Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   eye evil (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=60682)

notop 08-01-2006 00:51

eye evil

http://rapidshare.de/files/10618075/boss_hg.rec.html

ogorek 08-01-2006 01:28

film do kitu.
1. nic nie widac - mogles sie poswiecic i wylaczyc light hack'a na te 30 minut =;/
2. gdzie tam jest evil eye?! bo jakos go nie zauwazylem

Thourivel 08-01-2006 11:56

Gratz ziom xD tylko z tym światłem to prawda ; p na filmie mogłeś jakies luxa puścić :)

Rybzor 08-01-2006 12:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thourivel
Gratz ziom xD tylko z tym światłem to prawda ; p na filmie mogłeś jakies luxa puścić :)

Np exevo gran vis lux?:P, film badziewny

Sponcz 08-01-2006 13:04

Gratz Piotrus :)

notop 08-01-2006 13:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ogorek
film do kitu.
1. nic nie widac - mogles sie poswiecic i wylaczyc light hack'a na te 30 minut =;/
2. gdzie tam jest evil eye?! bo jakos go nie zauwazylem

sciagnij sobie tez i wlacz jak ogladasz film;] ja neiwidze poroblemu a jak eye evila neiwidzisz wogole to moze okulista?

Etoric 08-01-2006 13:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez notop
sciagnij sobie tez i wlacz jak ogladasz film;] ja neiwidze poroblemu a jak eye evila neiwidzisz wogole to moze okulista?

ty nie masz 10lat czlowieku;] moze mniej...bywa;] w ogóle pisze sie oddzielnie-bywa

@top za brak swiatla w filmie temat powinien byc kasowany bo nie wiem po co mam meczyc sie przez 30 minut? ***ac to! nie bede sciagal zadnego light hacku jak poradzil pan notop;]

notop 08-01-2006 22:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Etoric
ty nie masz 10lat czlowieku;] moze mniej...bywa;] w ogóle pisze sie oddzielnie-bywa

@top za brak swiatla w filmie temat powinien byc kasowany bo nie wiem po co mam meczyc sie przez 30 minut? ***ac to! nie bede sciagal zadnego light hacku jak poradzil pan notop;]

25 dzieciaku;]

Athaniel 09-01-2006 17:47

ja on ma 25 lat to ja mam 2500 lat . Pisałem z Homerem "liliade" i "Odyseje" a tak w ogóle to Odyseusz i Zeus to mój qumpel. "Ludzka głupota nie ma granic"

notop 09-01-2006 20:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Athaniel
ja on ma 25 lat to ja mam 2500 lat . Pisałem z Homerem "liliade" i "Odyseje" a tak w ogóle to Odyseusz i Zeus to mój qumpel. "Ludzka głupota nie ma granic"

gratuluje masz 2500 moze jakis zakladzik?;]

Etoric 09-01-2006 20:39

Cytuj:

gratuluje masz 2500 moze jakis zakladzik?;]

jak ty masz notop te swoje 25 lat to sie boje myslec kim ty bedziesz w przyszlosci?;] pewnie zrobisz niedlugo magistra i ja bede do takiego kreta swoje potomstwo bedę wozil mowiac ze w szkole sie dobrze uczą;]...albo bede u takiego kreta zęby leczył;/ yhh przykra perspektywa

Miku 09-01-2006 20:41

-.-

Ja pier**le weźcie sie ograrnijcie,on ma 25 lat... ale macie za***i**e żarty typu mam 2500 lat itd :o ,Pozdro notop od starego crypto~ ;]

notop 09-01-2006 20:44

Cytuj:

jak ty masz notop te swoje 25 lat to sie boje myslec kim ty bedziesz w przyszlosci?;] pewnie zrobisz niedlugo magistra i ja bede do takiego kreta swoje potomstwo bedę wozil mowiac ze w szkole sie dobrze uczą;]...albo bede u takiego kreta zęby leczył;/ yhh przykra perspektywa

pamietaj ze wiekszosc wychowania dzieci biora z domu...az sie boje pomyslec co za perspektywa gdy bedziesz mial dzieci ;]

@miku
thx pozdro tez

Kozi_leus 09-01-2006 20:45

Hmmm 0 light hacka to po pierwsze . Po drugie moim zdaniem waste runek ;/ . No i troche nie ładnie używać TBI czy innego niedozwolonego programu . Szkoda , bo to podważa to , czy zdobyłeś ten lvl uczciwie .

Bjoern Shu 09-01-2006 21:10

Cytuj:

pamietaj ze wiekszosc wychowania dzieci biora z domu...az sie boje pomyslec co za perspektywa gdy bedziesz mial dzieci ;]

@miku
thx pozdro tez

BUAHAHAHAHAHHAHAAHAHAHHAHAHAHA

~respect xD!

ja mam 5 lat moge tu pisac? :<

Foma 09-01-2006 21:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kozi_leus
No i troche nie ładnie używać TBI czy innego niedozwolonego programu . Szkoda , bo to podważa to , czy zdobyłeś ten lvl uczciwie .

Heh, jesli Ty masz ten 84 lvl i 64 mlvl to tez podwazam twoja uczciwosc w grze, watpie zebys nigdy bez zostawienia postaci na afku z bocikiem xd wbil 64 mlv, no chyba ze masz brata w innej strefie czasowiej i gracie na zmiane ;), tudziez nabyles postac na allegro :)!
Cytuj:

ja mam 5 lat moge tu pisac? :<
Ja Ci pozwalam ale fakt ze nie mam tu nic do gadania ;P

Mistyf 09-01-2006 21:53

I jak zwykle jak 99% topickow na tym forum tamat schodzi na cos zupelnie niezwiazanego z filmem <komant filmu a 2500 lat gdzie to ma zwiazek koment kilm nie kolesia z fantazja!!>

Etoric 10-01-2006 06:53

koles polecil mi abym zaczął uzywac light hacka jak nic nie widze ;] I kto tu jest dzieckiem?:]

dubros 10-01-2006 07:48

Cytuj:

koles polecil mi abym zaczął uzywac light hacka jak nic nie widze ;] I kto tu jest dzieckiem?:]

po huuj piszesz ze ciemno niechesz niegoladaj a sua nieuzywa hackow matole czemu ? bo boji sie hacka ? jak ci ciemno to sam sobie scaignij i ogladaj z lighthackiem ja tam dobrze widzialem

Jowisz 10-01-2006 08:22

Cytuj:

nasz go w rl ze go oceniasz.? A moze on potrafi pogodzic nauke z tibią w przeciwienstwie do ciebie ^.-. Wyzywasz ludzi a nic o nich nie wiesz

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:53.