![]() |
Chore mity. Prawda plx
W skrócie:
1. Nie da się zdobyć spike sworda, który leży na wysepce. 2. Nie ma tunelu z maina na rook. 3. Nie istnieje coś takiego jak PACC za free. 4. MNÓSTWO BŁĘDÓW WSZELAKIEJ MAŚCI! Yours, p.l |
Hmm...Temat ma sens ;)
Dodam od siebie kilka spraw: 1) Zabijając rękami minotaura na skale NIE DOSTANIEMY klucza do mino maga, ghula, spike sworda czy innego questa 2) Nikt nadal nie odkrył drogi do ghula ani mino maga 3) Poison Dagger na Rooku może i istniał/istnieje jednak nikt go nie posiada (zapewne ktoś się z tym nie zgodzi, jednak również nikt nie będzie potrafił pokazać mi tego przedmiotu na trade). Każde przechwałki na temat jego zdobycia uważam za głupi żart |
0-28 gp, Meat, Bag, Sword, Mace, Axe, Chain Armor, Chain Helmet, Brass Helmet, Leather Legs, Plate Shield, Shovel, Bronze Amulet (bardzo rzadko), Poison Dagger (niezwykle rzadko)
To pisze na tibia.pl To wupada z minotaura Zwrócić proszę uwagę na to, że POision Dagger z minotaura wypada... niezwykle żadko. |
Cytuj:
Cytuj:
|
< deleted >
|
Byly kiedys pacce za free.
|
@up
skadwiesz. Sprawdzales? @topic Gdzies na tym forum widzalem, ze mozna dojsc do ghula i ze zna ja jkis kolo juz. bYl nawet pdany link do tibia.com gdzie bylo pokazane normalna stronka ze statsami postaci. i na 6 lvl killed by ghul. |
Kiedy tibia była baaardzo stara był pacc za free ;)
|
aha byc moze. NIe wiem bo gram w tibie od ok. 9miechow wiec nie wiem co sie dzialo dawniej:/
|
ghoul i minomag to wymyslone ,,tlo" Do ghoula się nikt na 100% nie dostanie. Jest on tylko po to, żeby pokazać charakter grobu, do którego się schodzi. Pozatym, ilu n00bów na 4/5 potrzeba by bylo, zeby go ubić?? :p
Mino Mag.. Może klucz gdzieś jest, ale najpierw zwróćmy uwagę na napis przy spike swordzie, ,,najskromniejszy go dostanie" :) Czy człowiek jest skromny, jeśli chce wejść i go zabrać dla siebie? I całe życie na Rooku na to poświęca? :) A brass armor i chain legi ten gość może dostał za np. wykrycie buga. ;) DLA NARKOMANA: Może zabił go ghoul, ale na mainie? A wcześniej spadł o 2 poziomy?? |
Byłem rokkslayerem przez długi okres czasu i gram w tibie przez 3 lata więc moge powiedzieć tak.
Pacc za free-Pewnego razu ,dziewczyna o nicku ********* odkryła sposób na pacca za free ,odrazu zgłosiła go do cip softu za co otrzymała free pacca na zawsze i thunder hammera. Poison dagger -Jest na rokku wypada z minosa ,byłem z kumplmem na saphirze na minosach expiliśmy już kilka dni na nich i kumpel nagle krzyknoł masz odemnie 2 k za free pokazał mi na trade prawdziwego poison daggera ,potem nawet przez kilka dni jak niegrał dał mi nim poexpiĆ zabicie z firsta minosa z góry obok spike sworda -zabiliśmy go około 300 razy minos był niby silniejszy od innych żaden klucz ,żaden poion z niego niewypadł Tunel na maina -kompletna bzdura. mitwisin przekopałem całe wszytko już w nim sprawdziłem nie ma nic takiego jak teleport byĆ może gdzieś się znajduje i naprzykład gdy w niego wchodzisz automatycznie dostajesz rokkgardowe eq i muszisz z nim walczyĆ-mało prawdopodobne spike sword na rokku -był keidyś dostępny qwest na niego ale po rozwiązaniu zagatki cip soft go zamknoł. Na rokku jest książka w której pisze coś o excalibugu ale w jakimś innym języku nawet innym niż br jakiś język mino albo orckó albo nobbów nieiwem doprawdy. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
:) :) W Posion Daggera nie uwierzę, zanim nie zobaczę.
A to zdjęcie na Tibia.com , ten screenshot. NIe rozumiecie, że CipSoft potrzebował kilku screenów i te postacie tylko po to tam se polazły? Ghoul i walka z nim na Rookguard to tak możliwe jak to, że polecę jutro na księżyc (o kurde! UfO za oknem :) ) A jeżeli plotkarstwo i mitologia zaszły na taki wysoki poziom, to niedługo będą teksty, że te ciała w katana room to martwe black knighty albo wild worriory.... |
Ja musze zaczac grac na rooq i w koncu zlootwac p-daggera :>
Anyways, od siebie chcialem dodac jeszcze o "klonowaniu itemow" z czym sie niestety czesto spotykam... - oczywiscie nie mozna w zaden sposob kopiowac itemow :> Ponadto, co do free pacc-a, jak zaczynalem grac jakies 2 lata temu pacca mozna bylo dostac za bycie tutorem, ale szybko od tego odeszli :/ Co do reszty mitow - nie, nie i jeszcze raz nie:) Nie ma dostepu do mino maga, nie ma dostepu do spike sworda, nie ma przejscia z rooka na main'a. |
Jesli chodzi o odpowiedz Zerrotyx
Na to nie wpadlem:P moj blad Diamondbacker to co wyzej do innego forumowicza (oraz no comment) |
@topic bardzo dobry temat :) teraz przynajmiej są rozwiązane te wątki z spike swordem Paccem za free przejściem na maina itd. ;) nic dodać nic ująć :p
|
Jak to nie można kopiować ittemów można ja robilem tak :
1-czesc nauczyc cie klonowac kase -no -poluz kase na stół (kolo kladzie 20gp) press ctrli clone (on logaut ja mu rzucam 80 go on logg i cie cieszy):) 2-czesc nauczyc cie klonowac kase -no -poluz kase na stół (kolo kladzie 100playnek) press ctrli clone (on logaut ja biore zbiorowisko noobów daj jedną itp on logg i cie cieszy a ja mu oddaje kase bo to kumpel rookstayer):) akolo katana quest nie chodzą wildwariory tylko demony jak jush( serio noobek mi tak wrkęcał) |
A ja widzialem kiedys goscia na tibia.com co zostal dedniety na rooku przez ghoula. Znalazlem to gdzies na tibia.pl
|
Cytuj:
|
1 wiem że to uszukiwanie , ale jeżeli dobrze przeczytałeś to naprawde kopiuje ludziom kase a oni się cieszą , niestety mogą się przez to później nabrać na takie coś i stracic kase ale ja robie dobry uczynek i mam powód do dumy i śmiechu z ludzi
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:23. |