![]() |
Orshabaal wyblokowany przez Polaka
1 polak na serverze Calmera wyblokowal Orshabaala. Jest tym szczęśliwcem Leferty 115EK. Loot nie zbyt dobry najlepsze co wyleciało to bodajże plat ammy.
Gratujacje Lefertemu składajcie tutaj a ja mu je przekaże. Jak bedę znał dokładny loot to tu podam. OTO LOOT Two handed sword Platinum Amulet Crystal Ring 88 gold coins a skille 92/90 http://img497.imageshack.us/img497/759/orshadies0rf.jpg |
gz
GZ :) Nic wiecej! Moze podaj jeszcze jakie mial skille
i jaki dokladnie lot polecial?! |
co za dziecko wczoraj juz byl temat o tym ty chory jestes szukac nieumiesz -.-
wypatrzyl info i plagiat zrobil -.- |
Cytuj:
|
Leferty to chyba ze Zgierza ;d
Mojego miasta ^^ |
coś mi tu nie gra o.O leciałem po koxach-kumplach z mojej wspaniałej Calmery i każdy mówił że wypadł great axe :> ściema? czy wy się pomyliliście?
|
ściema jak chccia moge dam wam linka do postu Lefertego na www.forum.tibia.com great axe a to dobre
|
Gz dla Lefertego
:cup:ROX:cup:
Domelas żul tego screena :P Szkoda że żaden rar nie wypadl :/ EDIT: Olwk-nie papuguj :P, nice screen, Ingek troche expa zebrał :) |
Gratz, gratz, szkoda że nie wypadł znowu Thunder Hammer ;)
Już Orshabaal się łatwy zrobił, teraz czas na Moragrath (jakoś tak?) ;) GRATZ |
Gz dla Lefertego
Szkoda że taki cięki loot ale gratulacje
:cup: ROX :cup: |
Gz dla Lefertego
Szkoda tylko że taki cięki loot ale Gratuluje
:cup: ROX :cup: |
dla niedowiarków jest zamieszczone zdjęcie szkoda że z perspektywy Ingeka ale dobre i to :P
|
:cup: GRATZ!!!! nonono niezly wyczyn ....ciekawe kto pierwszy zsoluje orshaaka.!MAM NADZIEJE ZE POLAK A TAK BTW------>POLSKA ROX
JAGIELLONIA PANY!!!! |
Lol
Kiedy Orshaball będzie na Honerze? Chyba odstraszają go ceny na trade <lol> :(
|
Oczywiscie wielkie gtz. ;)
|
Tegori... po prawej stronie krecil film :P
Jakby orsha byl na iridii to raczej nikt by go nie rozwalil :/ |
Cytuj:
Eddieolord (123ek) i Kazu Neu (140ek) na Calmera Undead Slayer (197ek), Jacke-Ekblom (149ek) i Sir Baxter (144ek) na Nova Orsha nie jest łatwy ;) |
No i własnie w tym miejscu mogles wklepac jakie hity dostawales od Orsha... A tak to nie masz nic :-) Gratz lootu. A ten Kto piepsznoł tą gatke o great axe ? :)
P.S. A że chinczyk złamał noge jak skakał z góry do ciebie to juz nie powiedziałes .. :) |
No Perszing....
Złóż Leftiemu gz odemnie ;] ( Pokorak ) |
Super, że to koleś z calmery...ma zawalisty domek osobiście mu pogratuluje ;) ...
Wielkie GZ dlal niego |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:10. |