![]() |
Najśmieszniejsza komedia jaką widziałeś?
Jaką najlepszą komedię widzieliście?
Osobiście polecam Eurotrip, Wieczny Student, How High, To nie jest kolejna komedia dla kretynów. Jakie jest Twoje zdanie? :p |
"Czacha dymi", ciekaw jestem czy ktos z was to zna...
"Eurotrip" tez jest fajny :] Cytuj:
|
Hmm....sadze ze filmy z serii "Jaś Fasola" =]
|
@upup
taa, czacha dymi wymiata ;p stara ale jara jak sie mowi, a tak pozatym to johny english, eurotrip i pare innych, ale tych starych.... jesli sie seriale wliczaja to dobry jest ten na dwojce co leci, o anglikach ;p tytułu nie pamietam @down diamentowa afera :D |
"Straszny film 2" "Straszny film" "Jas Fasola" "Ace Ventura psi detektyw" "Ace wentura ze natury" to wedlug mnie sa fajne filmy ogladalem nie dawno fajny film ale tytulu ni pamietam ze czarny zlodziej ukradl diament i ukryl go w budynku gdzie komende policji zbudowali a on wstąpil do policji zeby go wykrasc i sie miesza w sprawy jakiejs mafii
|
aaaaaaaaaa --.-- zgredy!
Monty python! calutenka seria ! xDD a tak poza to How high jest niczego sobie, Wieczny student w sumie tez xP |
"goście goście" ,"miś", "brunet wieczorową porą" "czy leci z nami pilot" "obrady sejmu 3 RP(najlepsze były za SLD)"
|
"Dzień Świra","Poranek Kojota",Chłopaki nie płaczą" -polskie komedie nie maja równych
|
Jak rozpetalem II wojne swiatowa, Hot Shots, Scigany inaczej, Mafia
|
W skali do 10 to Wieczny Student, How High, Not Another Teen Movie, The Hot Chick, Rebound mają 9. Tylko i wyłącznie Pulp Fiction ma 10 xD!
|
JAK ROZPETALEM II WOJNE SWIATOWA JEST KOZACKIE =)
A tak to mi sie podoba How high... Not another teen movie i wiele innych :P |
Asterix i Obelix: Misja Kleopatra ten film nie poprostu rozwalil, pozatym Eurotrip, Ali G, Straszny Film 1&2. Z polskich to: Nie lubie poniedziałku, Sexmisja a z seriali to Alternatywy 4 :D
Aha zapomnialem: Malo popularna ale za***ista i zboczona komedia: Sex is zero. Polecam! |
Wieczny Student, Bruce Wszechmogacy, Jay i Cichy Bob Kontratakuja, Stary gdzie moja bryka (\,,/ Shibby \,,/), Poranek Kojota, Chlopaki nie placza, Eurotrip, Jackass (i pelnometrazowy i wszystkie serie TV), Viva la bam - to sa filmy na ktorych za kazdym razem sie smieje.
Kiedys jeszcze niektore sceny z Kevin sam w NY mnie smieszyly ale ile razy mozna dawac ten film na Swieta? Oczywiscie jest duzo filmow ktore wywolaly przynajmniej usmiech ale ich jest za duzo i nie pamietam ^^ |
Naga Broń. Wszystkie części.
Pozdrawiam. |
Cytuj:
|
Dzień Świra, filmy z Jasiem Fasolą.
|
Jas Fasola,Sami swoi,chlopaki nie placza.
|
Wieczny Student też polecam, oglądałem. Dodatkowo Jackass, Shaun Of The Dead, może jeszcze Adventures Of Pluto Nash.
|
American Pie wszystkie części 1, 2, Wedding i Band Camp. Stary gdzie moja bryka (Dude where is my car) Straszny film wszystkie części, hm no i rodzimy film Chłopaki nie płaczą. A i zapomniałem o Asterix i Obelix misja kleopatra ten film zwala z nóg :P ale trzeba oglądać z polskim dubinggiem żeby było śmieszne bo z napisami to juz zupełnie nie to samo.
|
13 duchów... Sorry, ale naprade to śmieszne było =>
@down To to wiem, ale były sceny że płakać ze śmiechu można było xD |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:24. |