![]() |
Dragi - Titania
Przeczytałem poradnik FTP i mam nadzieję że udało mi się zamieścić screena :))
Grałem miesiąc na titani i zdążyłem porobic pare screenów, ale wracam na lunare po hacku (nowa postać) :P http://republika.pl/stanton/Screeny/dragon%20solo.jpg Comment plx! Jak nie widać to strasznie mi wstyd. :P |
Help!
Jak każdy screen wyszedł dość duży. Jak można go zamieścić troszke mniejszego? :(
|
Nawet fajne. Jaki masz level ??? tak apropo
|
Moje Były lepsze ( Kirin-Tor ) ;(
Ale spox druid czy tam sorc na solo :) z 2 summonami gratz. :) |
Cytuj:
|
Zwykłe zdjęcie nic nowego :P
|
Heh.. Kamikazze spoko ss, ale i tak jestem wku***ony z powodu jeb**ego reseta serva z wczoraj... Zrobilem ok 70k expa, zarobilem 20k kaski i wszystko poszlo sie je*ac!!!!!!!!!!!! X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(
|
yo yo fajne foty znaczy troszku nudne za mało akcji :9 :D
|
Ss spoko ale dlaczego tylko 1 ;(ja jak robie ss'y to juz zamieszcam min 5 fotek 8) ale ss spoxo :baby:
Noham obecnie :2handed: ~~eternia~~ Godugugi Wielki obecnie :berserk: Prawda jest srebram a milczenie zlotem :evil: |
Bah.
Nie widziałem tutaj smoka :D |
???
ej niewiem o co wam chodzi z tymi screen(ami), gdyż ja tu tylko widze jednego...eh ;(
|
fajny screen tylko szkoda ze jest jeden i plz powiedz jakiego loota wyciagnales 8)
|
Fajne ss. Ale mam wazne pytanko o do tego miejsca i twojej taktyki. Czy ty stałes z tymi summonami zaly czas tam na dole czy po prostu raz tam zszedłes i zapomocą mana fluidów przywołales oba stworki? Bo jezeli tam można stać to spoko.
Edit Hehe trzeci LMM mi wskoczył chociaż mogły by to być HMM a zamiast HMM za większą liczbe postów EXPLO, ale to nie jest najważniejsze. |
Powiem krotko: Ludzie czy was nie nudza te ss`y z dragow. Tyle ich bylo ze sa nudne. Oczywiscie moze ktos z was lubi ss`y z dragow ale ja do nich nie naleze. X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X(
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Fajny ssek ;] Gdzie jest to miejsce bo kolega tam huntuje a na draglandzie mozna sie wpieprzyc na podwojny spawn (z blokerem nie ale jak samemu to sie drag wierzga :P)...?
btw: Ale i tak najbardziej w calym ssie to mi sie podoba twoj pozlacany tasak :D |
A ja nic nie widzę ;(
|
ja nic nie widze ;( chlip chlip chlip
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:29. |