Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   TibiaPl.Com (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=60940)

bosal 10-01-2006 23:33

TibiaPl.Com

Mam zaszczyt przedstawić nowy projekt Tibia.pl, już nie tak nowy, ale strona zaczyna działać powoli oficjalnie i na nowym skrypcie. Skrypt został napisany w całości przez naszego wspaniałego pregusia :) i nadal nad nim niestrudzenie pracuje znosząc nasz każdy kaprys.
Jeśli ktoś nie wie o co chodzi to już mówię. Strona TibiaPl.Com to strona gdzie można utworzyć sobie alias własnej strony, założyć konto mailowe (w przygotowaniu, czekamy na p.l.). Dzięki temu otrzymacie przystępny adres. Baza domen do Waszej dyspozycji na razie jest niewielka bo tylko parę domen, z których nie wiadomo, które się przyjmą, ale przez najbliższy rok, te domeny które są zostaną, a nowych też przybędzie ;]. Co tutaj dużo gadać po prostu zakładajcie konta i podzielcie się Waszymi uwagami tutaj , bo to dla nas bardzo ważne!

Oczywiście TibiaPl.Com jest związana z Tibia.pl. Jaki mamy w tym interes, otóż będziemy próbowali utrzymać serwis z reklam google, które będą się wyświetlały na stronach użytkowników w mało drażniący sposób. Jeszcze raz gorąco zapraszam!

[EDIT]:Zapraszamy również do sprawdzenia foteka.pl serwisu, którego będziecie mogli używać zamiast photobucket i imageshack, tez w budowie ale testy nam potrzebne ;]

Yero 11-01-2006 04:42

czekaj, tzn.? ,że jak se zarejestruje aliasa to mi się reklamy będą pokazywac? :/

YoungLady 11-01-2006 06:06

Yo fajnie, że jakaś nowa strona powstanie :P

Seru :] 11-01-2006 07:00

Noo fajnie że powstała nowa stronka ale i tak będę przesiadywał tutaj na Tibia.pl :D

Szarp 11-01-2006 07:08

Dajcie jeszcze polskie znaki, bo to śmiesznie wygląda.

bosal 11-01-2006 08:15

wszystko jest robione... ;]

Manrox 11-01-2006 08:37

Bardzo mi się podoba strona. W czym ją robiliście? Szablon? Photoshop? Dragon? HTML? Też robię swoją.

Sin Hero 11-01-2006 09:05

:d

Fajnie, że będzie jakaś nowa stronka! I mam nadzieje, że będą tam aktualne tabele itp. B)

bosal 11-01-2006 09:13

jakie tabele ?

CaldO 11-01-2006 13:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sin Hero
Fajnie, że będzie jakaś nowa stronka! I mam nadzieje, że będą tam aktualne tabele itp. B)

No tak...

Bosal, obawiam się, że wiekszość z tych co tu napisali nie wie o co chodzi ;)

teamki 11-01-2006 16:30

No spoko, ale jest troche bledow np. "Zarejesturj się".

Pramus 11-01-2006 16:35

Omg

Ludzie... Tibiapl.com to nie bedzie nowy serwis tibijski tak jak tibia.pl. To bedzie serwer domen gdzie bedziecie mogli podstawic swoja strone pod adres waszanazwa.tibiapl.com i pare innych tam dostepnych...

Mikelp 11-01-2006 18:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Seru :]
Noo fajnie że powstała nowa stronka ale i tak będę przesiadywał tutaj na Tibia.pl :D

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez YoungLady
Yo fajnie, że jakaś nowa strona powstanie

Ehuehuehue ale lole ;]

Cyxell 11-01-2006 19:01

Pisze tam Subdomeny i Emaile, to jak tam sie tworzy emaile?

Maix Floe 11-01-2006 19:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Adi Olsztyn
Ludzie... Tibiapl.com to nie bedzie nowy serwis tibijski tak jak tibia.pl. To bedzie serwer domen gdzie bedziecie mogli podstawic swoja strone pod adres waszanazwa.tibiapl.com i pare innych tam dostepnych...

Teraz to dopiero będzie pełno stronek "hakerskich" z tą końcówką. A potem nooby płaczą to middle i h-lvli o itemy bo ich zhakowali...

bosal 11-01-2006 19:33

bedzie nad tym nadzor po to piszemy pozadny skrypt ;]

Jacko 11-01-2006 19:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cyxell

Hmm, cos sam nie moge znalezc tych aliasów na email.

Badzo 11-01-2006 20:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jacko
Hmm, cos sam nie moge znalezc tych aliasów na email.

CZYTAJ

[...]założyć konto mailowe (w przygotowaniu[...]

Palek Demon 11-01-2006 21:53

Wgrywam obrazek na tom foteka.pl wgrywa sie... i Komunikat twoj obrazek niezostal wgrany na server... :baby:

bosal 11-01-2006 22:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cyxell

Emaile jeszce nie gotowe o czym napisalem w newsie

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Palek Demon
Wgrywam obrazek na tom foteka.pl wgrywa sie... i Komunikat twoj obrazek niezostal wgrany na server... :baby:

bedzie wszystko ok, pewnie dales JPG z duzej czy cos to mialo byc poprawione ale jescze chyba nie zostalo nie wiem, jakis zamet jest ;]

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:05.