![]() |
[Furora] Pk movie 4,5
Witam,
Nastepne pk tym razem nie jest to pelna nastepna czesc lecz tylko przedsmak poniewaz nieudalo nam sie u***ac duzo osob bo przylecial Gremar pomscic kumpla i musielismy sie szybko ewakuowac xD wiec daje to pod topiciem "czesc 4,5" Pada 25knight zabity przez trzyosobowa grupe z lvlami 14-18. http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/4196 O W N 3 D enjoy & comment plx P.S. nastepna czesc juz niedlugo czy to wam sie podoba czy nie xD |
Filmik ***owy :P większy lvl u***cie -.- chodź to przekracza wasze możliwości :D
|
LOl chador misiu porsze powiedz mi jak takimi lvlami mam u***ac h lvla? z takimi skillami takimi lvlami?
Chador skoro jestes taki boss pokaz swoje fragi :> |
Już mu proponowalem zeby sie pochwalil w poprzednim temacie ale jakos niechce :<... Chador ty pewnie z gfb nietrafiasz w ludzi... I jezeli masz tylko takie posty pisac to wez ty wy*******aj lepiej, szkoda ze cie na rl nieznam... Przeginasz już
|
SPOX filmik
y0 Szymiel team
Fajny filmik. Dobre PVP macie bardzo filmik mi się podoba czekam na następne części xD :cup: |
Cytuj:
:< no ... uzywam aimbota ... bo nie umiem trafic z gfb :( straszne! a może ktoś chce zobaczyć jak nie umiem grać i parawie padłem od Spaawa ?? :/ oto Link: http://rapidshare.de/files/10510699/akcja.rec.html aaaa no tak zapomniałem... to Łolek powinien wystawić film a nie ja :( bo to był sharowany char i wtedy akurat ja grałem :confused: |
Z filmu wynika : Ze Sharowales konto bo to nietwoj acc i sie niewypieraj, 2 ze fartem przezyles bo nieprzelozyl prawdopodobnie broni na miejsce po ice rapierze, mial pare sek zeby cie dobic choćby z gfb bo sie nie uhles... i kiedy pojawil mu sie yellow skull mogles byc przygotowany na to zeby sie uhnąć :S
|
nooo ciekawe tylko z kim sharowałem :/
Cariel (6-01-2006 19:10) jestem offical 3 owner Cariel (6-01-2006 19:13) bawie sie elvrilem* 8o jednak ? ;p btw cariel... no acc w sumie byl moj ;p (wspolny) ale wiesz... pewnie Łooluś cie tak samo wy***ie ;p bo powie ze nie mogl sms wyslac czy cos ... zresztą to normalne u niego ... |
1. sam sie wy***ales
2. niemasz rzadnego 50 mastera ;] 3. to jest topic do filmu a nie do *******enia bzdur sie nie podoba napisz jednego posta i basta a nie msusisz walic co chwile posta ktory NIE DOTYCZY topicu jak cie to podnieca to idz w kont i zwal se konia! |
Chador za to oczernianie.. na rl bym cie za***al.. realy nieznasz mnie dobrze -.-
|
ahahahah
i jeszcze to ze Maciek (Chador) Na 13lvu Palladin z distem 40, kupil przez alegro 110k i wydal to na bohy, b robe, i bolty/ power bolty. Chodzil w tym eq bez uhow
maciej (3-09-2005 23:03) ej maciej (3-09-2005 23:03) sprzedasz mi jednego UH.... potrzebujeeeeeeeeeeeeeeeeee Chodzil na dragi z kolega blokerem i bil je z Power bolts N/c (czy to czasem nie waste? zreszta jego sprawa ja tylko udowadniam ze grac nieumie =] Next jest to ze kupil przez alegro postac i wlozyl w nią eq itp, a po 2 dniach hacked, oczywiscie Maciek niewziął rec keya? rox =] mam jeszcze pare takich sytacji ale niebede go bardziej poniżać OWN3D? |
Cytuj:
PS. Buhuahauhauahauaha ... po pierwsze ... to co że kupiłem eq? ;/ mialem tylko 10 p boltów i reszte bolty bo chciałem sobie postrzelać :p a dyst był 5~ więc ... i nie był hack przez rec ... miałem za duzo wirusów ... i jak już coś to zawsze mialem przy sobie 2 bp uh na tym pallku :) nie znasz prawdy to ****a nie ******* ...Gz gandamira ... do 25 lvl bez IH 8o no potem Łoluś zainwestował w bp :/ Dooooobra już sie nie podniecaj, że sharujesz :) *******e was ... *******e siuke, *******e ciebie cariel ... jestescie po***ani, nie bede juz tu sie rozpisywał bo mam bardziej interesujace zajecia do roboty niz siedzenie i klócenie sie na forum :P btw. życze szybckiego delete za acc sharing ... chodz z takim expieniem to niewiele widac ze sharujecie :< Cu. |
Wez ty sie macio zatkaj, lepiej mi podaj swoj adress oki?, a siuka cie wy***al bo grac nieumiesz ... niebede sie rozpisywal bo niema sensu udowadniac przed ludzimi ze jestes smieciem i tyle, I jeszcze jak grales tym 40~ msem to slyszalem ze robiles 10% w 2h ciekaw jestem na czym expiles? wastujac hmmy...
n/c i sam sie P i e r d o l =] . Czekam na twoj adress... Podasz go? (na gg napisz, first mnie odblokuj <lol>) |
Jestescie zalosni , niemacie co robic ? odklejcie dupy od krzeselka i pobiegajcie sobie albo skonczcie z tibia bo robicie sie od tego nerwowi
|
śmieszny filmik, mało akcji... ja tam pkuje 4 fun i zabijam low lvli, a nie tak jak wy biegacie 20 min, zeby ubić jakiegoś 25 knighta, który i tak nie ma żadnych itemków ciekawych :/ a tak swoją drogą to chyba nigdy nie widziałem takiego ciecia jak ten ryc, co go dedliście... po co uciekac, jak można stać i dać sie zabić: oto dobre podejście! :D
|
@up:
nom ten knight jakis zacofany czy co... a tak swoja droga mogles krecic dalej przynajmniej bym sie posmial z gremara bo go znam w rl i wiem ze grac nieumie hahaha w trojke byscie mu dali rade, trzeba tylko sprobowac :p |
Hah dobrze wiedziec a z tego knighta to mielismy niezla polewe pozniej na poczatku byl trap ze niemogl wyjsc potem se kazdy stanol jak chcial i na*******al bo tan nub i tak dupska nie ruszal xD tylko sie uhal huehueheuehue xP
|
Cytuj:
2. olik nie lepszy na tombach był ... za to na larvach w godzine robilem 10k a on ile ? 6k, 7k ? 3. a co moze mi w*******isz? :< tak sie bojee ... jak olik taki wszechwiedzacy to niech ci poda sam... on najleppiej wszystko wie :) a przecież on mnie nie wy***ał :P sam odszedłem :) nagle zmiana zdania co ? ... jak bym nie umiał grać... to by juz mnie dawno wy***ał ... ale jakoś tego nie zrobił ... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:10. |