![]() |
Knight 52lvl i Behemoty
J/w
mam knajta 52lvl skille cienkie narazie: 83/83 Eq: Steel Helmet, Knight Armor, Knight Legs, Dragon Shield, BOH, Bright Sword z GSami sobie radze - czasami nawet tylko 2 UHy schodza. MLVL BAARDZO slaby bo 5 - te nowe update :/ Czy poradze se na behemotach?? Ile uhow zejdzie? czy narazie to ma sens?? mowie to o walce solo |
Zamiast tych bohów powinienes sobie kupic medusa shielda i warrior helmata a jakby stARCZYlo jeszce kaski to crown armor (zalezy na jakim servie grasz)
Na behemotach sie nie znam :p ale rdze tobie poprwaic eq |
kaski malo 17k :/
Co do EQ mozliwe ze bede miec cos lepszego(royal helmet, medusa shield itp) ale ja sie pytam jakie skille/eq tgrzeba miec na besia :sword: |
w melee i tak go nie zgnieciesz, walisz explo ( hehe ) albo exori. Jak zapuscisz full def powinienes przezyc.
|
Radze jeszcze troche poczekać ;)
Resp behe jest o tyle nieciekawy, że przy schodach często jest więcej niż 1 behemoth... a przy hitach od dwóch na raz nie wydolisz z uhami. PS. Skille masz ok, eq popraw. |
skille masz ok lvl niestety za niski.Behemota napewno zbloczysz ale to bedzie raczej glupota.O eq wogole nie pisze bo to tragedia.Pozatym z beho rzadko wypada cos ciekawego (steel booty) a jak juz cos wypadnie to czasami rzadko sie zwraca za runy teamu :( podsmumowujac daj sobie spokoj z tym co masz obecnie (lvl,eq)
a jesli chodzi o walce solo to w gre wchodzi tylko exori i jak masz 6 mlvl to explo jak napisano wyzej.Explo to waste czasami bo ja na 60 lvl i 6 mlvl wale nimi czasami po 12,20 -.- |
No ok narazie zaczekam, pozostaja GSY z ktorych zadko cos wypada :/
No nic ale teraz mam juz golden armor i crusader helmet (kumple) trza skombinowac jeszcze jakies legsy :):) |
Cytuj:
|
Raczej nie masz szans zebys solowal behe z explo.
Jedyna mozliwosc dla lv 50+ jest taktyka dol\gora na schodach. Czyli wchodzisz walisz exori i w niecala sec wylazisz. I tak w kolko. Tylko miej jakis lepsze eq! Chociaz wedlug mnie to waste czasu, manasow, run i ryzyko deada. |
jak dla mnie nie dasz rady, zalatw sobie leprze eq i jak masz naprawde ochote na wielki hunt to idz na bk jest mocny ale sobie z nim poradzisz pojdzie ci okolo 7-10 UH
|
No ok pojde se na bk :)
Behemotha najwyzej blokowac bede EOT |
Ziom jak masz Pacca to Hydry polecam na 2 bp uh siedzisz na tym lvl spokojnie 3h +, Btw eq to jakies z pupy :p Nie masz Crusadera Questa zrobionego ani bk Questa..?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:25. |