![]() |
Age of Empres III
Szukałem takiego tematu i nie znalazłem. Do RPG tego nie wrzucę bo to RTS, tak więc temat lądauje tutaj. Nie mogę znalażć jakiegoś forum na którym była by chociaż żywa dusza, a grał by ktoś w Aoe III. Tak więc pytam się was czy ktoś gra w tą boską grę. Jak tak to jaki ma poziom metropolii? Może jakiś duel, albo truniej mały w obrębie forum? Mam nadzieje, iż ten temat się rozwinie
|
www.gram.pl <- jeśli tam na forum nie znajdziesz osób grających w AOE III to musisz źle szukać ;)
|
AoE... Lubię 1 i 2, natomiast w 3 jeszcze nie grałem ;). A mam taki zamiar :).
|
Tak AoE grałem we wszystko oprocz 3 (nawet mythology) Stwierdzam że byle Amercian Conquest jest lepsze.
A i na Hyperze AoE3 to hit 2005.Wara mi opadła jak to usłyszałem.I z tego co widziałem zadnych nowosci.3 typy jednstek +statki.Taka sama technika tylko inne krajobrazy al np. padanie żołnierzy identico.Statki obracające się wokól własnej osi :baby:.A i próbowałem multi w 2 nie działa (przynajmniej mi) |
I WŁAŚNIE PO TO POWSTALO COŚ TAKIEGO JAK ELITE PLAYERS.;/
Szukaleś i nie znalazleś.. znajdź Edliana i wtedy se mozesz poszukać.. w EP chociażby jest ten temat..-.-""" @down Gz czytania calego tematu. |
AoE III wymiata tylko szkoda ze kampania jest mało liniowa :/ cała przelazłem w 3 dni chyba :D a poziom metropolii mam 17 chyba :D i tak wogole to łócznicy rlz w tej grze :D ale nie wiem czemu nie moge grac na necie :/
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:05. |