![]() |
TibiaPl.Com
Mam zaszczyt przedstawić nowy projekt Tibia.pl, już nie tak nowy, ale strona zaczyna działać powoli oficjalnie i na nowym skrypcie. Skrypt został napisany w całości przez naszego wspaniałego pregusia :) i nadal nad nim niestrudzenie pracuje znosząc nasz każdy kaprys.
Jeśli ktoś nie wie o co chodzi to już mówię. Strona TibiaPl.Com to strona gdzie można utworzyć sobie alias własnej strony, założyć konto mailowe (w przygotowaniu, czekamy na p.l.). Dzięki temu otrzymacie przystępny adres. Baza domen do Waszej dyspozycji na razie jest niewielka bo tylko parę domen, z których nie wiadomo, które się przyjmą, ale przez najbliższy rok, te domeny które są zostaną, a nowych też przybędzie ;]. Co tutaj dużo gadać po prostu zakładajcie konta i podzielcie się Waszymi uwagami tutaj , bo to dla nas bardzo ważne! Oczywiście TibiaPl.Com jest związana z Tibia.pl. Jaki mamy w tym interes, otóż będziemy próbowali utrzymać serwis z reklam google, które będą się wyświetlały na stronach użytkowników w mało drażniący sposób. Jeszcze raz gorąco zapraszam! [EDIT]:Zapraszamy również do sprawdzenia foteka.pl serwisu, którego będziecie mogli używać zamiast photobucket i imageshack, tez w budowie ale testy nam potrzebne ;] |
czekaj, tzn.? ,że jak se zarejestruje aliasa to mi się reklamy będą pokazywac? :/
|
Yo fajnie, że jakaś nowa strona powstanie :P
|
Noo fajnie że powstała nowa stronka ale i tak będę przesiadywał tutaj na Tibia.pl :D
|
Dajcie jeszcze polskie znaki, bo to śmiesznie wygląda.
|
wszystko jest robione... ;]
|
Bardzo mi się podoba strona. W czym ją robiliście? Szablon? Photoshop? Dragon? HTML? Też robię swoją.
|
:d
Fajnie, że będzie jakaś nowa stronka! I mam nadzieje, że będą tam aktualne tabele itp. B)
|
jakie tabele ?
|
Cytuj:
No tak... Bosal, obawiam się, że wiekszość z tych co tu napisali nie wie o co chodzi ;) |
No spoko, ale jest troche bledow np. "Zarejesturj się".
|
Omg
Ludzie... Tibiapl.com to nie bedzie nowy serwis tibijski tak jak tibia.pl. To bedzie serwer domen gdzie bedziecie mogli podstawic swoja strone pod adres waszanazwa.tibiapl.com i pare innych tam dostepnych...
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Pisze tam Subdomeny i Emaile, to jak tam sie tworzy emaile?
|
Cytuj:
|
bedzie nad tym nadzor po to piszemy pozadny skrypt ;]
|
Cytuj:
|
Cytuj:
[...]założyć konto mailowe (w przygotowaniu[...] |
Wgrywam obrazek na tom foteka.pl wgrywa sie... i Komunikat twoj obrazek niezostal wgrany na server... :baby:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:05. |