![]() |
Avager's Next Freaking Photo drop zone ! (ANFPDZ)
Dobra, tu wrzucać będę (po raz tam któryś setny z kolei) swe grafy itp ...
odraziu do zieci (odrazu do rzeczy - jak by ktos nie kapował -.- ) Pierw daje Moją tapetke (w linku bo jest ona w 1024x768) (oczywiście 100% by me ;P ) - .jpg bo w png waży ~1,3 mb. >>>>TUTAJ<<<< oraz moj ostatni pixel art (limek mnie zmotywowal :D) - nie skończona wersja ;P pare rzeczy trzeba poprawić.. ale mi sie nie chce zbytnio w pixarty bawić :D . http://img524.imageshack.us/img524/8...casmall1cy.png Tu duża wersja (300%) narazie to tyle z tych nowości ;P Napewno za niedługo znadzie się więcej :D . |
Hm, ta tapetka, że się tak wyraże lekko oczo***na. Ale nawet fajne nawiązanie do szpiegowskich kamer i systemów
|
Czy ja wiem tapetka taka jakas too simple. Wole pix arta plx0r
|
jezeli chodzi o tapete to hmm....daje w oko dość mocno :/ tzn moje oczy by sie przy niej mocno meczyly bo w niektorych miejscach ma takie za jasne przepalenia i to mnie troche razi, a po za tym to tak dziwnie moim zdaniem kolorki nie pasuja
a pixeli nie oceniam :P |
Javegier, Javegier... Znowu nas chcesz zachwycić swoimi grafikami, żebyśmy przez kilka godzin wlepiali w nie nasze piękne oczka i nie mogli ich oderwać? Chcesz zapanować nad naszymi młodymi (albo u niektórych już starszymi xD) umysłami? Planujesz zawładnięcie w dziale grafiki i rządzenie tutaj totalitarną władzą żelaznej pięści? To ci się może ud... chciałem powiedzieć "To ci się nie uda" ;).
|
You... shall not... PASS! (tj. nie zawładniesz nami!)
Grafiki- stać cię na lepsze, stary. ^_^ |
Nie podoba mi się ani tapeta (zbyt oczo***na, po za tym nie lubie takich klimatów) ani pix-art (taki po prostu.. brzydki :/).
|
Rany Boskie jak takie cos mozna nosic na pulpicie :O
Bzytkie Avager, bzyyytkie ;) |
Co chwile nowe projekty...Fake'ów nie dokańczasz, komiks jakiś zaczynałeś też nic nie wiadomo... Tapetka nie za ładna, za dużo czynników przyciąga wzrok.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:45. |