Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Zwykly PK? Chamski noob? Czy zwykly czlowiek? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=60333)

Paciorek_Paladyn 04-01-2006 12:42

Zwykly PK? Chamski noob? Czy zwykly czlowiek?

Co o tym myslicie czy jak tak robie to znaczy ze nice ze mnie noob!

Np. Nie wyszlo mi cos w szkole i dostalem 3 pierwsze co robie jak wroce do domu zasiadam do tibi i ide do jaskini trolli przy carlin, a tam jak wszyscy wiedza jest mnostwo nooba (low lvl) no wiec pierwszego napotkanego pk'uje! Nie waze czy ma 8 czy 14 lvl! Poprostu PK'uje!

Albo jak wkurza mnie jakis noob pod depo sledze jego kroki gdy idzie na expowisko i go zabijam za to ze np. glupio pisze albo robi absurdalne bledy ort.?

Czy jak tak robie to jestem noobem zwyklym wyzywajacym sie dzieciakiem czy poprostu chamskim PK? Czy poprostu wszyscy tak maja!?

Co o tym myslicie?!

gorgi 04-01-2006 12:52

jesteś hamulcem, który lubi zabijać niewinnych, w przyszłości zostaniesz killerem -.-

Bjoern Shu 04-01-2006 12:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez gorgi
jesteś hamulcem, który lubi zabijać niewinnych, w przyszłości zostaniesz killerem -.-

HAHAHAHAHA
a co do topicu
to fajnie masz jak wyzywasz sie w tibii za jakies niepowodzenie w rl :D:D:D
pozatym ja wole pekowac 30+ a nie jakies 8 lvle xD

Paciorek_Paladyn 04-01-2006 13:02

wiesz

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bjoern Shu
HAHAHAHAHA
a co do topicu
to fajnie masz jak wyzywasz sie w tibii za jakies niepowodzenie w rl :D:D:D
pozatym ja wole pekowac 30+ a nie jakies 8 lvle xD

Wiesz na 8 - 14 lvlach to jest prawdziwa wyzywka! Wiesz w ilu hitach ich klade na skillach 56/56! LOL poprostu padaja jak muchy po 3 strzalach!

Po za tym nie nawidze mniemanych h-lvli
Takich pkuje bez wyjatku!

Przyklad z przed 10 minut:

Zaczelo sie od tego ze ukradl mi lotbaga a ja stalem przy ciele 10 lvl ktorego zabilem przed chwila!

13:39 Paciorek Typ: chcesz skonczyc jak ten paladyn?
13:40 Lukasek dupinski zapaszek: NIE NOOBIE
13:40 Paciorek Typ: ja noobem?
13:40 Paciorek Typ: k***a
13:40 Paciorek Typ: 20 lvl
13:40 Paciorek Typ: i noob
13:40 Paciorek Typ: to ty 8 masz hunta
13:40 Paciorek Typ: skncysz jak ten paladyn
13:40 Lukasek dupinski zapaszek: A MOJ
13:40 Lukasek dupinski zapaszek: KOLEGA
13:40 Paciorek Typ: fajnie
13:40 Lukasek dupinski zapaszek: 14
13:40 Lukasek dupinski zapaszek: 104
13:40 Lukasek dupinski zapaszek: ]
13:40 Paciorek Typ: fajnie
13:41 Paciorek Typ: tak samo mowil ten paladyn
13:41 Paciorek Typ: ze ma kumpla na 120
13:41 Paciorek Typ: i ch*j
13:41 Paciorek Typ: i tak go pkle,m
13:41 Lukasek dupinski zapaszek: 104
13:41 Lukasek dupinski zapaszek: DEAD
13:41 Paciorek Typ: on mowil ze zna typa na 120
13:41 Paciorek Typ: i tez go pklem
13:41 Paciorek Typ: no zawolaj
13:41 Lukasek dupinski zapaszek: HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
13:41 Paciorek Typ: go niech do mnie wrttnie
13:41 Lukasek dupinski zapaszek: A
13:41 Paciorek Typ: niech napisze
13:41 Paciorek Typ: daej
13:42 Lukasek dupinski zapaszek: DO BRA

I do tej pory sie nie doczekalem! A jak powiedzielm ze go wysledze siedzi cicho i nawet nie odpowiada to jest poprostu zalosne!
Zobaczy taki hlvla na stronie z the best experience i swieci ze zna imiona :)

:cup:

Paciorek_Paladyn 04-01-2006 13:10

Dodam to...

Dodam to:
13:57 Warning! The murder of Lukasek dupinski zapaszek was not justified.

OSTZEGAM PACIOREK ZYJE I JEST UZBROJONY I NIEBEZPIECZNY! :D

$corcerer 04-01-2006 13:28

Dziecko, które nie potrafi odróżnić gry od prawdziwego świata, i myśli, że odreagowując sobie w grze nie psuje innym zabawy.

Powinienem napisać, że gardzę tobą, ale tak po prowdzie, to żal mi ciebie, wiesz?

Thero 04-01-2006 13:39

Co ty widzisz fajnego w zabijaniu Newbie/Noobów na 10 lvlach? Podnieca cię to jakoś wyjątkowo, a? Sam skończysz jak ten paladin, nie martw się.
Btw. Skoro ktoś jest pkusem to już jest niezwykłym człowiekiem? Tak wywnioskowałem z twojego pierwszego postu.

