![]() |
Boss Stone golemów...
a wiec chce zapytac jaki jest loot z potężnego Grorlama - Bossa Stone golemów. Słyszałem, że wypadaja z niego Steel Bootsy a na www.tibia.pl pisze, że tylko Power ring =\
msg me plx |
Tez o nim słyszłem, steel bootsy wypadają zniego na 100%. Podobno jest on gdziesz w okolicach Greenshore.Powodzenia;]
EDIT sorka, nie jest kolo greenshore tylko w kopalni z crus helmetem. Jest tam ukryty rope place. Na moim servie juz go ubila ekipa. Wali hity 180+.Bloker mial 30 lvl i jakos sobie poradził. |
Cytuj:
|
Na jakimś filmiku widziałem jak wylootowali z niego steel bootsy więc to chyba prawda :baby:
|
TAK! Wypadaj z niego steel bootsy bo nawet mam filmik z ubicia go i zlootowania wlasnie tyhc butow!
|
Owszem, wypadają steel bootsy. Ale nie jest on znowu taki "potężny". Wystarczyło walnąć UE, Burst Arrow i SD, i padł.
|
a tak na marginesie...to gdzie się respi i co ile?
Kolega mi mówił, że w w jednej z kopalń obok Kazo nawet pokazal mi miejsce ale powiedzial, że resp jest raz na 2 tygodnie o.O może mi ktoś powiedzieć co ile się tam respi. I jeszcze jedno...wiem, że jest też resp pod Greenshore czy móglbym dostać mapke i co ile się respi. Z góry BIIIIG THX. |
1. SB lecą
2. Nie jest silny, nie jest mocny... coś jak hmm... no słabsze od gsa 3. Respawn jest losowo, tak samo jak losowo spawni się Orshabaal,Demodras,The Evil Eye,Old Widow |
nie wiedzialem ze taki loocik z niego jest :D, ale dajcie mapki jak do neigo dojsc plz :(
|
???????????
wam chodzi o bossa czy behemot a jeśli wypada z boosa stone golema to pocochodzić ba behemoty
czy to prawda czy fałsz ---------------------------------------prawda :o |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:42. |