![]() |
anihilator na aurerze SUPER !
niewiem chyba nikt nie umieszczał
super anihilator na aurerze tylko dwoch przetrwalo super ! warto poogladać http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/4180 |
Dawno nie widziałem takiego anni xD ! To się nazywa mieć FUKSA, wielkie Gratz dla nich ! :D
|
^^
Troche Uhow mu poszlo xD
|
gz anni, milo widziec aurea w filmikach xd
|
Ale mam wrażenie że używali jakiegoś macra bo gadali podczas jak 6 demonów atakowało ich -.-
|
Troche głupio że tamci dwaj padli.. :/ ale gz panom któży to przetrwali. Jestem ciekawy ile uhów wykorzystali :P masakrycznie dużo poszło... ale te nagrody zwracaja im wszystko co wykorzystali :)
|
Niebędę się rozpisywać :P. Poprostu Moje Gratulacje :D
|
Raczej wszyscy na 100+ uzywaja macro :P
|
na anni prawie kazdy uzywa macro :P nom ale gz dla tych 2 panow :) chociaz kazdy anni to prawie to samo xD
|
Co w tym takiego super ? anni jak kazdy inny ale macro mieli niezle
|
Isaris niezle jechał na macro szkoda ze padl Uncle i Saint bo to bardzo fajni kolesie. Saint niestety mial debuga =/... ogólnie to gratz dla tych 2 panów co wykonali Saint i Uncle Next time.. :P
|
Cytuj:
Nie masz pewności, to nie gadaj głupot. |
Jasne, że Masło używał makra, widziałem filmik i słyszałem to od gościa co robił aniego wraz z Masłem. Masło dał mu uhbota.
|
O fuck taki trudny quest ja na niego może za rok pojde z pacem :) jak se kupie
|
Gratz !! :cup:
Ale czemu bohater filmu wziął SCA jak miał już jednego i nosił DSM a to trza było brać demon armora -.- |
Cytuj:
Cytuj:
a moze ten sca byl kolegi ? pozyczony albo chcial miec dwa zeby ladnie w domku lezaly albo dla kolegi ktory stracil lub ktos chcial sca a mial dem arma wiec sie zamienil i oby 2 byli zadowoleni ? jest duzo roznych rozwiazan P.s wiekszosc ani jest taka sama wejsc, przezyc, wziasc nagrode i nigdy tam nie wracac (no chyba ze padniesz) |
hehe.. ale film dobry ^^ farcairz i jeszcze raz farciarz! :D
|
13 latek kupił sobie postać na 50 lv i myśli że rządzi weź niekrytykuj innych bo mają mniejszy lv noobku co?
ładnie wykonany przez chwile wątpiłem czy przeżyją =P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:28. |