![]() |
Combo Hydra
Jakie max combo może walnąc hydra czy na 31 lvl-u bym sie wyuhal ?? :baby: B)
|
reka - 150hp
woda - 250hp poison - 300hp oczywiscie malo prawdopodobne jest dostanie tych wartosci dmg rownoczesnie, ale niewykluczone -------- napewno na jednego??? |
kiedys mialem 350 hp i na hita z poisoin ;/
|
Najwięcej co dostałem to około 750hp na 83 lvlu. Byłem low-green więc zjechała mnie do czarnego :S Ale uh wszedł...na szczęście.
|
no tak, mozna chodzic na hydry z 600hp ale zapewne zabijesz 1 hydre, 2 hydre a 3 bedzie juz na red hp i nagle kofany napisik... wiecie jaki? :P a ja mysle ze granica bezpieczenstwwa to jakies 800hp:)
|
;p
Na 31 lvl na Hydre? yyy... Coś mi tu śmierdzi.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Oglądalem jak 25 czy 27 lvl bloczył demona 1 zbloczył 2 niee. Jak znajde to dam link do filmiku.
|
:)
ja widzialem ja gosciu 8 lvl bloczyl demona ze stone skinami :P ale mial shootera 150 lvl i z sd po 800 walil ;) ale zawsze 8 lvl xD
|
Bylem na mas huncie na hydrach z blokerem na 38 lvl(nikt nie padl)
mielismy za***isty loot :D |
może być nieraz ostro... raz z obu wave mnie zjechala z 805 hp na 0 ;/
|
Cytuj:
|
W sumie jeśli nie wystawiamy sie na p wave to hydra nie robi nam prawie nic (na full defie). Na 80 lvlu (no ale to jednak jest 1,2k hp) schodził mi 1 uh na 3-5 hydr (2 magów i 4 dsy).
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Ta ja na 71 lvl podobnie wastuje uhy bardzo dobrze mozna zarobic na hydrach bo nic nie robia a loot jest zawsze przecietny. Nigdy nie bylem na - :] |
Max combo hmmm ja dostalem hita za 350 z wody tego smiesznego wave i sie wywrocilem :( btw. najlepiej 2 sorce, 4 dsy i wandy 0 hmm leci i ~1 uh na hydre czysty zarobek ;*
|
nie zapominajmy ze hydra jest tak silna jak Dragon Lord wiec :/ nie wiem
zrob 50lvl na tym co lubisz bic i wtedy nie ma mocnych blokasz hydre jedna reka :P ale na tym lepiej sobie odposc :< to naprawde nie jest slaby stworek |
ja powiem jedno na arcani moi 2 kumplow rozwalili hydre (35lvl,28lvl)trzeba miec dobre skille
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:36. |