![]() |
Fajne ...(limit)
|
Krew krew krew widze wszedzie dookola krew.. Brodze we krwi, plywam we krwi oddycham we krrrwi!!
ee.. nie obraz sie.. ale rzeczywiscie masz takie... ee.. klimatyczne zycie wewnetrzne czy co? Bo jak na taka ilosc prac to mozna sie zaczac martwic.. co do wykonania... ciekawe, ale nie wiem ile jest rzeczywistego wkladu wlasnego, a ile automatycznie dodawanych efektobajerow przez photoshop'a |
co masz na mysli mowiac efektobajery?:> Filtry? nie uzywalem:>, krew robiona" wlasnorecznie".
Cytuj:
Nastepnym razem postaram sie zrobic cos slodziutkiego xD co jesdnak bedzie wymagalo wiecej wysilku mojej zje.. khm.. wyobrazni :> |
Dobre! Powiedz mi skad bierzesz tekstury takiej skory i zaszytych ust?
Chcialem kiedys takie cos zrobic ale linki do tych teksur nie dzialaly wiec kaplica... |
Boże...ale masz chłopie upodobania xD
Nie, arty pod wzgledem technicznym sa swietne...mi tam tlyko sie tematyka nie podoba xD |
dzieki za 3 komentaze. Nie ma sprawiedliwosci na swiecie, czemu ehgm "gorsze" (pojecie wzglednie) prace maja kilkanascie wiecej komentarzy niz moje mroczne pracunie?
|
Wiem że jest przyklejony temat ale mam pytanko? :p
Mógłbym prosic o signa z obrazkiem nr12 lub 13 z krwawym lub ognistym napisem Sven dziękuje z góry A co do prac to zajefajne.Dlatego prosze o signa |
Huh, aż mnie dreszczyk mały przeszedł. Fajne prace, ciut makabryczne, no ale jak kto lubi.
|
Czyzby Karlos pokazal nam efekty swojej zakrzywionej psychy? :>
Wizualnie wszystko fajnie oprocz tej z kanapką.... |
Nie no to musiales troszke czasu spedzic jak robiles wlasnorecznie krew. gz :]
|
Ten kościotrupek w kapturku wymiata :) i to czerwone oko też mi sie podoba. Prace godne uwagi 10/10 :)
|
Ehgrr, jaki kosciotrupek w kapturku?:D
Dzieki za komenty - niezlego kopa daja - MORE :> |
Prace super... Ale klimat jak dal mnie odrobinke (albo trochę więcej :P) za bardzo "mhoczny". Niektórzy mogą się przestraszyć oglądając to :D. Dam ocenę 7/10. Wole raczej klimat fantasy :).
|
Eeee,przesadziłeś...i to nie tylko z klimatem,z efektami też. Mało tego, w większości prac powtarzają się te same tekstury/narzędzia/filtry. Ale jeśli to twoje pierwsze spotkanie z PSP to i tak jest naprawde nieźle ;)
Ogółem 5,5/10, jakoś jednak ręczna robota bardziej do mnie przemawia niż przerabianie fot :p (ależ jestem obiektywny :p) |
bardzo good podoba mi sie twoj styl :P 10/10 8o
|
Zmieniając wizerunek Nergala chyba niezbyt się namęczyłeś :P No ale wygląda w miare ok...
|
praca nr6 to ta ktora mi sie "podoba" (tzn mnie jakoś zainteresowala), reszta to jednak same efekty, filtry, brushe itp. w sumie klimat moze być mroczny - fajnie, ale jednak w niektorych momentach przedobrzone za duzo tego wszystkiego i dlatego moim zdaniem psuje efekt, nie zawsze wiecej znaczy lepiej
|
Mi się podobała praca numer 9 :] I jestem ciekawy jak uzyskales taki efekt ?
|
Ty sobie mózg przerób, a nie tapetę Behemoth'a :/
oryginał: http://behemoth.pl/downloads/promotional/img/Bhmth3.jpg ... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:21. |