![]() |
Setzer Gambler na hydrach ^^
heh jak przy malym nakladzie kasy i run mozna niezle poexpic ^^
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/4263 http://rapidshare.de/files/10949644/hydravis.rec.html <-- jakby ktos mial problemy z tibicams :P filmik of kors z tibia.de ;] |
Ciekawy sposob bicia hydr przez sorcka... ;] Loot tez niezly ;]
|
rehostnij ktos na inny serwer plx. ja z tibicams nie moge sciagnac :/
|
Setzer mugłby tak robić godzinami i nicby nie tracił. Pozatym bardzo ładne hity i lot :D.
|
O lol xD ale z hmm mu hity po 250 szlo :P ciekawe ile z sd :p hehe NICE
|
hehe bardzo fajny filmik :D jak z exori vis i z hmm walil po 280+ i 300+ to co z sd lub ue :D
|
eh czemu kazdy film z tibia.de musi byc tutaj?To jest nudne.. a tak poza tym to warto sobie dodac forum tibia.de i czasami tam zaglądać
a film jak film fajny loot-exori vis w nastepnym update bedzie pewnie kosztowalo ze 150 many jak nie więcej, Koles od 6200~ many zjechal sie do 3200~ jakos tak kojarze a zabił z 25hydr co daje cos kolo 50k expa w niecałe pol godziny a loot jest pro :P warto sciągac @down napisalem zeby niepotrzebnie nie dawano tych samych tematow, ktore mozna znalesc na popularnych stronach typu tibia.de Bo wychodzi na to ze forum inne, filmy te same tylko ludzie komentują w innych językach |
Setzer Gambler Character Deaths
Jan 13 2006, 06:26:00 CET Killed at Level 222 by a hydra hauhahauahua @up Myślisz że Setzer (którykolwiek z jego ownerów) zamieścił by swój filmik na tibi.pl???? xd |
Spoko filmik!
Rapidshare SUX! ;p |
Cytuj:
ej, masz rację, nie zamieściłby, ale on miał na myśli że sami byśmy mogli tam łazić po filmiki topic: filmik fajny, Setzer rox :D Btw, Setzer ma tylko jednego ownera. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Ej ale glupio że Hydry uciekają:/ |
Cytuj:
|
Lajtowo se bije te hydry! Fajny Filmik! A niedawno widzialem ssa jak na hydrach odpalil ue to po 1900 cos hity poszly :)
|
Bardzo mi sie spodobał ten sposób, tylkko ze on na takim lv to moze sobie tak robic
|
W ogole kazda profesia na tym lvlu to nie trudno kase zarobic... A moze by tak demony z exori mort ponawalal :P
|
siedzial tyle a zrobil 2% heh ja bym od*******il jak bym tyle musial na 1 lvl
|
No to było dobre on serio mógł tak expić i expić godzinami... dniami... ale w sumie musiał sie nieźle napracować, żeby móc tak grać :)
|
Tyle grać a tak mało % zrobić no ja bym się załamał :p , fajny loot :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:17. |