![]() |
TUTOR-jakie kożyći
Mam pytanie bo kronrzyla plotka ze jak jestes tutorem to mozesz wchodzic zawsze.. Czy to prawda? ?( I jakie sa inne kozysci bycia TUTOREM :)) ?
Z góry dzienki |
Co do wchodzenia na servy to nie wiem, ale napewno jest to WIELKA odpowiedzialność (większa niż dużej części osób się wydaje), więc to nie jest tak "hop-siup". Jednak dla wielu może okazać się duuuużym kroczkiem do przyjaźni z CIP'ami...
|
Cytuj:
Jeśli jesteś tutorem to musisz mieć z personifikowane konto a żeby to zrobić musisz mieć pacca wiec logować możesz się zawsze. |
Cytuj:
|
Nie ma żadnych korzyści.Są tylko obowiązki.Trzeba pomagać nowym ...ble ble ble
|
Dziękuje wszystkim.Więc na tutora sie niepisze :P :))
|
Cytuj:
p.s. jeśli gadam źle to niebijcie plx plx hehe :D |
Cytuj:
|
raczej małe szanse że mógłbyś zostać tutorem, dlatego , że trzeba sie dobrze znać na tibii aby zostać tutorem, pozatym trzeba perfekcyjnie znać angielski a z tego co widziałem to masz problemy z polskim <--> "Mam pytanie bo kronrzyla plotka(...)"
Pozatym słyszałem, że czasami mass pk specjalnie huntują na tutorów, no i przez dużą część czasu zamiasta grać musisz czytać na help channel noobków którzy nawet nie wiedzą jak wejść po drabinie. Trzeba im tłumaczyć krok po kroku wszystko. To jest nudzące i strasznie denerwujące... |
Bycie tutorem
Hehe jak ja byłem nobem to nie przyszło mi do głowy żeby męczyć tutorów męczyłem kumpli z rl a potem z tibi i teraz wiem dużo więcej a co do tutora może ci się uda i zostaniesz gmem ale to jak puścić totolotka i liczyć na wygraną
|
nie tak trudno byłem blisko tylko jedna zła odpowiedź (inna historia że uczę się anglika 7+ lat i na 3 lvlu znałem wszystkie potwory nie przechwalam się tylko sugeruje że jednak coś wiedzieć trzeba)
próbuje znowu w sierpniu i będę szukał znajomości z GM na rl (znam pare osób z Niemiec na rl wieć nóż widelec któs gra w tibie...) . :] :D :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :] :] :] :] :] :] :] :] :] :] :] :] :] :] :] :] :] :] :] :] :] :] :] :] :] |
Cytuj:
Jesli zrobisz kilka bledow, to system sprawdzajacy po napotkaniu pierwszej zlej odpowiedzi konczy sprawdzanie i podaje tylko ta odpowiedz w uzasadnieniu werdyktu. |
Powiem tak bycie tutorem to tylko zawracanie czterech liter przez nOOby :(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:32. |