![]() |
Atak ratów???
Czy na rooku jest taiem cos jak na mainie ze na miasto atakują naprzyklat raty. Pytam się dletego że ogłądałem taki jeden fake o nazwie "atak orców na rookgooard" i tam w pierwszej scenie jak główny bohater zobaczyl orci to powiedział "co? orci atakują rook? myslałem że na rook tylko raty atakują.
iWłąśnie dletego zalożyłem ten temat żeby mi to ktoś wyjaśnił. |
tak jest cos takiego jak atak ratow na rooku ale dosc zadko i przewaznie na pietrach budynkow
|
Atak Orców?
nieeee... Napewno fake. Czegoś takiego nie ma, albo nikt tego nie widział
żeby ogry atakowały rook. Raty tak. Sam zabijałem :) :Ork: |
dla tych ktorzy nie wiedza ta historia z orcami jest w dziale fake (chyba) i to jest prawdziwa historia fakowa czyli wymyslona przez gracza
|
heh jest cos takiego to bylo na guardi jakies 3 dni temu :) depo chra wtedy straciłem :/ :evul:
|
atak Ratow jest, widzialem na wlasne oczy
|
no to bardzo fajnie bo wtedy giną noobki.szkoda tylko ze ciąggle wtedy mają postacale przynajmniej może 1jednemu noobkowi ode chce się grac w tibie i przestanie prosić o free itemy
|
Spoko
Spoko jest, gosc sie zapytal czy jest cos takiego jak atak ratow na rooku i ktos odpowiedzial ze tak, a za chwile inny sie doczepil ze sam bil raty, ze to z orcami to fake, i po co takie cos piszecie? to ze ktos bil raty to nie jest nowosc, nawet big newbie sobie poradzi z ratem. nawet 1 lvl jest dla rata tak jak demon dla nas 8o
|
taaak
Nie tylko takie plagi sie zdarzały :D Przy plagach na rooku trzeba dista cwiczyc :) biezesz skrzynie, osłaniasz sie i trenisz,trenisz i jeszcze raz trenisz :)
|
@topic na rookgardzie jest atak orców i ratów gdzieś był nawet temat natemat plag wystarczy tylko poszukać ;)
|
Podobno był atak orków ale to na Mainie. A raty to mogą zaatakować rook ale to rzadkość
|
@topic PLAGI szukaj ;)
|
Na rooku jest atak ratow.Swoim rookstayerem spotkalem sie z nim z 8 razy.
|
O sh!t....
ILE JESZCZE ZNAJDE PEDAŁÓW NA FORUM !? MOŻE 1 ? A MOŻE 50 !? 1. Naucz sie pisać !!! 2. To co widziałeś " Orci atakują rookgard " to jest fake ( jak nie wiesz co to jest to już twój problem idioto ) 3. Nie rób już więcej tematów bo tylko spamujesz forum -.- |
Cytuj:
Co tu do wyjaśniania , to był fake , a najazdów niema, ale są lurerzy , pozatym na drugi raz szukaj ;) |
tak
Jest takie coś jak atak ratów na rooku sa na nim bylem odbywa się na poętrach budynków
|
Nom :)
raty atakuja rookgaard ale przewaznie na pietrach budynkach :) jakby ratu atakowali na calej wyspie rooka to by była meksykańska masakar dopiero :D
|
Cytuj:
|
Honera
Sa ataki ratow.Ostatnio byl taki na serwerze Honera.Byl tez PRAWDZIWY atak orcuw,skeletow,poison spiderow,spearmana i minotaurow z mino hell.:D
|
Co ty sobie wyobrażasz....
Na głowe jesteś chora.... Odświeżasz tematy, które były ponad pół roku temu i myślisz, że jesteś dobra w dodatku jeśli piszesz jakieś głupoty.... Jeśli jest tu jakiś Moderator to ja prosze o bana i kasacje wszystkich postów tego użytkownika... Normalnie drugie wcielenie Kejw rata I....
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:32. |