![]() |
Kazordoon - Przewodnik
Film nakręciłem dla ludzi, którzy nie wiedzą :
-co to jest kazz, -gdzie jest kazz. -jak się dostac do kazz, - i wreszcie co gdzie tam jest. Miłego oglądania :)) W mieście krasnali... |
Gdyby miłość...
Mogłeś pokazać jeszcze kopalnie każdy poziom po kolej. Było by jeszcze nudniejsze. Sorrki ale po co to zamieściłeś??? Jak ktoś pyta o Kazz to znaczy że n00b bo naprawde normalni gracze znaja mape...a bynajmiej najbliższe miasta, a kazz jest po środku mapy(mniejwięcej po środku ;p )
|
@merchior ej kolego sam jesteś noob. Jak jużto pytają sie Newbie a nie Nooby. jak nie rozrużniasz roznicy miendzy noobem a newbie to tylko świadczy o tobie jaki jesteś -.- napisaleś ze znają mape - tak tak studiowali ją a potem zdawali test gdzie co jest co nie ? <lol>
edit: ekhm.... heheh nie patrzcie na błędy ortograficzne. Ale noob ze mnie chyba :P |
Mogłeś pokazać Kazz Prison HYHY 8)
Ale spoko filmik :) |
Gratuluje za dobry pomysł bo co prawda naprawde nie które nooby nie wiedzą gdzie jest depo nawet w kaz :P
------------------------------------------------------------------------ Nie zatrzymasz mnei jak zachodzącego słońca !!! |
Dziękuje za poparcie ale prośba - nakręciłem film dla NEWBIE a nie dla NOOB'ÓW. Newbie to kolo, który jest nowy w tibii i nie orintuje się w takim mieście jak kazo. Noob to koles, który zabija Ci potworki jak trenujesz twierdzi, że jest master, a nie wie kto są Cip'y.
|
Masz racje Lig@ jestem po twojej stronie i trzymam sie twojej strony :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:45. |