![]() |
[Furora]Piekny Hydra Hunt :)
Siema!! Dzisiaj wybralem sie z kumplami na hydra hunta. Szczescie pieknie dopisalo wiec wez to stestuj ziom!!
Link:http://rapidshare.de/files/10605178/...aHunt.rec.html |
Fajnie fajnie,tylko kiedy ze mna pojdziecie ;)
Maybe next week?:>MSg me :evul: |
Gz lootu czemu poznein z rh nie blokowales?
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Niezle niezle okolo 1-2 uh na hydre czasami nawet zaden nie schodzil a na taki loot to i tak duzo k do przodu
|
Cytuj:
|
No no widze, że mieliście niesamowitego farta z lootem:) Pewni cały film to była jedna wielka radocha :D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
NAJPIERW OGLONDASZ POTEM KOMENTUJESZ w twoim przypadku bylo odwrotnie... |
Gratz
Loot tylko pozazdrościć, hunt też niczego sobie. Ładnie wam szło z tymi potworkami :):):) jeszcze raz GZ! filmu :) :]
Pozdrawiam. |
~!
No loocik ładny, ale ja dziś miałem lepszyi to o wiele :P :D Zapraszam na Refugia Thread :D
|
Bylem z ekipa przed wami i wypadl rh, 3 x k arm, 2 x w helmet, 3 x ss, 3 rohy i perelki.
|
Cytuj:
komenty czyta sie przed obejrzeniem zreszta jak kto woli wiekszosc czyta przed sciagnieciem aby np. dowiedziec sie o czym jest film czy to nie key itd itd |
Cytuj:
|
Niezle combo za 450 w 22 minucie jakbys mial troche mniej szczescia to no coz... ^^
|
Gratz.
-Diam~ xDDDD? |
Kto spoiluje looty w komentach jest idiotą, kretynem itp.
I to nie tylko tu, na WSZYSTKICH FORACH. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Mam prosbe zebyscie nie najezdzali na siebie ze spoilowaniem bo Nerth jak dobrze pamietam nick tylko zadal pytanie a nie wypisal calego lootu jaki polecial. A rozne osoby maja rozne metody najpierw sciagaja pozniej czytaja lub na odwrot kazdy ma wlasny styl :) Filthy moze jednak bys obejzal filmik i przekonal sie ze jakos mozna darowac to co napisal Nerth. Pozdro!! |
GZ lootu niezle wam sie pofarcilo ;D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:01. |