Vaxxia 04-01-2006 13:56

Jak dla mnie to wolę, żebyś odreagowywał w grze na 8-14 lvlach niż w rlu na 8-14 latkach... Swoją drogą polecam nabić nieco wyższy poziom i pozabijać przeciwników równych/silniejszych od ciebie. Wtedy oprócz odreagowania masz jeszcze rozrywke i satysfakcje ze sprostania wyzwaniu jakim jest zabicie silniejszego od siebie gracza.

Matek 04-01-2006 14:04

Ja tam tu widze typowa walke o to, zeby w vr bylo lepiej niz w rl. W realu pewnie kumple cie klepia, ty jestes od nich slabszy wiecm logujesz sie na tibie i lapiesz o wiele slabszych. Przyklad takiej fali dzialajacen na lini rl-vr

Czarna_Mamba 04-01-2006 14:04

:/

Żałosne. ( ale się rozgadałam, nie ma co ! )

Miłego dnia.

Ula Guardia 04-01-2006 14:11

Yes!

Taaa... Pk'uj se! A w koncu przyjdzie ktos i cie 2 ciosami zmiecie z maina!
Nigdy nie wiadomo jakie maja znajomości!

Poprostu se kpisz z ludzi!

Mimo-vader 04-01-2006 14:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Paciorek_Paladyn
Wiesz na 8 - 14 lvlach to jest prawdziwa wyzywka! Wiesz w ilu hitach ich klade na skillach 56/56! LOL poprostu padaja jak muchy po 3 strzalach!

Ale wyczyn. Zabić ziomka na 8 lv na 3 hity z 56/56 ( moja babcia ma lepsze i sie nie chwali -.-) i jeszcze mieć z tego taką podjarę, że aż na forum funstiu sie wypisuje. Już wiem czemu wszyscy myśla Polak=noob.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Paciorek_Paladyn
13:40 Paciorek Typ: ja noobem?
13:40 Paciorek Typ: k***a
13:40 Paciorek Typ: 20 lvl
13:40 Paciorek Typ: i noob

20 lv to ja robie w 1 dzień -.-. Zresztą to nie lv świadczy o tym jakim jesteś graczem. Dla mnie jesteś poprostu noobem nad noobami, powinni ci dać koronę.

Mloda1348 04-01-2006 14:22

Nie nawidze takich ludzi jak ty ze zbaija dla zabawy albo cos im nie wyszlo w rl pomysl ile ludzie pracuja nad tym zeby zdobyc ten lv.POmyslales mysle ze nie dlatego ci radze.I sie uspokoj bo jak inni mówia wrescie ktos przyjdzie i ciebie zrookuja! X( zygac mi sie chce przez ciebie.

Rabanbar 04-01-2006 14:24

Takich ludi jak ty nazywam w prosty sposób: Gnojki. Zwykle uzywam ostzrejszych słub ale znowu bym dostal warna za przeklinanie. Jak powiedzial $orc gardze toba i takimi jak ty. Oby tacy ludzie na zawsze znikneli z tibi. Ludzie którzy niscza miesiace pracy innych ludzi bo sa glupi i dostaja zle oceny. Ja tez sie wyzywam ale robie to w gta i nie robie tym nikomu kzywdy.

Duke Dran 04-01-2006 14:27

ja tam załatwiam nooby jak same pekują :] i się ciesze

Sozemego 04-01-2006 16:36

Nie mam nic do zabijania, rob sobie co chcesz. Ale naprawde watpie zeby ci bylo lepiej w rl bo sobie jakiegos kretyna z carlin zabijesz -.-

Evil Maul 04-01-2006 16:42

jezeli tak wyzywasz sie to jest spoko to chyba lepiej u***ac jakis gosci w grze niz na*******ac w morde jakis przechodni . Ale i tak jestes dla mnie bukiet bo ja juz wolalbym isc na siłownie i po nawalac w worek a nie byc nOObem tak ja TY :p

teletoobis 04-01-2006 16:43

żałosne naprawde wiekszego idioty nie widziałem -.-
1. co nas to obchodzi? chciales sie popisac jaki z ciebie bog ze masz na takim lvlu zalosne skille i pkujesz ludzi na 8-14 lvlu?
2. jak sie nie umie oddzielic rl od tibii to sie gra w simsy
3. wiekszosc twoich postów jest po prostu głupia, durna bez przyszłości

Kuryca 04-01-2006 18:00

Ja troche pocytuje...
Cytuj:

Wiesz w ilu hitach ich klade na skillach 56/56! LOL poprostu padaja jak muchy po 3 strzalach!
Ja bym na twoim miejscu potrenował skille.
Jeśli wyżywasz się na low lvlach za niepowodzenie w RL to naprawdę jesteś bardzo nerwowy. Popracuj nad sobą.
Cytuj:

Po za tym nie nawidze mniemanych h-lvli
Takich pkuje bez wyjatku!
A jak ci taki h-lvl wyskoczy naprawde? To sie zdziwisz!

Resztę już ci powiedzieli inni. Obnosisz się ze swoim 20 lvlem i tymi "kosmicznymi" skillami, jak gdybyś był da best. Podejdzie ci nawet 30 lev i już leżysz.

Trenei 04-01-2006 18:13

nazwa tematu:

Jestes chamskim pk. Jesli odreagowywujesz w tibii to znaczy ze jest cos z toba nie tak. Szkoda mi ciebie ...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:29.