![]() |
Nowa stronka o Tibi by Darkeinn
Ta stronka ma prawie wszystko ;]
Ale narazie co dopiero ja dodalem wiec moga byc bledy www.tibia.xit.pl nie zararzajcie sie ze wono chodzi :P |
ładnie
o.0 bardzo fajna i ladnie zrobiona stronka bardzo popoprawiaj bledy i pododawaj to czego brakuje i bedzie jedna z najlepszych polskich www. o tibi serdeczne gratz 8o :)) 8o
|
No to tibia.pl ma kąkurencje nawet niezła ta strona niepowiem niepowiem:)
|
Troche sie ładuje ale spox stronka. Kalkulator do skilli i sily ciosu juz gdzies takie widzialem :P
|
Nom, nieźle, nieźle. Pierwsze wrażenie dobre. Jednak te kalkulatory powinieneś później sam stworzyć, albo przynajmniej na j. polski przetłumaczyć. Co do layouta, to ten biały jakoś nie pasuje :P Popróbuj z odcieniami żółtego. Nawet chyba lepsza strona niż Slajta ;) i to niezapowiedziana. Mogłeś zrobić większą kampanię reklamową :P
|
Bardzio fajne
wypas stronka pracuj dalej
:) |
Bardzo ładna stronka!! Ale te kalkulatory skilli - nieładnie, oj nieładnie :P
|
Nie to, zebym sie czepiał, ale mogl bys Tibie GG czy co tam uzywasz do swiatla wylaczac na screenach ;)
A po za tym popraw skrypty JavaScript. Jak sie nie wylaczy pokazywania komunikator o bladach, to nie da sie nic robic na stronie, co chwila blady wyskakuja przy samym ruszaniu myszką po menu (konkretnie coś źle masz z MouseOut) Zaś co do kalkulatora - wpisałem swoje skille i broń i... hmm, wynik zdeczko za wysoki mi wyszedł. Wiesz, to zalezy, co bijesz, jest zbyt wiele czynników mających na to wpływ. Po za tym brakuje kilku obrazków. A że paru elementów strony nie ma, to się nie czepiam, bo widać, że pracujesz nad swoim dziełem, i ogólnie idzie Ci to całkiem nieźle. |
Cytuj:
|
Hmmz wiesz nie chcialem sie czepiac ale coz sam jestes winien:
Kto pozwolil ci wykorzystac MOJE tlumaczenie newsa z tibia.com? Powiesz ze sam tlumaczyles to ja odpowiadam: txt zawiera moje zwroty, co do slowa jest identyczne... Bah nawet masz tresc zmieniona tak jak ja ją zmienilem zeby zachowac spojnosc a nie wierne tlumaczenie. O tym ze nie masz polskich liter bo ja ich nie uzywalem w tlumaczeniu juz nie wspomne albo o paru bledach jakie zrobilem. Krotko mowiac PLAGIAT! Niestety dalej strony nie dano mi testowac niz do pierwszej strony gdyz umiesciles strone na Interii. i piekny napis: "Godzinny limit transferu dla konta tibialolki.w.interia.pl umieszczonego na serwerze MIASTO WWW został przekroczony. " mozesz mi powiedziec co to za genialny pomysl umieszczac strone na interi? Jest pelno inyych hostow! Jak worci strona to z checia zaczne szukac dalej txtow innych ludzi :rolleyes: jak robisz strone to rob to pozadnie.... P.S. tak jestem zly, wredny, glupi, egoistyczny i wredny. I mam to gdzies.... (to dla tych co sie lubia mnie czepiac) |
stronka jak kazda o tibii - pelno takich
do interfacu: zmien kolory na mniej jaskrawe, i w menu daj wyrównanie do lewej-bedzie przejrzysciej. Transfer przekroczony koniecznie zmien serwer.jest tyle darmowych (piwko.pl,of.pl,...) nie pamietam wiecej bo dawno nie sprawzdalem ofert. |
Srrryy Dr. Omader :P
Sorki za to co zrobiłem to był pierwszy i ostatni raz ;( Nie bede sie tłumaczył ...
Jeśli tak to powiedz mi gdzie powinnem umieścić stronke aby dobrze chodziła ?? Wiesz nie jestem taki wyjadacz jak ty :)) ps. Dzięki za uwagi :baby: |
strona zawiera baaaaaaaardzo duzo bledow juz po pierwszym sprawdzeniu zauwazylem dosc duzo przyloz sie troche
|
Moim zdaniem Dr. Omader się czepia. Pewnie dlatego, że dobrze zapowiada i boi się :baby:
PRACUJ DALEJ MOZE NIEDLUGO BEDE WCHODZIL NA TWOJA STRONE, A NIE NA TĄ. |
No no stronka niezla ;) zmien pare kolorów a bedzie super :)
|
Tak macie racje ma blędy :P
To przez to że nie uwarzam na lekcjach informatyki i zamiast buszować w HTML'u gram sobie w Tibie :D |
ekhm.
http://mysite.verizon.net/vze7p87m/ to jest link do strony Yodaya. jedna z lepszych stron o tibii, chodź mało reklamowana, nie widziałem jeszcze amatorskiej strony Tibii, która nie kradła by z w.w. strony czegoś. Nie przeglądałem strony Xifuzal'a całej, no ale kalkulatory na pewno są kopiowane od Yodaya. Jeżeli chcesz zaistnieć ze swoją stroną, zrób ją sam. |
LIMIT TRANSFERU PRZEKROCZONY |
O co wam chodzi z tym Limitem umnie nic takiego nie pisze :P
|
GRATZ strony.Najlepsze to so te kaltulatory skill :D .Wogule cala stronka jest :P :)) COOL :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:29. |