![]() |
eye evil
|
film do kitu.
1. nic nie widac - mogles sie poswiecic i wylaczyc light hack'a na te 30 minut =;/ 2. gdzie tam jest evil eye?! bo jakos go nie zauwazylem |
Gratz ziom xD tylko z tym światłem to prawda ; p na filmie mogłeś jakies luxa puścić :)
|
Cytuj:
|
Gratz Piotrus :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
ty nie masz 10lat czlowieku;] moze mniej...bywa;] w ogóle pisze sie oddzielnie-bywa @top za brak swiatla w filmie temat powinien byc kasowany bo nie wiem po co mam meczyc sie przez 30 minut? ***ac to! nie bede sciagal zadnego light hacku jak poradzil pan notop;] |
Cytuj:
|
ja on ma 25 lat to ja mam 2500 lat . Pisałem z Homerem "liliade" i "Odyseje" a tak w ogóle to Odyseusz i Zeus to mój qumpel. "Ludzka głupota nie ma granic"
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
-.-
Ja pier**le weźcie sie ograrnijcie,on ma 25 lat... ale macie za***i**e żarty typu mam 2500 lat itd :o ,Pozdro notop od starego crypto~ ;]
|
Cytuj:
@miku thx pozdro tez |
Hmmm 0 light hacka to po pierwsze . Po drugie moim zdaniem waste runek ;/ . No i troche nie ładnie używać TBI czy innego niedozwolonego programu . Szkoda , bo to podważa to , czy zdobyłeś ten lvl uczciwie .
|
Cytuj:
~respect xD! ja mam 5 lat moge tu pisac? :< |
Cytuj:
Cytuj:
|
I jak zwykle jak 99% topickow na tym forum tamat schodzi na cos zupelnie niezwiazanego z filmem <komant filmu a 2500 lat gdzie to ma zwiazek koment kilm nie kolesia z fantazja!!>
|
koles polecil mi abym zaczął uzywac light hacka jak nic nie widze ;] I kto tu jest dzieckiem?:]
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:53. |