Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Demonia Solo (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=61231)

AncienciQ 14-01-2006 12:31

Demonia Solo

Demona Solo by 128-129 EK

To byl moj pierwszy raz na demoni

http://rapidshare.de/files/11004989/...ARDIA.rec.html

comments plz ;p

Filthy 14-01-2006 12:37

rehost na megaupload/tibicams.com plx! mi ciągle n00by z mojej sieci blokują limit na rapidzie ;/

Advocate 14-01-2006 14:03

Calkiem niezle jak na 1 raz - tylko z tym trapowaniem WRLi serio cos koslawo ci szlo - ale tylko z poczatku ^^

2 sprawa 129 lvl i bez SCA ? Oo ani demon helma... co sie tam na guardii dzieje ? :D

3 WRLe blokujemy tak jak dragi - po skosie a nie wchodzac im perfidnie na E beam :) dopiero jak sa juz blisko reda to im zagradzamy droge :P

4 Grats Lvl up'a i (chyba) objecia prowadzenia w expie na guardii (no cos w tym stylu mowiles na poczatku filmu ;])

5. na tibia.de jakis czas temu bylo jak ~150~ lvl elite tam expil polecam ten film oblookac a sporo sie mozna nauczyc co do huncenia tam knightem (nie bedzie juz takiej paniki :D)

GL

Yero 14-01-2006 14:18

O.o gz lvl!
Ja bym ci radził uważać z takim tępem expienia bo słyszałem ,że aktualnie trwa wojna na guardii i ponać ostatnio tam jest takie PA... mam nadzieje ,że ty niejesteś PA :)

Ice'Draz 14-01-2006 14:37

HAHAHAHAHAHAHA
film ok =]

Pioter Guards 14-01-2006 15:03

moze ktos rehost?
Pozdro.
Pioter Guard ;)

scorp 14-01-2006 18:59

-.-(10 znaków)

AncienciQ 14-01-2006 19:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez scorp
-.-(10 znaków)

?chetnie je wyslucham

Feist 14-01-2006 20:00

Big Gz Chlopaku!

No przyznam, ze poczatek siermiezny, ale potem juz zgrales sie z wrl's:). Przyjemne xplo, loocik jak <secret do czasu obejrzenia>, lv'ek wpadl i siegnales po top na Guardii, czyli ogolnie duzy + :):):)

:*

AncienciQ 14-01-2006 20:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Advocate
Calkiem niezle jak na 1 raz - tylko z tym trapowaniem WRLi serio cos koslawo ci szlo - ale tylko z poczatku ^^

2 sprawa 129 lvl i bez SCA ? Oo ani demon helma... co sie tam na guardii dzieje ? :D

3 WRLe blokujemy tak jak dragi - po skosie a nie wchodzac im perfidnie na E beam :) dopiero jak sa juz blisko reda to im zagradzamy droge :P

4 Grats Lvl up'a i (chyba) objecia prowadzenia w expie na guardii (no cos w tym stylu mowiles na poczatku filmu ;])

5. na tibia.de jakis czas temu bylo jak ~150~ lvl elite tam expil polecam ten film oblookac a sporo sie mozna nauczyc co do huncenia tam knightem (nie bedzie juz takiej paniki :D)

GL

1. zgadzam sie

2. Czekam na team

3.byc moze, musze udoskonalic technike

4. tak, czekam na reakcje commandera, w poniedzialek ma koniec bana za sharing..

AncienciQ 14-01-2006 20:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Feist
No przyznam, ze poczatek siermiezny, ale potem juz zgrales sie z wrl's:). Przyjemne xplo, loocik jak <secret do czasu obejrzenia>, lv'ek wpadl i siegnales po top na Guardii, czyli ogolnie duzy + :):):)

:*

:* damy rade bob ;p

scorp 14-01-2006 20:11

hmm... nic, tylko poprostu wiem ze to byl 1 raz ale te grrr... byly nie na miejscu =) jak na 1 raz to nie jest zle ale wiesz, ja dla ciebie nie istnieje to nie odpowiadaj =]

Master Mind 15-01-2006 01:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yero
O.o gz lvl!
Ja bym ci radził uważać z takim tępem expienia bo słyszałem ,że aktualnie trwa wojna na guardii i ponać ostatnio tam jest takie PA... mam nadzieje ,że ty niejesteś PA :)

No wielkie pa tam jest... Walą ci fire fieldy pod nogi i luruja potworki a czasem nawet... kradna lootbagi!! :baby:

Mich@ł 15-01-2006 09:20

Good luck na Anim i DHQ, będzie ci potrzebne =p

Nie zapomnij dać tu filmików, bo jak nie to HUNTED

haha jaki z*** z tym lootem, co wrl to piiiiiiiiiii

AncienciQ 15-01-2006 23:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mich@ł
Good luck na Anim i DHQ, będzie ci potrzebne =p

Nie zapomnij dać tu filmików, bo jak nie to HUNTED

haha jaki z*** z tym lootem, co wrl to piiiiiiiiiii

Big Thx, odliczane sa juz dni do tych questow :)

Mlooody 15-01-2006 23:45

Gratki :)

Yo : P No ladnie ladnie juz siekasz wrl solo ;] na poczatku troche lipa ale pozniej za to nadrobiles podwojnie ;P. Ja powrocilem na mojego starego knighta bo rec keya znalazlem wiec jak bedziesz mial czas to sie odezwij ;]..Btw Gl na anni i DhQ : )
Yours Mloody];->

Makon 16-01-2006 03:45

Było dobrze a te lekkie niedociągniecia to jak sam mowi to bylo pierwszy raz:P

Midarth 16-01-2006 09:29

Dobra, dobra gratz lvl, trochę techinka koślawa, ale już o tym pisali. +
Najlepszy tekst z filmu:
09:51 Browek: na dach?? chata bedzie wygladac jak pas startowy:P

No i jakby Ci się szukać nie chciało, hunt na demonie z pokazanym odpowiednim blokowaniem.
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/3947

Dark Knight 16-01-2006 09:36

zal mi Ciebie.

4. tak, czekam na reakcje commandera, w poniedzialek ma koniec bana za sharing..

i co z tego ze ma koniec bana ?
moze nie odzyska juz postaci bo mial hacka ?
ty tez jestes share bo kumple z gildi cie sprzedaja -.-
wez wyp....aj z ta swoja postacia

@ Pioter Guards
Zazdoszcze czego ? levela ? pfff nie osmieszaj siebie i mnie

Pioter Guards 16-01-2006 10:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dark Knight
zal mi Ciebie.

i co z tego ze ma koniec bana ?
moze nie odzyska juz postaci bo mial hacka ?
ty tez jestes share bo kumple z gildi cie sprzedaja -.-
wez wyp....aj z ta swoja postacia

lol Anci nie sharuje bo pamieta jak padalem na 25~ lvlach
Film fajny smiesznie lecialy staffy ;)
Kagar, poprostu zazdroscisz
BTW 10:34 You advanced from level 69 to level 70. :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:01.