![]() |
Porozmawiaj z innymi
Od dziś dzięki uprzejmości jednego z naszych użytkowników wszyscy użytkownicy Tibia.pl mogą korzystać z serwera TeamSpeak.
Dla tych, którzy nie wiedzą co to jest TeamSpeak - jest to bardzo popularny program umożliwiający rozmawianie za pomocą mikrofonu i słuchawek w trakcie grania. Program był pisany z myślą o graczach, więc priorytetem dla autorów było jak najmniejsze obciążenie łącza, żeby nie robić lagów. Na pewno każdy z was przyzna, że o wiele łatwiej rozmawia się mówiąc, niż pisząc. Nie musisz odrywać rąk od myszki i bać się w trakcie hunta, że coś cię zabije nim zdążysz zareagować, po prostu mówisz nie przerywając gry. Aby się połączyć z serwerem należy pobrać program TeamSpeak (najlepiej z oficjalnej strony - http://www.goteamspeak.com ) a następnie połączyć się z serwerem tethys.piasta.pl:8002 [edit] poradnik już się pojawił w dziale poradniki. Mamy nadzieję, że dzięki niemu poradzicie sobie z pierwszym uruchomieniem programu. Dla leniwych tutaj. |
~400 osob na ts i nie da sie niczego zrozumiec :d
|
Super ;) A to będzie można rozmawiać też z nieznajomymi czy tylko z tymi co znam ??
|
lol
Mi sie wydaje, że będzie można połączyć się bezp. do osoby :P
Bo jak będą gadali wszystcy na raz to będzie kicha :P |
JA to sciagnaqlem i biegne po mikrofon to shop... ej a jak sie polacze to gadaja tylko po polsku? I czy moge przez to gadac jak na skype, to znaczy ze zadzwonie do kogos. pls
|
shit
jak sie do tego podlaczyc?;p |
Jak gdzie co napisac Lols Powiedzcie bo nie czaje wyskakuje ze errro xD
|
Nie lepijej uzywac skypa ??
|
bardzo przydatny programik :D czy to dziala jak skype?? tzn na tej zasadzie? jesli sie np gra w fife to mozna z kumplem gadac? :D
|
Dobra reklama, juz bannery nie wystarcza:P
|
Team speak to bardzo fajny program. Dobrze ze go rozpowszechniacie:)
Ja uzywalem go juz z pol roku temu i musze powiedziec ze rzeczywiscie program ten nigdy nie lagowal, a obsluga jest dosc prosta. |
Tylko polski ts
Mozna rozmawiac z nieznajomymi I Beda oddzielne swiaty :cup: |
a jak to odpalic i co zrobic dalej gdzie co wpisac bo mi sie ***ie xD
|
Cytuj:
Teamspeak poza tym umozliwia rozmawianie z wieksza iloscia osob na raz niz skype. Co do tych co sie pytaja czy to jak skype, otoz nie. W skype dzwonisz do osoby i mowisz ciagle, nawet jak nie mowisz ona cie slyszy, w teamspeak zeby cos powiedziec naciskamy i trzymamy wczesniej ustalony przycisk, albo ustawiamy zeby automatycznie sie wlaczal gdy zaczniemy cos mowic. Cytuj:
|
Cytuj:
|
Skypa usunąłem chwile po jego zainstalowaniu, bo gdy był włączony, nic innego nie mogłem robić (antyczny PC). Z tym programem wymienionym w newsie może być podobnie, więc podziękuję.
|
Ts jes dobry. Za czasów kiedy grałem w Moh:aa czy csa to było coś ;)
Co do samego ts : Trzeba opcjach grzebać (ustawienia częstotliwości) Gdy już wejdziemy na serwer nalepiej zrobić sobie pokój (najlepiej na hasło), zapraszamy kolege, on wpisuje hasełko i testujemy ;) Az do skutku :p A co do lagowania... Mam nie za dobre łącze, grając w csa czy mohhaa lagów nie było wiecej po włączeniu TS'a. Nie wiem jak to będzie z Tibią ;) |
Ee a to ts czy ts2? :P
|
Super !
Ale mam głupie pytanko bo moge ściągać tylo legalne rzeczy (czyli praiwe nic) czy ten program jest legalny? :) |
Cytuj:
Jeśli chodzi o ten program , nie potrzebny mi. Pisze na tyle szybko że nie muszę używać czegoś takiego. :evul: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:49. |