![]() |
CZEMU MAM TAK MAŁO POSTÓW :D
Co jest mam 25 postów (ta liczba moze ulec zmianie)
A miałem 80 ;( Móze Mi ktos powiedziec o co chodzi?? Moze cos ominałem?? ;( |
OMG ale statsik z ciebie
co Ci po tym że masz 80 postów , bo na moje to nie ma żadnej różnicy. |
lalalala ktos Ci upierdolil posty -.-
A co chciales miec wiecej runkow obok name ^^ A czy to ma znaczenie?? jak Ci upierdolili tzn ze pisales glupoty Pozdro |
-.-
no qde sie poprostu pytam no bo były a już nie ma
A zadnych głupot nie pisalem Moje posty były w stylu SSy z Demon huntu, Z heroi takie tam 0 głupot A nie wiem czemu..... ;( |
modki moga kasowac posty bez powodu, jak im sie nudzi. :P :P :P
|
Cytuj:
Cytuj:
|
X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X(
No Nic trudno ;( To tylko liczba :)) Ale i tak dzieki, że mi powiedzieliscie. btw. tylko plska nie wyskakujcie od razu ze chcailem miec wiecej runkow przy nicku itp. |
mi sie terz raz tak zdarzyło miałem ucznia a na nastepny dzień przybysz alt nic wszysto da sie odrobic tak samo jak lvl w tibi
|
Moze TY nie pisales glupot, ale udzielales sie w tematach, w ktorych inni pisali same glupoty, tematy pokasowali i jestes na minusie...
Nie martw sie tym, to tylko liczba...Patrz zreszta na nasza 'elite'(nie bede wymienial kto bo pojdzie ze jestem lizus:)-malo postow, ale z SENSEM...I to jest wazne...Nie pisac, ze trelemorele to jest fajna brzoskwinia bo ja lubie pomarancze prosto z szafy lecacej na grzbiecie wielkiego slonia plynacego przez swiat na glowie a jego traba wygrywa hejnal... Tylko pisac z sensem:) |
Ostatnio jeden z modkow (not me) wzial sie za czyszczenie dzialu zdjecia, dlatego coniektorym moze b.duzo postow ubyc.
Ps. Po update forum posty ze zdjec prawdopodobnie przestana sie liczyc, wiec przygotujcie sie na jeszcze wieksze ubytki postow :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:48. |