![]() |
Jak to możliwe
ostatnio cos dziwnego mi sie przytrafiło a mianowicie sprzedawałem noble armor podchodzi koles i mowi pokaz go na trade.. Pokazalem (on dal na trade crusader helmet) wiec sobie mysle dam accept jak koles bedzie mial miss clicka to bede do przodu :] ale.... nagle koles dal loga i... nie mialem przy sobie ani crusadera ani nobla co sie stało nie wiem do tej pory ale wiem ze ejstem 7 k do tylu (mam chara na titanii) pomoszcie :(
albo poradzcie co moglo sie stac |
Hmmmmmmmm to pewnie jakis bug......Jezeli tak bylo naprawde to mozesz sprobowac napisac do CIPsoft. Noble Arma nie odzyskasz ale jest szansa ze oni sprawdza czy to przypadkiem nie jakis blad w grze:)
Glowa do gory, ja nie wiedzialem ze przy przepelnieniu dp wypadaja itemki i kiedys wesoly wrzucilem sobie lb do dp i za mnie wylecialo troche kaski itp i jakis n00b na 6 lvl mial dzien dziecka Pozdro |
napewno tak sie stało X( ehh ale jestem nowy i niezbyt wiem jak ten list napisac głownie chodzi mi o moj± słaba angielszczyznę możecie mi pomodz? plosiem :baby:
|
Ja znam taki program jak English Translator 8) :))
|
prubowalem kilkarazy tego i jeszcze ani ja
ani osoba z ktora to robilismy niczego nie stracilismy |
wiem bo sam probowalem z koleg± ale moze nie wystarczy tylko nacisnac accept i sie wylogowac nie mniej jednak stracilem arma a koles nie loguje sie od tamtego czasu na tibie X(
|
Cytuj:
@ topic: Wchodzisz na help channel, szukasz tutora (kole¶ który pisze na złoty kolor), mówisz mu co¶ takiego "Hello, i was safe trading with some guy (he had crusader helmet and i had noble armor), i hit "accept" but he logged out and my armor disappeared. Now i have no helmet and no armor, so i think i just encountered a bug." - może nie jest to doskonałe ale wystarczy, żeby zrozumiał |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:06. |