![]() |
chce na solo z Gs!!!
Hej chcialbym sobie wyskoczyc na solo ( bez zadnych ludzi) knightem kontra giant spider.Powiedzcie mi czy knajtem na solo mam szanse.Jaki lvl potrzebuje minimum i jaki sprzet oraz ile uhow zejdzie.Dzieki,narka.Zawalcze z nim jak mi zdejma bana :D
|
nie jaki lvl tylko jakie skile level później... ale moge sie założyć że właśnie wyszedłeś świeżo z rooka (tak myśle nie burz sie) a po za tym nie podałeś jaki lvl teraz masz i jakie skile ;)
|
Wufei
Jeżeli dla ciebie knight lvl 21 to świeżo po rooku to spoko natomiast dołączam sie do posta Tasamcrow i chciałbym sie dowiedzieć z jakimi skilami moge solować gs'a. Z góry thx. Wufei najpier sprawdz a potem pisz : ==TASAMCROW== |
knightem soluje sie na 40-60 lvlu jak znam zycie z skillami 7x/7x
a zblokowac da sie na 30 :P ( kumpel wczoraj blokowal bo jakas lama zlurowala gsa pod venore ) zadna strategia , stoj i uzdrawia sie ;p a ja z hmmow w gsa =] ( z sd bym walil ale mi sie skonczyly akurat na pk <> ) loot k-armor :rolleyes: |
lvl 25, skille dowolne, sprzet dowolny.
Uciekasz na full defens i bijesz z HMM, oplacalnosc zerowa, ale bedziesz mial satysfakcje, 2-10UH (zalezy jak dobrze bedziesz uciekal) i z 1/2 BP HMM. lvl 35-40 minimum, skille 70-75 minimum, ze sprzetem lepszym niz K set, 2 reczna bronia, miedzy 10 a 30 UH. Jest poradnik knighta, nie trzeba zakladac nowych tematow. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:23. |