![]() |
Bug?
Witam!
Jestem zbulwersowany! Wyłożyłem sobie miecz na depo(tą skrzynke brązową) miecz który chciałem sprzedać, podrzedł jakiś koleś i miecz wraz ze skrzynką(bez zawartości naszczęscie) zniknęły!!! Jak on to zrobił? Czy może ponieść jakieś konsekwencje ten koleś oprócz tego, że za każdym razem jak wyjdzioe z depo(prawie za każdym) zaliczy deda! |
Koleś jak stał koło skrzynki obok zarzucił tą skrzynkę masą śmieci i po pewnym czasie skrzynka i miecz zostały tak przysypane że nie można ich było zobaczyć. Ty poszedłeś wkurzony a on podszedł, odsypał skrzynkę i ma miecz ;) Dałeś się nabrać na najstarszy złodziejski trik tibi :)
|
Nie wiem jak można być tak głupim żeby dać się na to nabrać. Jak mi to próbowali zrobić to widziałem kolejno układające sie itemki na depo i zauważyłem, że pod ich wypływem zniknęła rzecz pod nimi. Więc od razu zacząłem wyrzucać te itemki. A nawet jakbym byl wtedy afk i nie widzial tych rzeczy nakładających się na mój item, to pierwsza rzecz jaką bym zrobił byłoby wyrzucenie wszystkiego ze skrzyni, by sprawdzic czy przypadkiem nie znajduje sie pod nimi.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:03. |