
No cuuuż,poproś tutura żeby bacznie obserwował twoją death listę,spróbuj dogadać się jakoś z tym czopkiem,i to chyba wszystko co poradzisz.I spróbuj zaprzeczać jak najlepiej umiesz,temu co napisał.
|
Hmm przescignij go w lvlu i go sam udup :P niech sie nie panoszy...
|
Jak ja bym mial od niuego hunta to bym na niego zapolowal i nie wiem jak twoja ale moja gildia jestem w 10000% pewny ze by pomogla by mi go ubic
pogadaj z gildia nie masz kolegów 35 + ?? |
@topic skąd ja to znam ;) też mi tak ziomek zrobił to od gildi rooka w prezęcie dostał :p jak chcesz mieć spokój weź gildie zapolujcie na niego jak na szczura :D jak straci kilka leveli to się odczepi lub chce odrazu rooka :)
@paior Cytuj:
|
Ehhh....
Kurde! To juz jest chamstwo i pospolstwo!
Hunty za domek rozdawac! TO JEST PORABANE! I tibia to ma byc tylko gra?! :D |
@ UP
Tacy ludzie,widze że wiele jeszcze w tibijskim świecie nie widziałeś.Hunt za domek to jest nic @ Paior Kyra to nowy server jakby co,niema tam tylku h lvl'i ,pierwszy miesiąc-dwa na nowym serverze są baardzo dziwne. |
heh
Cytuj:
|
kyra sux ^^
|
To samo mialem na Ruberze.Kupilem do a ziom mowil ze mnie huntuje za to...Ja sie go nie balem bo nie byl tak duzo wyszy lvl odemnie ale..jego rl ziom albo brat jest 1 na tym swiecie 110+lvl.Niestety w tibi Nooby to normalka.
|
Cytuj:
|
Ludzie zawsze wymysla jakies powod zeby Cie huncic, zmyslaja ile wlezie, tak to jest z PA :P, wykorzystuja swoj lvl przeciwko slabszym za nic, ja kiedys bylem huntowany przez kogos, to sobie wymyslil ze za lurowanie, potem zmienil zdanie na to ze zabilem jego kumpla (ktorego na oczy nie widzialem), a potem ze jestem thiefem, aff, tak jest bylo i bedzie
|
I Tibia to ma być tylko gra ! Ludzie wymyslaja sobie fałszywe powody zeby cie huntowac bo tak im sie podoba ! Ja mowie ze tacy ludzie to nooby i wszystko...mnie kiedys jakas babka huntowala za to: ja jako pierwszy zalicytowalem sobie domek, nagle ona mnie przebila to ja sie wkurzylem bo ja chcialem miec ten domek wiec ja znowu przelicytowalem...i nagle w ostatniej chwili zalicytowala i wygrala aukcje...po 5 minutach okazalo sie ze zalicytowala kilka gp za duzo niz powinna i nie starczylo jej kasy z dp...cos zaczela gadac o tym ze bedzie miec bana i ze mam hunta itp.. >.<
|
wszedzie są takie hunty bo na każdym serwie są tacy frajerzy... i nie bójcie się nie za takie rzeczy ludzie są hunceni ;)
Najlepszą rzeczą to poprostu mieć frajera w dupie i napewno nie oddawac domku, z tego co wiem to na kyrze najlepsze gildie chcą pokoju, jeśli gosc nie dostanie bana to spytaj się czy ci ludzie z tych gildii nie pomogą, potem im sie odwdzięczysz runami albo jakąś przysługą. |
Cóż mogę powiedzieć... masz pecha ;)
|
Moze ktos z was gra na Kyrze, albo macie kumpli na kyrze bo moja gildia to no comment wszyscy ponizej 25 lvla sa mam zaraz 30 i nie wiem co jeszcze w niej robie...
|
sluchaj... zachowales sie jak zwykly cham licytujac w ostatniej minucie wiec teraz tamten koles zachowa sie podobnie i zacznie ciebie huncic... zrozumialbym jeszcze ciebie gdybys licytowal wczesniej i tamten koles mialby szanse zwiekszyc swoja oferte... wcale mi ciebie nie szkoda... masz to na co zasluzyles (licytuja w last min.)... wiec teraz nie placz...
|
@UP
Nawet jeśli przelicytował go w ostatniej chwili to co? Przecież każdy ma prawo do licytacji w każdej jej minucie. Gdyby tak nie było to CIPSoft zrobiłby blokadę od ~~10min. i tyle. Jeśli szukać winowajcy tego zdarzenia to tylko u tego 33MS. Ja też niedawno spotkałem się z czymś takim. Otóż zalicytowalem sobie domek (jako pierwszy). Po paru godzinach przelicytowal mnie jakiś knight o 40lvli wyższy (90lvl wtedy miał). No to wiadomo, przelicytowalem go i po chwili pisze do mnie w tibii żebym nie ruszał jego domku. Ja mu powiedziałem, że tak czy siak będę się licytował bo ten dom nie należy do nikogo. No to on mi napisał, że mam hunta od najlepszej gildii na serverze (Sinisters) i że jeśli go przelicytuje to przejdą się do mnie 100lvle+. Ja go olałem i przelicytowałem ;) Znowu pisał do mnie o huncie bleble a ja mu napisałem ze takie groźby są wbrew regulaminowi tibii i że napisze to na help chacie lub wcisne ctrl+r. Zamknął się na 2 dni i znów zaczął się pruć do mnie. Tak mnie wkurzył, że zacząłem lekko wyzywać go i że jeśli jeszcze raz napisze to mu w****e X( Gość stchórzył i dziś się cieszę owym domkiem :] |
Cytuj:
@topic: nie bój sie go ja też miałem hunta za zabicie wolfa i jakos nic mi sie nie stało. |
bo...
Bo non pvp to nudy a takie hunty to urozmaicenie! Za chwile mu przejdzie i przestanie cie huncic!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:01. |