![]() |
Nick
Założe kolejny temat, mam nadzieje, że nie macie mi za złe:
Jaki najśmieszniejszy nick widzieliście? moje typy: -Rycerz Siurek Herbu II Kutasy -Dupadupa (raczej tragiczne) -Kocham Agnieszke Las -Kocham Lady Kicia -Proszek do pieczenia -Mechanizm do wbijania gwozdzi (chyba już nie ma) -Im not AFK -StUpId NaMe ...oraz.... http://www.tibia-alumni-society.net/...rious/name.jpg teraz wy |
hmm... Boska Komedia, Wymienty Klusek, Wibrator... jak sobie cos przypomne to dodam
|
Jebakbaginny
KuPoZjAdEk (jakos tak) Bambusek Nie jestem AfK (nie ma juz) Shizman Uhacz Kupa Mefista Hujogromka Szalony wariat Szalona-Wariatka P.S. Dobo ja nic niemam przeciwko twoim temata gdyz sa ciekawe i smieszne. |
O a etraz cos odemnie
Roman s*****el(sam zabilem) Kowal s*****el(sam zabilem) bartek pogomca krulikow(dziecko) WiesMC(pedal) Obruchiwacz(meczy mnie!!!!) Brzegorz Bogdanik(koles chcial miec nick Grzegorz :P) Telewizor Sluchawki jestes jeszcze kumpel co go lubie ma nick Agatka a gra facetem :P Etrusek czarny jadowity moja postac:D) |
Cytuj:
kiedys był: Maj nejm is wiesio Rany boskie jestem kioskiem Czarna Kupa Ale i tak Rycerz Siurek Herbu II Kutasy rządzi!!! |
Lamerjada
Uh maker lopci (moja postac:p) *****szon mag merlin (gra paladynem):] |
A to mnie zabiło:
You see Elite Knight. He is sorcerer :P :P |
Dobo choc na eternie na chwile pograc chce cie pozanc jak wygladasz??;]
|
A co? Odkryłeś juz wielką tajemnice mojego imienia? :P :P
|
Rycerz Siurek Herbu II Kutasy
boshe miazga :D chociaz moj nick tez jest taki sobie Plantator :d |
Cytuję z pamięci i nie chce mi się sprawdzać, więc mogę nieco krzywo zacytować, ale jeśli tak, to coś bardzo podobnego było
Kro V a Muczaca szybko IV I cant think of a name ( i chyba to nie jest ta osoba, co dobo pokazuje, bo to byla kobieta) Uciekajmy to znowu on Im not here Give me a namelock Im not GM I am me |
ja stoje trenuje a tu przechodzi uwaga
"18:13 Rumcojs: KURWA" bushaahahahaha 18:13 You see Rumcojs (Level 11). He is a druid. |
Z pamieci : ...
Polny Za*******asz Ojciec Pio |
Rozregulowany Wibrator =)
|
jeszce porcja nickow:
Dziadek predator magnetofon blablablablabla ojojojojoj na serio takie byly na amerze jak tam jeszcze gralem:D Arbuzojad:D Wymiatator (dla graczy z eterni wiadomosc to jest Blant buahahahah) |
...
Wymiatator to postac kolegi ktory wlasnie wyjechal na wakacje... Ja nim trenuje zeby zrobic mu mila niespodzianke :D
Ok a teraz jaki nick widzialem najsnieszniejszy :P ? A wiec byl ataka jedna smieszna historia. Wlasniejestem na poh i ciagne za soba 3 gh (full resp of cuz) A tu nagle Koles sie do mnie odzywa: 22:30 Smierc: Witaj :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
19:40 You see boots of haste.It weighs 7.5 oz. Tak to jets jak sie ze mna zadziera. POzatym PKowanie ludzi na afk czasem bywa kozystne :) (Ja wcale nienabijam postow :> ) |
Blant geju fajnie ze ja mam aola na sobie a poza to twoje postacie tu stoja i to ty jestes afk:D :D
|
Looolz
Rumcojs to moj uh maker Tylko ze to angmar go nazwal ( kupilem go za 300 rybek :D ) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:42. |