Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Nowa stronka o Tibi by Darkeinn (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=6037)

Xifuzal 02-06-2004 15:05

Nowa stronka o Tibi by Darkeinn

Ta stronka ma prawie wszystko ;]
Ale narazie co dopiero ja dodalem wiec moga byc bledy
www.tibia.xit.pl
nie zararzajcie sie ze wono chodzi :P

kidler 02-06-2004 16:00

ładnie

o.0 bardzo fajna i ladnie zrobiona stronka bardzo popoprawiaj bledy i pododawaj to czego brakuje i bedzie jedna z najlepszych polskich www. o tibi serdeczne gratz 8o :)) 8o

MObik 02-06-2004 16:08

No to tibia.pl ma kąkurencje nawet niezła ta strona niepowiem niepowiem:)

ceviz 02-06-2004 16:26

Troche sie ładuje ale spox stronka. Kalkulator do skilli i sily ciosu juz gdzies takie widzialem :P

Zureq (RUBERA) 02-06-2004 16:59

Nom, nieźle, nieźle. Pierwsze wrażenie dobre. Jednak te kalkulatory powinieneś później sam stworzyć, albo przynajmniej na j. polski przetłumaczyć. Co do layouta, to ten biały jakoś nie pasuje :P Popróbuj z odcieniami żółtego. Nawet chyba lepsza strona niż Slajta ;) i to niezapowiedziana. Mogłeś zrobić większą kampanię reklamową :P

Bibuvet 02-06-2004 17:06

Bardzio fajne

wypas stronka pracuj dalej
:)

mokry 02-06-2004 17:16

Bardzo ładna stronka!! Ale te kalkulatory skilli - nieładnie, oj nieładnie :P

MatKus 02-06-2004 17:16

Nie to, zebym sie czepiał, ale mogl bys Tibie GG czy co tam uzywasz do swiatla wylaczac na screenach ;)

A po za tym popraw skrypty JavaScript. Jak sie nie wylaczy pokazywania komunikator o bladach, to nie da sie nic robic na stronie, co chwila blady wyskakuja przy samym ruszaniu myszką po menu (konkretnie coś źle masz z MouseOut)

Zaś co do kalkulatora - wpisałem swoje skille i broń i... hmm, wynik zdeczko za wysoki mi wyszedł. Wiesz, to zalezy, co bijesz, jest zbyt wiele czynników mających na to wpływ.

Po za tym brakuje kilku obrazków.
A że paru elementów strony nie ma, to się nie czepiam, bo widać, że pracujesz nad swoim dziełem, i ogólnie idzie Ci to całkiem nieźle.

mokry 02-06-2004 17:19

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez matkus
Zaś co do kalkulatora - wpisałem swoje skille i broń i... hmm, wynik zdeczko za wysoki mi wyszedł. Wiesz, to zalezy, co bijesz, jest zbyt wiele czynników mających na to wpływ.
Nie wiem czego się czepiasz Matkus. U mnie awans z 61 na 62 w skillu axe wyszedł dokładnie tyle ile trenowałem ;)

Dr. Omader 02-06-2004 17:40

Hmmz wiesz nie chcialem sie czepiac ale coz sam jestes winien:

Kto pozwolil ci wykorzystac MOJE tlumaczenie newsa z tibia.com? Powiesz ze sam tlumaczyles to ja odpowiadam: txt zawiera moje zwroty, co do slowa jest identyczne... Bah nawet masz tresc zmieniona tak jak ja ją zmienilem zeby zachowac spojnosc a nie wierne tlumaczenie. O tym ze nie masz polskich liter bo ja ich nie uzywalem w tlumaczeniu juz nie wspomne albo o paru bledach jakie zrobilem. Krotko mowiac PLAGIAT!

Niestety dalej strony nie dano mi testowac niz do pierwszej strony gdyz umiesciles strone na Interii. i piekny napis:
"Godzinny limit transferu dla konta tibialolki.w.interia.pl umieszczonego na serwerze MIASTO WWW został przekroczony. "

mozesz mi powiedziec co to za genialny pomysl umieszczac strone na interi? Jest pelno inyych hostow!
Jak worci strona to z checia zaczne szukac dalej txtow innych ludzi :rolleyes:

jak robisz strone to rob to pozadnie....

P.S. tak jestem zly, wredny, glupi, egoistyczny i wredny. I mam to gdzies.... (to dla tych co sie lubia mnie czepiac)

SkiLo 02-06-2004 18:06

stronka jak kazda o tibii - pelno takich

do interfacu: zmien kolory na mniej jaskrawe, i w menu daj wyrównanie do lewej-bedzie przejrzysciej.

Transfer przekroczony

koniecznie zmien serwer.jest tyle darmowych (piwko.pl,of.pl,...) nie pamietam wiecej bo dawno nie sprawzdalem ofert.

Xifuzal 02-06-2004 18:17

Srrryy Dr. Omader :P

Sorki za to co zrobiłem to był pierwszy i ostatni raz ;( Nie bede sie tłumaczył ...
Jeśli tak to powiedz mi gdzie powinnem umieścić stronke aby dobrze chodziła ??
Wiesz nie jestem taki wyjadacz jak ty :))

ps. Dzięki za uwagi :baby:

Barts 02-06-2004 18:34

strona zawiera baaaaaaaardzo duzo bledow juz po pierwszym sprawdzeniu zauwazylem dosc duzo przyloz sie troche

Mornar 02-06-2004 18:39

Moim zdaniem Dr. Omader się czepia. Pewnie dlatego, że dobrze zapowiada i boi się :baby:

PRACUJ DALEJ MOZE NIEDLUGO BEDE WCHODZIL NA TWOJA STRONE, A NIE NA TĄ.

mali 02-06-2004 18:39

No no stronka niezla ;) zmien pare kolorów a bedzie super :)

Xifuzal 02-06-2004 18:45

Tak macie racje ma blędy :P
To przez to że nie uwarzam na lekcjach informatyki i zamiast buszować w HTML'u gram sobie w Tibie :D

Lefty 02-06-2004 18:45

ekhm.

http://mysite.verizon.net/vze7p87m/

to jest link do strony Yodaya.
jedna z lepszych stron o tibii, chodź mało reklamowana, nie widziałem jeszcze amatorskiej strony Tibii, która nie kradła by z w.w. strony czegoś. Nie przeglądałem strony Xifuzal'a całej, no ale kalkulatory na pewno są kopiowane od Yodaya.

Jeżeli chcesz zaistnieć ze swoją stroną, zrób ją sam.

Adrian 02-06-2004 18:57

LIMIT TRANSFERU PRZEKROCZONY

Xifuzal 02-06-2004 21:15

O co wam chodzi z tym Limitem umnie nic takiego nie pisze :P

mogadige 02-06-2004 22:54

GRATZ strony.Najlepsze to so te kaltulatory skill :D .Wogule cala stronka jest :P :)) COOL :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:29.