Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   TUTOR-jakie kożyći (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=6062)

mogadige 03-06-2004 16:56

TUTOR-jakie kożyći

Mam pytanie bo kronrzyla plotka ze jak jestes tutorem to mozesz wchodzic zawsze.. Czy to prawda? ?( I jakie sa inne kozysci bycia TUTOREM :)) ?
Z góry dzienki

TheNatoorat 03-06-2004 16:59

Co do wchodzenia na servy to nie wiem, ale napewno jest to WIELKA odpowiedzialność (większa niż dużej części osób się wydaje), więc to nie jest tak "hop-siup". Jednak dla wielu może okazać się duuuużym kroczkiem do przyjaźni z CIP'ami...

Fanfi 03-06-2004 18:10

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez mogadige
Mam pytanie bo kronrzyla plotka ze jak jestes tutorem to mozesz wchodzic zawsze.. Czy to prawda? ?( I jakie sa inne kozysci bycia TUTOREM :)) ?
Z góry dzienki

Jeśli jesteś tutorem to musisz mieć z personifikowane konto a żeby to zrobić musisz mieć pacca wiec logować możesz się zawsze.

Polinik 03-06-2004 18:23

Cytuj:

( I jakie sa inne kozysci bycia TUTOREM :)) ?
Z góry dzienki
Nie ma zdnych korzysci z tytulu bycia tutorem.

Grevil 03-06-2004 18:37

Nie ma żadnych korzyści.Są tylko obowiązki.Trzeba pomagać nowym ...ble ble ble

mogadige 03-06-2004 19:29

Dziękuje wszystkim.Więc na tutora sie niepisze :P :))

Wufei 03-06-2004 22:30

Cytuj:

Z góry dzienki
...nie ma żadnych chyba że lubisz wysłuchiwać jak n00by sie ciebie pytają gdzie jest np. thais ---_- '... możesz mieć tylko z tego korzyść że jak będziesz tutorem to może awansujesz na counsellor ale to 1/100 szans chyba że dobrze znasz jakiegoś gm'a / innego counsellora i powoli sie dochodzi do wszystkiego :D

p.s.

jeśli gadam źle to niebijcie plx plx hehe :D

Polinik 03-06-2004 23:21

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Wufei
jeśli gadam źle to niebijcie plx plx hehe :D
Zle gadasz - pozycja counsellora jest zamknieta, i jesli dobrze zrozumialem wypowiedzi GMow na forum tutorow nie bedzie wiecej Counsellorow. Zostana zastapieni innym mechanizmem.

rex 04-06-2004 14:46

raczej małe szanse że mógłbyś zostać tutorem, dlatego , że trzeba sie dobrze znać na tibii aby zostać tutorem, pozatym trzeba perfekcyjnie znać angielski a z tego co widziałem to masz problemy z polskim <--> "Mam pytanie bo kronrzyla plotka(...)"

Pozatym słyszałem, że czasami mass pk specjalnie huntują na tutorów, no i przez dużą część czasu zamiasta grać musisz czytać na help channel noobków którzy nawet nie wiedzą jak wejść po drabinie. Trzeba im tłumaczyć krok po kroku wszystko. To jest nudzące i strasznie denerwujące...

PiXik 05-06-2004 19:41

Bycie tutorem

Hehe jak ja byłem nobem to nie przyszło mi do głowy żeby męczyć tutorów męczyłem kumpli z rl a potem z tibi i teraz wiem dużo więcej a co do tutora może ci się uda i zostaniesz gmem ale to jak puścić totolotka i liczyć na wygraną

next great sorcerer 05-06-2004 20:56

nie tak trudno byłem blisko tylko jedna zła odpowiedź (inna historia że uczę się anglika 7+ lat i na 3 lvlu znałem wszystkie potwory nie przechwalam się tylko sugeruje że jednak coś wiedzieć trzeba)
próbuje znowu w sierpniu i będę szukał znajomości z GM na rl (znam pare osób z Niemiec na rl wieć nóż widelec któs gra w tibie...) .

:] :D :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :] :] :] :] :] :] :] :] :] :] :] :] :] :] :] :] :] :] :] :] :] :] :] :] :]

Polinik 05-06-2004 21:20

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez next great sorcerer
nie tak trudno byłem blisko tylko jedna zła odpowiedź
Nie chce Cie rozczarowac, ale zawsze w przypadku oblania testu podaje tylko jedno blednie odpowiedziane pytanie :)
Jesli zrobisz kilka bledow, to system sprawdzajacy po napotkaniu pierwszej zlej odpowiedzi konczy sprawdzanie i podaje tylko ta odpowiedz w uzasadnieniu werdyktu.

Dixter 05-06-2004 22:52

Powiem tak bycie tutorem to tylko zawracanie czterech liter przez nOOby :(

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:32.