![]() |
Niemiecki Pacc
siemq
mam pytanie mieszkam w niemczech ale jestem polakiem niewiem jak mam oplacic pacca w niemczech czy ktos zna jakis adress strony niemieckiego serwera gdzie pisze jak oplacic w niemczech prosze pomozcie ;( |
|
tak wiem
ale jak ja mam pacca oplacic bylem na niemieckiej stronie ale tam nic niepisze o tym jak sie w niemczech kupuje tutaj pisze ale mozna z poslki oplacic dla polskiej strony a z niemieckiej nieiwem dzie co i jak a w polsce dopiero w maju bede moze wie ktos jak to zrobic a moze ktos oplaca z niemczech plz help! |
mieszkasz w Niemczech, zakladam, ze umiesz Niemiecki :) Zapytaj sie jakiegos neimca na serverze o Niemiecki fansite badz bezposredznio jakiegos gostka w grze, co i jak :)
Pozdrawiam, Ferdek~ |
umiem niemca
ale trudno niemca znalezc w tibii (jak dla mnie) a jeszcze z paccem a na stronie tibia.de nic tam niema ;/ o paccu |
...
..........
|
Cytuj:
tez tak sadze, ale z tego co slyszalem jakis debil (a raczej dosc duza grupka debili zwanych pospolicie poslami) przyjal uchwale ze obie formy sa poprawne. @topic: nie rozumiem w czym tkwi dla Ciebie problem. na tibia.com masz wszystko wyraznie napsiane - adres korespondencji itd. bierzesz te XX euro, wsadzasz do koperty, wypelniasz odpowiedni formularz na tibia.com, dostajesz ref number ktory dolanczasz do kasy w kopercie i za kilka dni masz pacca - to jedna z mozliwosci. jezeli nie odpowiada Ci ta opcja, to do jasnej anielki wybierz inna forma platnosci... na tibia.com masz wszystko wyraznie napsiane! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:57. |