![]() |
Orshabaal na Calmerze-blokerem POLAK
Uwaga Orshabal pojawil sie na Calmerze
Bloker-115 EK a co najwazniejesze polak :flaga_pl: Jago skills 92/90 Super gość Duma polaków :flaga_pl: WIELKIE GZZZzzzzZZ Dla tego Polaka 8o !!!!!!!!!!! |
i ? OmG temat bez sensu niewiadomo po co go zakladac ...
|
no poprostu koles sie >podniecil< bo pewnie gra na tym swiecie
|
Sami sie podnieciliscie ^^
Uwazam temat za wazny...tylko brakuje informacji co sie stalo z tym Orshabaalem. Zabili go ,czy tez nie ?:) Czy ten polak go zbloczyl....czy blokowal i dedl ?! |
Zbloczyl go a wy sami sie podniecacie to jest wazne po wy za 100 lat niezabijecie tego potworam to duma ze polak zbloczyl Orsha !! Acha Zabili go a loot ponoc bardzo slaby ale zapomnialem :P.
|
NIebyło mNie wtedy :p pytalem qmpla i mi powiedzal ale loota rez niewiedzal i zapytalem na trade... Loot to mpa :baby:
|
ten polak to leferty nie ?? 115 ek
tak mi sie wydaje a loot to nie zaden mpa @down HSHA ten nick to "Duma Polakow" ?? hahaah duma polakow to nie zaden gracz w tibi tylko prawdziwy czlowiek -.- @edit to jest 115 ale nick to LEFERTY -.- a ty go w tematcie nienapisales |
ludzie żaden 121ek u mnie w temacie wszsysto napisane loot skille nick lvl i jak mi sie uda od niego ss wyżulic to zamieszcze
|
A może byś pokazal jakiegoś screena albo powiedzial gdzie on byl to by sie moze kiedys poszlo zobaczyc go w akcji ;) .Wiadomo ze by mnie u***ał ale zawsze jakies wrazenie by było:p
|
To juz bylo....
Popatrz sobie na tym forum ze juz byl taki post a nie podniecasz sie ze polak bloczyl orsha...to nic wielkiego poniewaz tibia to tylko gra i gra sie w nia dla przyjemnosci ... ale jesli ty jestem chory i uzaleznoiny od tibia i nie wychodzisz tylko z domu by grac w nia to zwracam honor ale i tak nic ci to nie da bo moim zdaniem tibia do niczego nie prowadzi....to tylko zabawa:cygaro:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:02. |