Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Tajemnice Rookgaardu (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=13)
-   -   Atak ratów??? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=60703)

Drzamich 08-01-2006 10:41

Atak ratów???

Czy na rooku jest taiem cos jak na mainie ze na miasto atakują naprzyklat raty. Pytam się dletego że ogłądałem taki jeden fake o nazwie "atak orców na rookgooard" i tam w pierwszej scenie jak główny bohater zobaczyl orci to powiedział "co? orci atakują rook? myslałem że na rook tylko raty atakują.
iWłąśnie dletego zalożyłem ten temat żeby mi to ktoś wyjaśnił.

Kshaq 08-01-2006 11:03

tak jest cos takiego jak atak ratow na rooku ale dosc zadko i przewaznie na pietrach budynkow

karcio 1212 08-01-2006 11:57

Atak Orców?

nieeee... Napewno fake. Czegoś takiego nie ma, albo nikt tego nie widział
żeby ogry atakowały rook. Raty tak. Sam zabijałem :) :Ork:

Kshaq 08-01-2006 12:48

dla tych ktorzy nie wiedza ta historia z orcami jest w dziale fake (chyba) i to jest prawdziwa historia fakowa czyli wymyslona przez gracza

ari2423 08-01-2006 13:30

heh jest cos takiego to bylo na guardi jakies 3 dni temu :) depo chra wtedy straciłem :/ :evul:

Zerrotyx 08-01-2006 13:56

atak Ratow jest, widzialem na wlasne oczy

Drzamich 08-01-2006 15:51

no to bardzo fajnie bo wtedy giną noobki.szkoda tylko ze ciąggle wtedy mają postacale przynajmniej może 1jednemu noobkowi ode chce się grac w tibie i przestanie prosić o free itemy

smagi 10-01-2006 16:40

Spoko

Spoko jest, gosc sie zapytal czy jest cos takiego jak atak ratow na rooku i ktos odpowiedzial ze tak, a za chwile inny sie doczepil ze sam bil raty, ze to z orcami to fake, i po co takie cos piszecie? to ze ktos bil raty to nie jest nowosc, nawet big newbie sobie poradzi z ratem. nawet 1 lvl jest dla rata tak jak demon dla nas 8o

The knight of darkness 10-01-2006 16:50

taaak

Nie tylko takie plagi sie zdarzały :D Przy plagach na rooku trzeba dista cwiczyc :) biezesz skrzynie, osłaniasz sie i trenisz,trenisz i jeszcze raz trenisz :)

Anterax 10-01-2006 17:05

@topic na rookgardzie jest atak orców i ratów gdzieś był nawet temat natemat plag wystarczy tylko poszukać ;)

Pira Elos 11-01-2006 16:20

Podobno był atak orków ale to na Mainie. A raty to mogą zaatakować rook ale to rzadkość

fluid 11-01-2006 16:26

@topic PLAGI szukaj ;)

yattaman 11-01-2006 16:41

Na rooku jest atak ratow.Swoim rookstayerem spotkalem sie z nim z 8 razy.

_Hellbourne_ 12-01-2006 14:41

O sh!t....
ILE JESZCZE ZNAJDE PEDAŁÓW NA FORUM !?
MOŻE 1 ? A MOŻE 50 !?

1. Naucz sie pisać !!!
2. To co widziałeś " Orci atakują rookgard " to jest fake ( jak nie wiesz co to jest to już twój problem idioto )
3. Nie rób już więcej tematów bo tylko spamujesz forum -.-

Mehh 12-01-2006 15:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Drzamich
Czy na rooku jest taiem cos jak na mainie ze na miasto atakują naprzyklat raty. Pytam się dletego że ogłądałem taki jeden fake o nazwie "atak orców na rookgooard" i tam w pierwszej scenie jak główny bohater zobaczyl orci to powiedział "co? orci atakują rook? myslałem że na rook tylko raty atakują.

Co tu do wyjaśniania , to był fake , a najazdów niema, ale są lurerzy , pozatym na drugi raz szukaj ;)

POL1939 22-01-2006 10:22

tak

Jest takie coś jak atak ratów na rooku sa na nim bylem odbywa się na poętrach budynków

Royal Koniu 23-01-2006 11:19

Nom :)

raty atakuja rookgaard ale przewaznie na pietrach budynkach :) jakby ratu atakowali na calej wyspie rooka to by była meksykańska masakar dopiero :D

Mofi 23-01-2006 11:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Drzamich

slowo fake chyba mowi wszystko za siebie

luiss yora 04-05-2006 10:26

Honera

Sa ataki ratow.Ostatnio byl taki na serwerze Honera.Byl tez PRAWDZIWY atak orcuw,skeletow,poison spiderow,spearmana i minotaurow z mino hell.:D

Kshaq 04-05-2006 17:09

Co ty sobie wyobrażasz....

Na głowe jesteś chora.... Odświeżasz tematy, które były ponad pół roku temu i myślisz, że jesteś dobra w dodatku jeśli piszesz jakieś głupoty.... Jeśli jest tu jakiś Moderator to ja prosze o bana i kasacje wszystkich postów tego użytkownika... Normalnie drugie wcielenie Kejw rata I....

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:32.