![]() |
Rook pacc area
Chcialbym zeby ktos zrobil filmik, z terenem dla pacc na rooku. wiem że kiedyś jush taki byl ale nie dzialal mi. plzzz
|
Ok. Zrobie taki film. Za 30minut bedzie EDIT.
Edit: No to prosze URL`a do fimu :P Jak o zyms zapomnialem to klapa ;( 8o 8) rookpacc.rec |
Bardzo ci dziękuje, właśnie się ściąga. jeszce raz thx 8o
|
No ja tez wreszczie si edowiedzialem jak wyglada rook dla pacc :P
|
Thx za "mułvi"... Też się ciekawiłem jak wygląda sektor dla pacc na rook'u... Teraz jush wiem :))
|
Bardzo pouczający filmik :D Widać chciało ci się specjalnie chara robić, też tam kiedyś byłem, miód i mleko z beerami piłem :P 8o
|
Dziekuje dziekuje : 8o
Ku zadowoleniu nazych klientow/userow (niepotrzebne skreslic) to zrobilem :D Co to jest chara zrobic? Najwyzej 2 minuty. Az tak "strasznie" nie bylo chciaz ostatnio moja Neo+ zle dziala. |
mi filmik niedziala ;( a chcialem tak dowiedziec sie jak wygloda rok dla pacc :(
|
No to ja też dam swój film rocc Zobacznie u mnie widać strony choc polecam tez Eagleno on jest najlepszy ;))
Rocc film |
Zakładajcie se ftp na lycosie przynajminiej szybiej chodzi INTERIA SUX!! 8o
|
Mi takze filmik nie dziala!!!!BUUUUUUU ;(
|
Mi tak samo jak koledze.
Nie działa a chcem kupić sobie niedługo pac i nie wiem gdzie moge chodzić. X( X( X( X( |
Cytuj:
ps. poszukaj troszku;p albo idz do zamówień 2ps. film jest sprzed 2 lat wiec sie nie dziw ze nie dziala |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:21. |